voodoo_ Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Ne znas ti njega kako ga ja znam wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Možda hoće da kaže da ne zaslužuješ njegovo poštovanje, nakon kupljene igre, hardvera i ko zna šta još. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Ma jebo kupljeno ovo i ono, proglasi me čovek zlotvorom na keca, a ja se od cele porodice najbolje odnosim prema njemu. E budale, sad ću da ga banujem sa interneta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Nisam te ja proglasio za zlotvora, nego prvo mi pricas kako ces ako prodjem mi kupiti dual-core, nista od toga naravno, pa onda se pitas dal da me bijes sto sam prosao. What the fuck is going on ? Možda hoće da kaže da ne zaslužuješ njegovo poštovanje, nakon kupljene igre, hardvera i ko zna šta još. :/ Sve sto mi je on kupio ja sam otplatio, i to mislim da sam rekao po hiljaditi put. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) Joj koliko si glup. Molim moderatore da obrišu sve moje i njegove postove sa teme, i da nam dignu warn obojici :| Edited June 19, 2008 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 bio kod ortaka, klasicna bleja po lepom vremenu, sad cu malo da procackam netom pa na kunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 I treba Vudu da te bije ako mislish da, kao mentalno neretardirana osoba, zasluzujesh nagradu samo zato sto nisi pao na popravni u srednjoj skoli... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 ^ slazem se. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Desi pesma matori :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 dosta za danas, laku noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 hola people koja 3 nezaboravna dana.. laku notj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Opet ustajem ko zombi u 8 ujutru mora da se uchi :S ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 I treba Vudu da te bije ako mislish da, kao mentalno neretardirana osoba, zasluzujesh nagradu samo zato sto nisi pao na popravni u srednjoj skoli... Trebala mu motivacija !11!!! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Trebala mu motivacija !11!!! Ti nisi imao motivacije pa si 3godine polagao matu? :)))) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Ti nisi imao motivacije pa si 3godine polagao matu? :)))) 2 -_- sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 jebo sam danas,malopre ga izdrkao i opet ne mogu da spavam :( Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Jebana insomnia sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 ustao, megaslogiran. danas treba da palim da snimim zube.. grr Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 jutro... Nesto ste mi nadrkani .... Samo smireno... Danas mnogo posla...but its friday.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 dobro jutro, petak nego sta :) tacno imam isplanirano sta treba da se radi, i tipujem da ce vreme brzo da mi prodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Dobro jutro! :) Nikako mi nije jasno zasto organizam ima potrebu da se probudi, a nije se odmorio do kraja. Svejedno, sad zombiram malo... Ubijam 2-3 sata, pa u grad po patike i jos par zezalica. Bice ovo super dan ako sve ispadne kako treba. A bice i slika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 dobar jutar svima, napred u nove radne pobede, sledecih 5 dana 30+ stepeni u najavi every day =o) edit 4 kru ili morash da shorash brate =o)) a mozak se odmara ciklichno pa ako se ne budish oko kraja ciklusa osecash se loshe kratko vreme nakon budjenja prvi ciklus je najveci on je izmedju 2,5 i 3h, svaki sledeci posle toga je oko 1.5h i zavrshava kratkom rem fazom, kraj rem-a je "najplitji" san i tad se treba probuditi (pa se ti sad nashteluj kad lezhesh i kad se budish ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Dobro jutro! Probudih se sa blagom glavoboljom, a imam ispit za 2 ure. Ne znam za vas ali meni je ovo nevreme i kishe super bilo, sad kad krene opet susha i vrucina automatski otpisujem vreme od 12 do 6 za sakrivanje na hladnom mestu dok zega ne prodje "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 jebo sam danas,malopre ga izdrkao i opet ne mogu da spavam :( omg jel je znam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 omg jel ga znam? [:0] You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts