Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kako ste vi slepi, ne visi on naopacke nego nosi zemaljsu kuglu, pfff, pogledajte bolje :P

Superfata spashava zemlju u epizodi "Udar komete" tako shto je pomera iz sopstvene ose! [:D]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ocu ja da meni tata kupi auto :((

хмммм...

јеси ли одрадио све што је "татица" тражио од тебе? ако ниси, знаш шта ти је чинити да би добио ауто.

:))))))))))))))))))

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

bice da je pezo 407 i to 2.0 hdi :)

Aha, 407-ica 2,0 HDi sa 136 KS. Nova kosta oko 30k evra sa navigacijom, ali kapiram da je ovaj primerak uvezen iz neke Shvabije jer ko bi davao 2.500 evra dodatno za GPS lol. JA MORAM DA PRUZIM VISE INFORMACIJA!!!1111jedan

Btw daki, kako si resio problem mapa za nasu zemlju? Jel 407 bese koristi Navteq softver?

facebook.com/speed.rs

Pa dobro, mozh' da ide preko dvesta.. :) dvesta petnes kad je izmedju 15 i 20 C, dvesta dvaespet na nizbrdici od 5+%, dvesta pedeset kada je pokvaren cajger, jer ipak je to Peugeot.

samo mi reci, na kojem to putu u srbiji mozesh da idesh, odnosno nije idiotski ici preko 150...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...