Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

izgubio sam novcanik....prazan, ali cu sledece nedelje morati da trcim za vozacku, lichnu....dobro sto pasosh nisam izgubio

moje saučešće :(

ja bih radije izgubio novčanik sa 200eu nego novčanik sa dokumentima. kad pomislim na te redove, šaltere, izdrkavanja... život mi presedne :(

Ajde, ajde...šta kukate toliko...

btw...moram priznati da su braća, s obzirom da su prvi put bacali, prilično dobro odigrali...Koliko sam video, negde oko 100 i nešto preko su išli....svaka čast....respect...

Igor nas je pocepao danas...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

pocepao sam kurac, 4 je bila tragedija od 110 i opet sam izgubio kontrolu kuNgle :)

Mada ona poslednja i jeste bila super da nisam sjebao zadnje bacanje, islo bi 170 +

Al da je baba musko zvala bi se kole

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

jeste igor jedini nije oscilirao u kvalitetu igre ja ponovo span od 50 poena izmedju najboljeg i najloshijeg rezultata =o/

uglavnom super bilo...i kuglanje i opustanje posle...statistika sledeci put (snimili su navodno rezultate u fajl pa ce odstampati kad nabave toner =o)))

@dule&ostali potencijalni kuglashi - svake subote 14-16 je standardni termin i nikoga ne molimo specijalno vec je na zainteresovanima da u utorak najave zainteresovanost i u cetvrtak da potvrde i to je to...

moje saučešće :(

ja bih radije izgubio novčanik sa 200eu nego novčanik sa dokumentima. kad pomislim na te redove, šaltere, izdrkavanja... život mi presedne :(

vudi,cekam tvoj hejt vec par sati,dont let me down :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Evo i ja ocu, taman trojku imamo.

(no penalz pls)

moze, saljem pm kad stignem

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

moze, saljem pm kad stignem

rur dream team has been assigned...in your face world

[basket]

nađoh ove legendarne, kad se svirala hej, sloveni...

http://i303.photobucket.com/albums/nn126/p...ja/100_1900.jpg

http://i303.photobucket.com/albums/nn126/p...ja/100_1897.jpg

Edited by absolute

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

^A ja, a ja? :(

zvacemo i Nea, on je basketas isto. RUR vs ada random ball crewz :)

:)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...