Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@ junkie

negde polovinom jula, ne znam jos tacno.

@ exi

pa krenuo sam da se raspitujem lagano sta i kako, ako ima iko neki info o cenama u belgiji, nek prosledi :)

@ thread

odo da odigram jednu dotu, da se iskuliram malo, matori se zapio kao sisa, pa je uhvatio da me smara nekim pricama tipa "otvara ti se viza za zivot", a ja sam izgubljen kao dupe, pa uopste nisam raspolozen da ga slusam.

ae laku noc posle dote :)

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Srecno, Marko! :)

Matorci se vracaju veceras, ali me boli uvo, sabio sam ova tri dana! Samo jos da iscimam neke profane, pa da se smejem caletu u facu sa svedocanstvom u ruci [:D]

In the other news, popodne po karte za Silikonce, pa u teretanu. Valjda ce se vreme popraviti do tad :/

I da, dobro jutro! :)

puk'o mi lager u pedali (na stranu sto su polomljene pa su mi potkolenice isecene skroz), ali ok, drzala se dve godine. od sad cu da kupujem samo najbolje od najboljeg. bio bleja dan, sad krpe.

jebote kruko taj tvoj bicikl ko da oce da te ubije...vishe stete nego koristi od njega =o(

@Chizro

To nikako nije mala plata za Belgiju. Ne samo da nije mala plata za Belgiju, nego nije za celu Evropu. Naravno, neces imati da se rasipas, ali za stan (sa cimerima, sto ce da ti pomognu ovi iz aieseca da nadjes) i kopu, sasvim dovoljno. Cak ce da ti pretekne toliko da ces recimo svaki vikend moci negde da zapalis, a odatle ti je sve blizu. Recimo za sat i po si vozom u sred Pariza iz Brisela, TGV, mozes da ides kad hoces, a karte su jeftine ako sve lepo proucis. Sa tim parama porodice zive u EU. Dakle, nemoj nista za pare da se brines, moj jedini savet je da budes pametan jer tamo imas zilion varijanti kako da prodjes jeftino samo malo da zagrebes. Ali snaci ces se posle 3 meseca bez problema. Hocu da kazem, nemoj slucajno da ne odes i da ne ucis francuski, sve ostalo je potpuno i apsolutno nebitno.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Granični prelaz Dobrakovo kod Bijelog Polja između Srbije i Crne Gore već dva dana gotovo potpuno je paralisan kilometarskim kolonama automobila i kamiona zbog naplate ekološke takse i kontrole putnika kojima je ograničen unos prehrambenih proizvoda u Crnu Goru. Na ulazak iz Srbije, kako su nam posvedočili neki od turista, čeka se satima, a mnogo je i putnika koji su tek na granici saznali da u Crnu Goru ne smeju da unose više hrane od onoga što je vladinim uredbama propisano.

Zbog naplate eko-takse juče su probleme imali i vozači desetak kamiona koji su takođe tek od službenika Ministarstva turizma na granici saznali da moraju da plate 150 evra kako bi ušli u Crnu Goru.

Crnogorska vlada je donela uredbu kojom se propisuje da su od 15. juna ove godine svi vlasnici vozila koja saobraćaju kroz Crnu Goru obavezni da plate eko-taksu i to od deset do 150 evra, u zavisnosti od kategorije vozila. Zbog toga je Ministarstvo turizma i zaštite životne sredine angažovalo 138 novih službenika koji će na graničnim prelazima ubirati ovu naknadu. Građani Crne Gore eko-taksu će plaćati prilikom registracije vozila, dok će stranci to morati da urade na graničnim prelazima. Nakon uplate, svi će dobiti nalepnicu koja će vredeti do 14. juna sledeće godine, bez obzira na datum kada je izdata, a moraće da je zalepe u desni gornji ugao vetrobranskog stakla.

lol

srecno

facebook.com/speed.rs

Pa da bi morali da kupuju ljudi nesto i u cg xD

Ontopic

Stvarno zanimljiv i neopredeljen dan ... sve se prenemaze dal da zvizne neka monsunska kisa opet ili da "sljasti" sunce

Samo da me ne zvekne pljusak kad budem izasao napolje i sve ce biti ql!!

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Ali, cekaj, ja sam mislio da kad covek plati taksu dobije i masinu za sisanje ovaca...

Znaci Crna Gora, ne znam, ali drzava kojoj je deo naziva Crna...sta ocekivati...U stvari, to nije ime drzave, to je vise kao neka vrsta upozorenja...

Kao, gde ste krenuli na pecanje, pa idemo na Mrtvo more...i sta onda ocekujes...:)

What you see is what you get...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

cimam se danas i sutra za papire za civilno

aj ako neko iz Pancheva zna koliko se cheka za dobijanje potvrde iz Okruznog suda kod njih(idem lichno, necu da chekam da kurirska sluzba odradi, jer su katastrofa spori). mislim, da li su veliki redovi i sl

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...