Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nisam te ja proglasio za zlotvora, nego prvo mi pricas kako ces ako prodjem mi kupiti dual-core, nista od toga naravno, pa onda se pitas dal da me bijes sto sam prosao. What the fuck is going on ?

Možda hoće da kaže da ne zaslužuješ njegovo poštovanje, nakon kupljene igre, hardvera i ko zna šta još. :/

Sve sto mi je on kupio ja sam otplatio, i to mislim da sam rekao po hiljaditi put.

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

I treba Vudu da te bije ako mislish da, kao mentalno neretardirana osoba, zasluzujesh nagradu samo zato sto nisi pao na popravni u srednjoj skoli...

Trebala mu motivacija !11!!!

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Dobro jutro! :)

Nikako mi nije jasno zasto organizam ima potrebu da se probudi, a nije se odmorio do kraja. Svejedno, sad zombiram malo...

Ubijam 2-3 sata, pa u grad po patike i jos par zezalica. Bice ovo super dan ako sve ispadne kako treba. A bice i slika...

dobar jutar svima, napred u nove radne pobede, sledecih 5 dana 30+ stepeni u najavi every day =o)

edit 4 kru

ili morash da shorash brate =o))

a mozak se odmara ciklichno pa ako se ne budish oko kraja ciklusa osecash se loshe kratko vreme nakon budjenja

prvi ciklus je najveci on je izmedju 2,5 i 3h, svaki sledeci posle toga je oko 1.5h i zavrshava kratkom rem fazom, kraj rem-a je "najplitji" san i tad se treba probuditi (pa se ti sad nashteluj kad lezhesh i kad se budish ;o))

Dobro jutro! Probudih se sa blagom glavoboljom, a imam ispit za 2 ure. Ne znam za vas ali meni je ovo nevreme i kishe super bilo, sad kad krene opet susha i vrucina automatski otpisujem vreme od 12 do 6 za sakrivanje na hladnom mestu dok zega ne prodje

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...