Lucky Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Babl Bobl covece. Sad u pola noci da me probudish znam da "otpevam" onu naslovnu numeru :)) A rofl @ kruko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 tjale i ja sednemo, on na dzojstik ja na tastaturu i zaglavimo kevi tv, ona poludi hoce da se razvede i slichno :D eh to su bili dani x) bobblebobble ftw :D Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 (edited) Babl Bobl covece. Sad u pola noci da me probudish znam da "otpevam" onu naslovnu numeru :)) A nekima od nas telefon zvoni, u zavisnosti od toga ko zove naslovnim numerama Bubble Bobblea, Monkey Islanda, Jet Set Willya, i Ryuovom temom iz SF2. ;) I u to ime: Edited July 3, 2008 by fushi.ryuu Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 NES ftw Castlevania, Zelda, Contra <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 e ja to stalno na poslu igram...odem u magacin, a tamo sokoban sa kutijama, moras da pomeris jednu da bi stavio drugu... ahahahaha navezbao si se, bash te briga! :))) Da ne bude totalni offtopic Ice Climber...kol'ko sam samo na ovo potroshio vremena! :O Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 aiiii zivot ostavih na icy gz, ali problem je shto je virushchina u instalaciji :D zove se pariteB i napada sve exe fileove... Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 i jedna od najvetjih legendi (ovo je prvi put da vidim ovaj screen u boji ) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 jooooj north & south ... jooooj jooooj ... jooooj .... ja sam igrao na cga, ove kolor verzije ne priznajem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ovog smo pre 4-5 godine jedno vreme u igraoni igrali vishe nego counter/wc3 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 K.A.N.E. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Koliko sam ja pikao jebeni Fast Lane, jao jao, nenormalno mnogo. A nikad simse, moracu da pocnem! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 e da i budokan je bio do jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Koliko sam ja pikao jebeni Fast Lane, jao jao, nenormalno mnogo. A nikad simse, moracu da pocnem! uf sad mi je lakshe kad je josh neko pikao fastlane, ali samo donekle jer ta osoba je bole nisu ono simsi ono je theme park :) e da i budokan je bio do jaja si preshao ? ja se ni ne setjam dokle sam dogurao bio .. znam da je bilo neshto nemogutje pri kraju, a meni je uvek ostajao samo karate sa kojim to nisi mogao da predjesh =) jooooj north & south ... jooooj jooooj ... jooooj .... ja sam igrao na cga, ove kolor verzije ne priznajem! taj faj, ono beli vs crni na roze pozadini :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 si preshao ? ja se ni ne setjam dokle sam dogurao bio .. znam da je bilo neshto nemogutje pri kraju, a meni je uvek ostajao samo karate sa kojim to nisi mogao da predjesh =) nisam. koliko se secam, isto sam uvek uzimao kendo na startu, pa sam sakovao kada dodju tezi protivnici na kraju. Ali mi je do jaja shto sam ovo pikao i kod ortaka na 286-ici! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Nisam mislio da su simsi, nego su mi simsi nastavak fastlane-a, pa sam zato rekao. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 K.A.N.E. Kane nema tachke iza svakog slova, u pitanju je (prez)ime lika kog Gary Cooper igra u High Noon (i muzika u igri je ona iz filma) razbijao sam prvi deo sa pticama (oldskul si mogao do 3 ptice jednom strelom da skenjash ;o)) a na delove sa jahanjem sam lomio dobre stare quickshotove kad dodje "dupli kamen" ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Kole. Meni je na kaseti, koju sam presnimio od drugara, pisalo sa tachkama, pa mi je ostalo do sada I guess :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Xenon 2 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 North & South u srce dira, kolko se to igralo na NESu Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Hehe, Raptor :) I to je jedna od igranijih igara bila :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 rofl:) jedna od igrica koje su me najvise nervirale, jednostavno je prebrzo:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts