back4round2 Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 (edited) crap. edit : napisao sam isto shto i maud :( Edited March 27, 2008 by back4round2 Quote I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Thx =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 ^Win. edit, moze i Pink ;) to je vec kvalitet vs kvantitet u vrhu ponude u beogradu. Inace od malo "kompleksnijih" jela pravim mysaku. Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 1.brashno , voda , ulje , prstohvat soli 2.sve to u neku vangu pa napravish "testo" (ne digne se jer kvasca nema) 3. to na dasku pa razvuchesh dok ne bude jako tanko (sto tanje to ih vishe ima) 4. isechesh na kvadratice i pechesh na ulju (dosta ulja) 5. nabubri pri przenju (ne zovu se za dzabe bubci icon_smile_big.gif ) i jaaaaako je zarazno ko onaj pardon krompir cips/ljuspice za 30 dinara Ako je to to sto mislim, to je super a kod mene se zove - tiganjice ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Ako je to to sto mislim, to je super a kod mene se zove - tiganjice ;) meni to kul zvuci koliko treba brasna i ostalog? Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 to je smrt za organizam, al priznajem da je ukusno. ne znam kako se u mom okruzhenju to zove :) al jedino ga vredi jesti dok je toplo. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 uu do jaja gle kolko kuvara, znaci sledeci RUR rostilj ima ko da obrtje shnitzle! Nemo posle da se pravite toshe! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Jel ima neko dobar recept za makovnjaču, da kore budu meke.Ne znam šta rade ovi u pekari ali kući nikako da mi uspe da kore budu meke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Stavi vise kvasca ? Manje soli ? Gledaj da ti ne ukisne testo toliko tj. umesis pa sacekas da naraste pa ga odma uradis, ostavis da naraste onako uvijene i u plehu ali gledas da ne pregarbaju i onda ih bacis u pec? Ja ih cak radim od testa za kroasane, znaci lisnato pa ispadnu meke. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 moja keva ne stavlja kvasac uopste i meki su kao dusha Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 makovnjacha je neshto najbolje...pogotovo ako je prepunjena maka uffffffff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Sarma 1.Pola kile futoshkog kupusa. 2.Zovesh Chaka Norisa da od toga napravi 1200 sarmi. 3.Djuskash ceo mesec uz sarmu, a i duzhe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Jel ima neko dobar recept za makovnjaču, da kore budu meke.Ne znam šta rade ovi u pekari ali kući nikako da mi uspe da kore budu meke. pa nemoj da kupujesh bajate! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 koliko ne volim da kuvam...pa to nema nigde...a pogotovo ne onda kada sam gladna...pre cu da naucim da popravljam kola nego da naucim da kuvam :P znam da obarim povrce i da isprzim meso.. Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 pa dobro to je okej, ja sam poznavao zhenske osobe koje ne znaju ni jaje da razbiju. al dobro bar su se dobro prcale! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 brate muade, ti sad meni prichash kako nije normalno ni 200 ni 300 stepeni, pa PRAVIO SAM JEBOTE!! i sve je bilo super, samo ne treba mnogo pechuraka da se stavlja zato jer ispushtaju dosta vode.. a to sa "dodacima" tipa majonez, pavlaka i sl. mozhe da se improvizuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Sarma 1.Pola kile futoshkog kupusa. 2.Zovesh Neecolu da od toga napravi 1200 sarmi. 3.Djuskash ceo mesec uz sarmu, a i duzhe. fixed Quote I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 brate muade, ti sad meni prichash kako nije normalno ni 200 ni 300 stepeni, pa PRAVIO SAM JEBOTE!! i sve je bilo super, samo ne treba mnogo pechuraka da se stavlja zato jer ispushtaju dosta vode.. a to sa "dodacima" tipa majonez, pavlaka i sl. mozhe da se improvizuje pa niko ne kazhe da ne mozhe da se napravi, mogu i ja govno da stavim u rernu na 30 minuta, stavim majonez i napravio sam jelo! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 pa seresh da ne mozhe da se napravi ni na 200 niti na 300 a ja z\nam da sam pravio na 200 iodnosno 300 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 pa dobro to je okej, ja sam poznavao zhenske osobe koje ne znaju ni jaje da razbiju. bzzzz ja ne znam da kuvam, a bas bih volela da naucim. mada mi keva kaze da bas i nemam nekog talenta :D Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Sreca pa nisam zensko, kontam da bi me keva terala da ucim da kuvam i bila u fazonu: "Nikolina cero moras da znas da kuvas, kako ces se udati?" OLOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Dobro sad , ne mogu da se pohvalim nekim extra skill-om u kuvanju - cisto ono da silom prilika ako bi ostao sam ne bi umro od gladi (+neshto shto bash volim da jedem , pa sam se iscimao da nauchim sam da pravim) Quote I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 U zivotu nisam isprzio jaja >.< Umrecu gladan na faxu :( Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Ja kad sam otiso na fax sa 80 sam otiso na 67 \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts