Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Danas nam se vraca Veliki Manitu... Dani mog diktatorsva su gotovi...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sinoc sam bio u Crvenom petlu (ex pevac) do 1...i bilo je ...

you got me begging you for mercy

I'm begging you for mercy

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Brat juče izgubio mob na basketu, tj zaboravio ga pod košem i neki sitni klinci ga pokupili. Da veselje bude veće, krenuo je na basket sa baterijom skoro pri kraju (što nikako ne mogu da razumem), mob se naravno ugasio, i džaba ja cimam celo veče sinoć ne bih li dobio te klince i rekao da vrate mob inače javljam miliciji.

Okrenem 92 jutros, "morate prijaviti u svojoj stanici". Oću boli me kurac baš, drugi put pazi na svoje stvari. Ako se pogodi srećan splet okolnosti i klinci nađu neki punjač za Sony Ericsson, vide poruke i vrate mob, biće super. Ako ga odnesu na dekodiranje, jebiga, šljakaj bato za nov mob, šta da ti radim.

Ja ne mogu da igram...imam restrikciju i ne mogu da instaliram player :((((

Ako instaliras FireFox Portable milsim da mozes da bajpasujes potrebu admin privilegija i da instaliras flash. Nikada nisam probao u praksi ali mislim da tako mozes da sjebes AD zabranu. Ako ne tamo oda sigurno mozes kod kuce da ga instaliras na USB flash sa svim playerima i onda igras covece ne ljuti se i gledas YouTube ceo dan :)

U drugim vestima, juce bio sa devojcicom u nekom kaficu sa bally dance igracicama zanimljivo veoma kapiram da svi oni sultani sto su samo zdrali po ceo dan i njih gledali su znali sta rade [:)]

e da rur vudui i statori mogu li ja na lap da stavim ilegalan xp sp2 i da nemam problema ako na njemu imam stiker originalne viste (poserem se na istu)??

mozes da stavis, ali moguce da nece naci neke drajvere. (bar meni nije kad sam ja to radio nekada davno)

ali vista je odlicna, samo stavi sp1 :)

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

e da rur vudui i statori mogu li ja na lap da stavim ilegalan xp sp2 i da nemam problema ako na njemu imam stiker originalne viste (poserem se na istu)??

sa legalne strane ne, al može da ti se desi da ne nađeš drajvere za xp.

da sa legane strane me interesuje, znaci mogu da stavim xp... drajveri nisu problem ima ih ...

prsla vista, a zakucavala je dok je bila i cista instalacija... a kao da radim ne znam sta na njoj... office i net...

fallout_table.gif

Naravno da mozes. Cak i sa pravne strane to mozes da sredis. Jer posle hodi besnih korisnika MS je dao downgrade paket, ili ti on ti dozvoljava da koristis XP na umesto viste, samo ja mislim da Vista Basic ne moze da se downgraduje. Dakle sa pravne stane ti treba neki originalni disk i originalni CD-KEY i onda to mozes iskoristiti koliko god puta imas kupljenu vistu. Ako te boli dupe za to onda samo stavi XP :)

jbg imam vistu home koju sam dobio uz lap, i zaista sa svim updejtovima na vreme troma je smrdi i prdi... nemam vise zivaca da gubim vreme na gluposti kada imam situacija u kojima moram brzo da odreagujem, a ono ne mogu ni calculator kako treba da pokrenem lol

vid sad ovo pukao mi i win update... rofl

fallout_table.gif

vudu, zovesh policiju zbog izgubljenog mobilnog ?!?! ti si zaista optimista i nerealan

meni su panduri vratili mob :)

mada,tu je i bio i umesan pistolj pa su verovatno imali vecu motivaciju :D

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

odoh malo u shoping i do faksa. Dosadno mi je, sinoc sam radio do pola 4 i nije mi nesto do rada danas. Tjile, aj mi spremi neku pastu. jede mi se nesto lako i italijansko :)

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

bio da odbacim kewu na autobusku, bole je njonja pali iz ovog usijanog grada. kad smo vetj kod grada .. tamo pakao dok sam prolazio pored stanice neki lik se onesvestio :)

i jebeni net koji nije radio 2h sata

Tjile, aj mi spremi neku pastu. jede mi se nesto lako i italijansko :)

gde me vodish ili shta mi kupish :)))

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...