Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

koliko je ovaj SLS ružan za sve pare

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

novi gullwing ima tu klasičnu siluetu koja je meni prelepa, al su je onda "ukrasili" trenutnim mercedesovim porodičnim dizajnom za koji je zaslužan niko drugi do stivi vonder. grozota.

ne znam zašto trenutno niko osim engleza i italijana ne pravi automobile koji su klasično lepi.

Kad smo vec kod Engleza...

Novi Meklaren sa, nadam se privremenim, glomaznim i ruznim imenom MP4-12C

mp4_12c_011_2.jpg

mp4_12c_004_2.jpg

mp4_12c_020_2.jpg

mp4_12c_017_2.jpg

3.8 litarski v8, oko 600 konja sa tezhinom oko 1500 kg.

Auto je lep, pogotovo pozadi. Napred me malo podseca na kopile nekog Ferarija i Reno Lagune Kupe

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Možda će nekome ovo zvučati čudno, ali McLaren me je malo razočarao sa ovim modelom, previše je jeftin nekako :) Mislim, neće biti toliko ekskluzivan kao stari F1. Dakle, ne mislim jeftin u smislu jeftina plastika i to, lep je on zaista i sviđa mi se, ali malo mi je glupo da McLaren bude konkurencija onom malom Lambo-u i sličnim modelima, mislim da treba da bude iznad njih.

^ dosta toga je tacno sto si rekao, zato i mislim da je 600 KS, a posebno 3,8 lit. malo. On ne treba da se takmici sa 200k evra vrednim Ferrari-jem.

skuplji je od ferarija 458 za 30,40k funti. mislim da je precizna cifra 680 konja ali u poredenju sa ferarijem ima i preko barem 200 kila manje, jer je ogroman deo konstrukcije od ugljenicnih vlakana.

Inache slazem se sa nikolom. svakim danom vidim sve vishe detalja, posebno prednjeg dela koji me ne ostavljaju pod utiskom.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...