jasamnepismen Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Jesam pametan, ali me WoW unistio :( Inace, VoOdoO, wb to forum :) Zajebi wow i idi radi neshto pametnije... Znam iz lichnog iskustva, za 3godine igranja sam otupeo za medalju, poshtenu knjigu nisam prochitao za to vreme... Ima mnogo boljih i zanimljivijih stvari od jebenog wowa! Ontopic: Bio kod draga, odgledali film, pa u teretani i malo pre dodjoh kuci... Da jedem neshto i palim na neki 18i... Shto ne pijem pa da se radujem k'o chovek tim 18im rodjendanima? :\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Znam, igram WoW ~godinu i po dana. Mada kolko god govorio da necu vise d'igram, evo sad mi se uzasno igra, i ne mogu da docekam da se vratim iz sela, transferujem heroja, i ceo raspust picim. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Mozda nije bas najpametnije ovo sta cu da kazem, ali ja sam poznat da kvarim decu. Dakle, omaleni Vudse, zvani Kreator, nista se ti ne sekiraj. Srednja skola je zajebancija. Gledaj to ovako, cak i da ne zavrsis faks i budes morao da cistis ulice, niko te nikad nece pitati za prosek. Takodje ne brini ni za upis na faks. Odogvorno tvrdim da svako ko na prijemnom na testovima ukupno dobije vise od 50% poena, prolazi na budzet, nebitno kakav prosek vuce iz skole. Jedino sto moze da ti se u ovoj situaciji uzme kao lose je sto si beslovesan, ali to bi bio kako god obrnes s obzirom na skolu koju si odabrao. Cak ni to nije razlog za brigu, za uspesnu egzistenciju na ovoj planeti nije neophodno niti potrebno da budes slovesan. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 OCENE NISU MERILO ZNANJA !!! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 bravo kreatore, sad necemo da te bijemo kad te vidimo sledeci put ali sledece godine ako opet zbog wowa uradish istu glupost...you don't wanna know... malo dremao popodne, malo chituckao ovu moju muku, sad i'm d'ispratim Velikog Mocu u Bahrein =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Onda ne bi trebao da vam kazem moj prosek >_> sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Znam, igram WoW ~godinu i po dana. Mada kolko god govorio da necu vise d'igram, evo sad mi se uzasno igra, i ne mogu da docekam da se vratim iz sela, transferujem heroja, i ceo raspust picim. koliko ces se samo posle kajati u zivotu... :// Meni je zao sto sam jedno leto igrao WC3, ceo zivot ce mi biti krivo jer znam kakvo mi je bilo sledece, gameless leto.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 <-- jako teska gimnazija + wow = 4.3 prosek, fine by me :) moze sve da se iskombinuje, kada se zapitate, vremena i pretekne, ali bar sto se tice wowa, nikad se ne zna, nekoga wow pojede a nekog i ostavi u zivotu :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Nebitan je WoW. Pitanje je koliko covek gubi vremena vise nego sto treba, a ne na sta gubi. A da gubi, mora, inace bi brzo poludeo. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Ali blago onom ko rano poludi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 <-- jako teska gimnazija + wow = 4.3 prosek, fine by me :) moze sve da se iskombinuje, kada se zapitate, vremena i pretekne, ali bar sto se tice wowa, nikad se ne zna, nekoga wow pojede a nekog i ostavi u zivotu :) A prva godine je bas teska... Ja sam u prvoj prosao 4.1, matematiku sam odvaljivao. Druga je u skoro svim srednjim i gimnazijama najteza. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Naročito kad ne otvaraš knjigu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Ajd dosta vise o skoli, zavrsila se, pa-pa, sad treba da smislim kako da kvalitetno provedem raspust uz WOW Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 vudu, jel si tukao nekad mladjeg brata i shto nisi? ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 bio sam na rur kafanchenju i nista nisam pojeo...omg, ne lazem. ok pojeo sam jedno krilce It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Svinjsko? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 ma pilesko, totalno nisam bio raspolozen za jelo a i moram nocas da radim.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 vudu, jel si tukao nekad mladjeg brata i shto ne mozes ? ;D fix'd Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 go get a room u2 :) @ thread hmm.. neke interesantne planove razvijam za sam pocetak jula Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 kreatore kako bi te isprašio da si moj buraz, samo zbog nepoštovanja starijih i to rođenog burazera. /me hangs over to voodoo_ nice and shinny baseball bat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Fina bila klopa veceras, malo smorio konobar sa - dajte dva piva - sest piva stizhe! - ne, dva - znaci cetiri! ali sta sad :) Josh malo pa spavanjac, sutra imam i neke goste :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Cekaj cekaj.... jako teshka gimnazija :))))))) lol Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Choo choo! STFU NIGGER Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Cekaj cekaj.... jako teshka gimnazija :))))))) lol desi pesma fajteru Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Ma daj bre Kori, ne prosipaj te fore, postovanje starijih, sta sad treba da mu ljubim noge. Ne znas ti njega kako ga ja znam. I slobodno mu daj tu bezbolnu palicu. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts