Jump to content

Slap slap!

Recommended Posts

Razvalio bi mu shamarchinu vrteo bi se 3 dana

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Treba da reinventuju u americi one debele kozne kaisheve ...

kako prirucno sredstvo ...

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Mali me podseca na klinca iz vrtica koji je stalno drkao kurac i trazio poseban rucak. Debil..

diablo303kl4.jpg

grinder says:

eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu

grinder says:

:)

grinder says:

i uspeo sam ....

grinder says:

NE!

` Nemanja Recoba ` says:

:D

grinder says:

realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba?

Keva je debil sto mu dopusta tako nesto,umesto da mu je zveknula povratni backhand pa da trazi zube po oglasima.

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

taj rad

ne mogu ni da pomislim sta bi mi se desilo kad bih digao ruku na kevu...

a svaki iole normalan covek to ne bi uradio...a bre majka ti je...a majka je svetinja...

mali retard...lek su:

batine

opet batine

jos malo batina

pa ako prezivi, uljudni razgovor sa detetom.

da se nadovezem na svoj post,nije mi jasno,pojedini ljudi su stvarno teski retardi,furaju neki stav diplomate i makar im jebao majku pred ocima oni cje i dalje biti u fazonu [retard voice]aaaaaa dogovor kucju gradi[/retard voice].Nikako da shvate da je za pojedine osobe batina najbolji diplomata,jednostavno ne moze drugacije,ovaj klinac je iz te price.

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"