Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kupci će moći dodatno personalizovati spoljašnost i unutrašnjost vozila. U ponudi su četiri boje krova (crna, bela, plava i crvena), a mogu se naručiti i različite grafike. Za unutrašnjost, za odabir je ponuđeno čak šest boja kokpita i mnogo efektnih detalja.

Bring It

tu foru za custom grafike u serijskoj proizvodnji ufurala je Kia sa svojim Soul automobilom. Svideo mi se ali je (za mene) mali. Mislim na kokpit, meni nije komforan.

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

Na predstojecem Salonu u Frankfurtu, Mini ce gotovo sigurno predstaviti proizvodnu verziju mini CUV-a Colorado (ili Countryman, josh nije skroz odlucheno). Pored CUV-a mini razmislja da proshiri ponudu i spidsterom i kupeom, chijeg su koncepta ovo zvanichne slike (ne renderinzi)

big_mini_coupe_concept_01.jpg

big_mini_coupe_concept_02.jpg

sa malo drugachijim b stubom ovo i ne izgleda toliko loshe...nema besmislene zadnje klupe, nije ruzhno kao Clubman.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

pežo - sviđa mi se sve sem prednje maske, odvratno je, kao i ''ležeća'' pozicija znaka, ma ceo prednji deo je jako čudan. Mada moguće da je ovo ona varijantra dizajna na koju se treba privići...

ferari - odavno nešto ružnije nisam video, bar na ovoj slici, podseća me malo na neki reno :)

meni ovaj pezo vrh, pogotovo prednji deo koji hejtujete:) mislim, tolko je nekako slick i mackast, a u isto vreme graaaorr vidi sto sam general motors redneck camaro pojescu te [:D]

od nazad mi je isto vrh, less is more:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Renault Fluence - prakticno Megane sa cetvoro vrata; kao i kod Clio/Thalia slucaja - nece da "kaljaju" naziv brenda proizvoda..

dugacak 4,62 m (~Laguna), sirok 1,81 m (novi Saab 9-5)!!

1,6 16v 110 KS

2,0 16v 140 KS

1,5 dCI 85 KS

1,5 dCI DPF 90 KS

1,5 dCI 105 KS

1,5 dCI DPF 110 KS (moze se dobiti i sa DCT - dual clutch transmission)

made in Turkey

Renault-Fluence_2010_photo_02.jpg

Renault-Fluence_2010_photo_03.jpg

Renault-Fluence_2010_photo_08.jpg

facebook.com/speed.rs

redizajn Tojote Auris koji ce na mala vrata biti predstavljen za vreme Frankfurtskog salona u formu Auris Hibrida

auris_hsd_full_hybrid_concept.jpg

jesam li ja jedini koji misli da tojota pravi estetski najdosadnije automobile od svih japanskih, ako ne azijskih (koreja + japan) proizvodjacha?

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...