dovlagsi Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 kad se vratim iz usa, najverovatnije na adi. nadjemo neke ljude i pikamo protiv basketasa na adi. Evo i ja ocu, taman trojku imamo. (no penalz pls) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Vratih se s kuglanja, nije lose za prvi put, ali su nas Kole, Igor i Nemanja pocepali. Bar sam postigao dva strajka zaredom :) omg, kole je opet bio na kuglanju, zasto me to e cudi vise:)...sto niste zvali sise... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 pa ide se svake nedelje jbt, samo treba da kazesh da hocesh da idesh, nema potrebe da te bilo ko zove. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 izgubio sam novcanik....prazan, ali cu sledece nedelje morati da trcim za vozacku, lichnu....dobro sto pasosh nisam izgubio It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 nisam ni znao da idete redovno nedeljom, jebiga, neki drugi put:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Moram sledeci put opet da idem, sad im nije radio stampac valjda pa nam nisu dali statistike. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Nešto me bole leđa, ko da imam sto godina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 izgubio sam novcanik....prazan, ali cu sledece nedelje morati da trcim za vozacku, lichnu....dobro sto pasosh nisam izgubio moje saučešće :( ja bih radije izgubio novčanik sa 200eu nego novčanik sa dokumentima. kad pomislim na te redove, šaltere, izdrkavanja... život mi presedne :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Nešto me bole leđa, ko da imam sto godina... Umorio se od kuglanja, mnogo teske one kugle :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Ajde, ajde...šta kukate toliko... btw...moram priznati da su braća, s obzirom da su prvi put bacali, prilično dobro odigrali...Koliko sam video, negde oko 100 i nešto preko su išli....svaka čast....respect... Igor nas je pocepao danas... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 pocepao sam kurac, 4 je bila tragedija od 110 i opet sam izgubio kontrolu kuNgle :) Mada ona poslednja i jeste bila super da nisam sjebao zadnje bacanje, islo bi 170 + Al da je baba musko zvala bi se kole You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 jeste igor jedini nije oscilirao u kvalitetu igre ja ponovo span od 50 poena izmedju najboljeg i najloshijeg rezultata =o/ uglavnom super bilo...i kuglanje i opustanje posle...statistika sledeci put (snimili su navodno rezultate u fajl pa ce odstampati kad nabave toner =o))) @dule&ostali potencijalni kuglashi - svake subote 14-16 je standardni termin i nikoga ne molimo specijalno vec je na zainteresovanima da u utorak najave zainteresovanost i u cetvrtak da potvrde i to je to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 I'll be there. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 za malo da sjurim sholju mleka po laptopu .. isekao sam se zhiv :| • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Igor nas je pocepao danas... pocepao sam kurac hihihihihi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Bio na adi gledao malo Vukove, pochela neka usrana kisha sada, smorio sam se :S ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 @Ivan naughty boy... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 moje saučešće :( ja bih radije izgubio novčanik sa 200eu nego novčanik sa dokumentima. kad pomislim na te redove, šaltere, izdrkavanja... život mi presedne :( vudi,cekam tvoj hejt vec par sati,dont let me down :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Zajebavam ga svaki dan na msn-u povodom njegovog buržujstva, bojim se da ću ga smoriti pa će me blokirati i onda više neću imati koga da zezam :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 odigrao fudbal na Adi (prebili neke nalozene degene,sto misle da su izmislili fudbal),i posle svratio malo da gledam Vukove... unka brate,svaki put si sve ruzniji... :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Evo i ja ocu, taman trojku imamo. (no penalz pls) moze, saljem pm kad stignem Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 (edited) moze, saljem pm kad stignem rur dream team has been assigned...in your face world nađoh ove legendarne, kad se svirala hej, sloveni... http://i303.photobucket.com/albums/nn126/p...ja/100_1900.jpg http://i303.photobucket.com/albums/nn126/p...ja/100_1897.jpg Edited May 3, 2008 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 ^A ja, a ja? :( zvacemo i Nea, on je basketas isto. RUR vs ada random ball crewz :) :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 igram i ja basket kao :D BEOGRADE CUVAJ SE VECERAS :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 basket na adi kod tribina ? ko rola ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts