pilauda Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 totalno opusteno vece sa ortacima i kocku po ulici :) sad cu pustim film pa da zaspem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 bakuta mi pala dok je neshto prenosila u vikendici... dal je zapela o stepenik, ili tako neka glupost. sve u svemu, sjebala kuk i nogu. i ja pizdim shto nisam ostao chuku vremena duzhe u jebenoj vikendici da joj pomognem da sve sredi... kad vam je to sranje na adi? Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 bio u bg-u na oqpu #metalheadsa... voodoo jbg, zaboravih da ti uzmem broj fona, pa da te iscimam da dodjes :\ osim toga, nista posebno.. spava mi se za sve pare, al sacu napravim kafu, ne dam se ja hohohoho Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 ko rola ? to yota ! ohohoh Nista onda, cekamo Formicu da dodje pa da djuskamo. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 ladno umro deka Hofmann pre neki dan... RIP, svet neće biti isti bez njega :) @topic: ceo dan nešto jurio po gradu evo tek sad našao vremena za dnevnu dozu interneta. Kapiram da ću sutrašnji da prespavam ceo ... jbm ti ovakav vikend ne mogu ni da se odmorim ko čovek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 ladno umro deka Hofmann pre neki dan... RIP, svet neće biti isti bez njega :) @topic: ceo dan nešto jurio po gradu evo tek sad našao vremena za dnevnu dozu interneta. Kapiram da ću sutrašnji da prespavam ceo ... jbm ti ovakav vikend ne mogu ni da se odmorim ko čovek 102 dine ... a rokao se ko zna cime... buaaaaa ... stvarno rip baji.. cikica je bio legenda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 basket na adi kod tribina ? ko rola ? bice nas nekoliko. absolute, dovla, neo, kali, ja cu igrati i ti recimo. kapiram da ipak jedan dan nekoliko nas nece moci da dodje, tako da cemo sklopimo ekipu i igramo protiv random timova na adi i drzimo teren dok nas ne oteraju :] Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 al se busamo u grudi jebote osecam da ce doci neki likovi i odrati nas 21 -0 :D veceras sam ponosan na sebe :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 al se busamo u grudi jebote osecam da ce doci neki likovi i odrati nas 21 -0 :D veceras sam ponosan na sebe :D Jedino ako im Kole bude igrao pleja, centra i krilo :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 chekaj nemanja ti se sad kao pravish da ne znash da ja u svakom sportu igram iskljuchivo na poziciji linebackera ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 dobro jutro. smaranje - rad rad rad. jebaga. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 vratili smo se iz Becha ! :) bilo je .... nezaboravno ! uskoro slike ! :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 ^ e i meni su se drugarice sad vratile iz barse, jedva cekam da ih vidim :) ne znam kako cu sutra u skoluuuu :( For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Odradio 5km i vežbe, sad na neki turnir u tenisu (igra mi sestra), pa popodne basket (ako ne padne zla kiša), pa ondak sa nekim društvom.... Eh, sutra posao...doh! QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 bakuta mi pala dok je neshto prenosila u vikendici... dal je zapela o stepenik, ili tako neka glupost. sve u svemu, sjebala kuk i nogu. i ja pizdim shto nisam ostao chuku vremena duzhe u jebenoj vikendici da joj pomognem da sve sredi... nw rise bate :( No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 E kad je taj basket, mogao bih i ja da banem malo ? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 pa da si nisi selektivno citao video bi da je formica u americi :D a posto je on organizator ceka se njegov povratak u bg :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 brat me naterao da jedem pahuljica i sad mi muka... cisto da se prisetim koliko je to odvratno :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 LJUDI VRATIA SE KRUKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Al' sam neshto spav'o dugo danas, ne znam sta mi bi ... nije do 12, tad bih se bash raspao. Juche sam inache vozio po onoj najgoroj kishi po autoputu, vrlo interesantno jedno iskustvo. Nije neka frka i to, nego k'o u filmovima brisachi ne mogu da ochiste shoferku koliko pljushti. Danas malo laganiji dan i definitivni zavrshetak svih ovih praznika i praznovanja koja su se odvijala proteklih nedelja, pa guzva sve do letovanja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 bice nas nekoliko. absolute, dovla, neo, kali, ja cu igrati i ti recimo. kapiram da ipak jedan dan nekoliko nas nece moci da dodje, tako da cemo sklopimo ekipu i igramo protiv random timova na adi i drzimo teren dok nas ne oteraju :] E kad Nemanja ide, moram i ja. Odrao me je u kuglanju, moram da ga oderem u basketu. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 LJUDI VRATIA SE KRUKA I DONIA FRISHKU RIBU HIHIHI! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 welcome back kruko i dunja :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 hahahaha sad sam ustao, odo da vozim bajs malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 vetj previshe puta mi se deshava da se iscimam iz sna misletji da mi neko zvoni na vrata .. jebeno spavanje raspashtju se zbog njega. i ovo govno vreme kad se probudim me josh vishe smori. back to black hahaha nije pomoglo, a ? sledetji put na duzhe leik forever! :)) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts