Pajoslav Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 absolute ako ti je Pedobear pri ruci ili nozi :D dovati ga jednom za mene onako ,za dobar dan :))) MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 odradio sta sam imao, necu vise da imam sta da radim sutra :D sva sreca imam film na usbu pa cu zabodem da odgledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 omg, ona devojka što sam je upoznao, ispostavilo se da ide u matematičku, rastura programiranje, sluša metal, igra kvejk 3 i morrowind, i kao šlag na tortu, nije smarač i nije ružna, štaviše jako je prijatna i ženstvena. this must not fail. she failed allready ;[ matori, pa tu samo fail moze da bude. da te boli tuki, verovatno bi je smuvao :) ima pravo. ja kukam mesecima vetj zbog tog prokletstva :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Polozio dva ispita, + praktichni iz treceg ispita, tako da je bio maestralni win danas gg totalni Jos jedan sledece nedelje i gg #2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 jel jedan od tih ispita anatomija...ako nije onda nista:)...elem, kuvam se, mrzi me da izlazim iz kuce, zvao drugar za neki basket veceras i tako...jos kad bi uzeo nesto da ucim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 ima pravo. ja kukam mesecima vetj zbog tog prokletstva :] значи и ти полако интуитивно спознајеш Теорију апсурда? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 znaci jako je jebeno toplo ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Ma jok. Od faksa do zelenjaka peške sam se oznojio manje nego u basu za dva minuta. Inače fala vam na savetima, osećam da ću daleko dogurati ako ih budem pratio. стисни зубе и необавезно и лежерно се понашај. са висине и опуштено. за њих ти је важно да ствари поставиш да изгледа да је она тебе навела да је смуваш иако си био незаинтересован. Ma kapiram sve, al trulo mi da je tretiram ko psa kad mi se već sviđa. Mada znam da je ta teorija 100% tačna, poslednji put kad sam se otvarao, epski sam puko. A i ti si mi najozbiljniji ovde, tebe ću da poslušam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Aj, pa da uradiš majicu "I fucked on a first date" ;) :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 te ribe iz moje bivse gimnazije su opasne.... zato sto su ubedjene da su zajebane, pametne i da imaju izgradjeno misljenje. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Ja u stvari više volim da se vatamo, šta ću kad sam emotivna sisica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 (edited) @topik.. kanim se uchiT.. sl nedelje 2ispita pa mali predah.. paaaaaaa.. splavarenje drinom za vikend.. na suncu oko 37C.. ne izlazim do 20h.. Edited June 23, 2008 by lazy* ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 значи и ти полако интуитивно спознајеш Теорију апсурда? ne inuitivno, nego empirijski :| Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Haos...nista me ne pitajte, ovih dana je bas velika ludnica koja bi trebala uskoro da prodje. Toliko, samo da vas pozdravim! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Slusam massive attack od jutra I kuliram + Ovas sa mlekom \o/ + Voodoo ako kara bice ovo dan za pamcenje :P sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 odgledao film, taman sam ubio vreme, jedno 20 puta su me isecali telefonima i stize poruka da je leglo 90k dinara gj, odo do grada na kafu, jebes vrucinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 hahaha svi su za kompom 3 strane ste nabacili za 3-4h...strashno =o) klima klima e pa sta je... ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 ja nemam klimu i zabole me za nju,otvorim 3 prozora i vrata i idemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Ma kapiram sve, al trulo mi da je tretiram ko psa kad mi se već sviđa. Mada znam da je ta teorija 100% tačna, poslednji put kad sam se otvarao, epski sam puko. A i ti si mi najozbiljniji ovde, tebe ću da poslušam биће времена да је третираш на емо начин, кад је смуваш. преко трња до звезда. ne inuitivno, nego empirijski :| MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 ja nemam klimu i zabole me za nju,otvorim 3 prozora i vrata i idemo... ql.. meni ni promaja ne chini nishta.. jerbo sam sa zapadne strane pa kad opichi sunce ni roletne ne pomazhu.. klima.. hmz.. ne.. i da je iam.. u mojoj sobi bi i dalje bio pakao posle 13h.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 bio do faksa, stigao od studenjaka na novom do vuka za 26min omg wtf, nema saobracaja, busevi prazni, kao da je neka apokalipsa udarila, viozio se dzilasovim autobusom sa razduvavanjem, puno maloletnica u minicima i vrucim pantalonicama, slabo dekoltei enshto danas, e da, pozvan sam na 2 usmena, shto ce reci da sam polozio 2 pismena o/ No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 ima pravo. ja kukam mesecima vetj zbog tog prokletstva :] Prekini sebe da krivis covece! Prosto takav si, ali i dalje si super drugar i covek!! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 (edited) Tako je! Narandžaste starke i karirane pantalone nemaju ništa s tim! ;D A sad najozbiljnije, ne mogu da verujem da postoje žene koje su u stanju da ispale Ramzija. Za kakav se ti to šljam kačiš? Edited June 23, 2008 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 E moj Vudse, stvar je u unutrasnoj lepoti!!! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Tako je! Narandžaste starke i karirane pantalone nemaju ništa s tim! ;D A sad najozbiljnije, ne mogu da verujem da postoje žene koje su u stanju da ispale Ramzija. Za kakav se ti to šljam kačiš? A? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts