Jump to content

top gear

Guest

Recommended Posts

tačno vidim gospođu kolins kako skače mužu po ganglijama zbog toga što je jedini voditelj najpopularnije emisije u zemlji koji nije bogat i popularan, posle čega ovaj ulazi u celu priču sa autobiografijom i advokatima :D

komentar1: Meni je vrh što se pojavio tako veliki buzz oko svih tih skrivenih vozača ... ono, lud narod :)

komentar2: Video sam neki lambo u gradu pre neki dan. Crni. Nemam pojma koji je, naravno.

komentar3: Kakav je bre ovo top gear za američko tržište? I nema ni iste voditelje i to? Mislim, deluje malo bezveze :)

Izgleda da sam ja jedini u mom drushtvu a i shire koga Top Gear toliko smara da nisam uspeo da pogledam ni celih 5 epizoda do kraja. Sami voditelji su mi nekako isfolirani i previshe snobovski, ali valjda se ljudi loze na to shto prozivaju sve proizvodjace. U danashnjem svetu gde razni magazini i "novinari" pishu opise za pare pa se nalazimo u apsurdu koliko su svi automobili dobri i jeftini za svoj kvalitet pljuvanje po svima izgleda osvezavajuce.

Samo masa ne zna da ovi iz Top Geara rade to isto, samo oni pljuju za pare :). Koliko koshta pljuvanje vasheg automobila u TG ne smem ni da zamislim.

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...