dovlagsi Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 The big ones now... Mercedes SLS AMG gullwing 6,2 V8 571 KS zanimaju me vasi komentari... i Volvo S60 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 koliko je ovaj SLS ružan za sve pare 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 meni je interesantna kombinacija retro i modernih linija... retro futurizam, oujea Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Lošije izgleda od nekih nezvaničnih rendera koje sam viđao ranije, ali mi se sviđa. I dovla bre, gde nađe ove slike u crvenoj boji, ne stoji mu nikako crvena :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Realno nisam se nadao ovoga od mercedesa. :) Fuuuuuuuuuuuuuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Trip je mechka - ruzna jeste, ali ima neki shmek :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Otkud znaš da je Volvo kad nema znak?!? A mercedes je ružan strašno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 meni je interesantna kombinacija retro i modernih linija... retro futurizam, oujea taj rad. al crvena boja.............................................. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 novi gullwing ima tu klasičnu siluetu koja je meni prelepa, al su je onda "ukrasili" trenutnim mercedesovim porodičnim dizajnom za koji je zaslužan niko drugi do stivi vonder. grozota. ne znam zašto trenutno niko osim engleza i italijana ne pravi automobile koji su klasično lepi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Kad smo vec kod Engleza... Novi Meklaren sa, nadam se privremenim, glomaznim i ruznim imenom MP4-12C 3.8 litarski v8, oko 600 konja sa tezhinom oko 1500 kg. Auto je lep, pogotovo pozadi. Napred me malo podseca na kopile nekog Ferarija i Reno Lagune Kupe It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 SLS je redizajn njihovog veoma uspesnog 300 SL iz pedesetih. postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 no shit :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 moćan je jako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 McLaren je bombonica <3 А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Lep McLaren, bas onako nekako komercijalnog izgleda... Jedino sto je preslab, ako su ti podaci stvarno istina. :/ ... Sad citam, bice izgleda dve verzije, jaca i slabija. A evo i enteijera malo: facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Nije mi bash 600 konja malo, ovo mi izgleda kao odgovor na f458 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 no shit :) kaže se: "No shit Sherlock!" postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Možda će nekome ovo zvučati čudno, ali McLaren me je malo razočarao sa ovim modelom, previše je jeftin nekako :) Mislim, neće biti toliko ekskluzivan kao stari F1. Dakle, ne mislim jeftin u smislu jeftina plastika i to, lep je on zaista i sviđa mi se, ali malo mi je glupo da McLaren bude konkurencija onom malom Lambo-u i sličnim modelima, mislim da treba da bude iznad njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 ^ dosta toga je tacno sto si rekao, zato i mislim da je 600 KS, a posebno 3,8 lit. malo. On ne treba da se takmici sa 200k evra vrednim Ferrari-jem. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Budite sretni shto nije kao aston martin krenuo da pravi toyotu IQ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 ^ dosta toga je tacno sto si rekao, zato i mislim da je 600 KS, a posebno 3,8 lit. malo. On ne treba da se takmici sa 200k evra vrednim Ferrari-jem. skuplji je od ferarija 458 za 30,40k funti. mislim da je precizna cifra 680 konja ali u poredenju sa ferarijem ima i preko barem 200 kila manje, jer je ogroman deo konstrukcije od ugljenicnih vlakana. Inache slazem se sa nikolom. svakim danom vidim sve vishe detalja, posebno prednjeg dela koji me ne ostavljaju pod utiskom. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 Lamborghini Reventon Roadster a evo i onog Aurisa HSD Hybrid-a facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 GG Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted September 10, 2009 Report Share Posted September 10, 2009 ovaj novi meklaren nije ni zamišljen kao naslednik f1 ili slr-a, već kao konkurencija ferari italiji, malom lambu i poršeu turbo. planiraju da proizvode oko hiljadu primeraka godišnje, to je otprilike ta cifra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Ah, josh jedan Lambo, ali kakav: http://auto.mail.ru/article.html?id=29611 Ovaj cabrio bi uzeo :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts