Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeb'ga, mene u gradskom prevozu nervira sledeće:

- Muzika za pedere iz emisija Ruške Jakić devesetih, u autobusima sa instaliranim televizorima i njihvoim plejlistama

Pa se opet vozim, šta ću.

ne znam na koju konkretno muziku mislish, ali ovu shto sam ja chesto slushao u prevozu je odlichna. mislim odlichna s'obzirom da je za najshire mogutje narodne mase jedne zemlje "u tranziciji", koja je do skoro furala cecu kao mejnstrim svih muzichkih pravaca. minimum pola te mase nije videlo kompjuter, niti chulo za chari downloada, samim tim nije se upoznalo sa bilo kakvim muzichkim pravcem osim onih koji su ovde bili in. a svi znamo koji su bili in.

chak i ako zanemarimo sve ovo, onu muziku koju sam ja chuo je bila sasvim pristojna za vozhnju basom. vishe se ni ne setjam pesama i izvodjacha, sem mozhda ojos de brujo - silencio (jebena shpanska gitara ako nekom smeta nek ode na lobotomizaciju:), toto - africa, i slichno.

e da, as for ostalih stvari koje vas nerviraju... manej vishe se slazhem, ali kao shto reche kalimero, uvek tju se premestiti sa duplog na solo sedishte, ako mi je tu odmah blizu. zashto bih se gurao sa nekim, ili ga preskakao/cimao da ustane da bih ja izashao (ili obrnuto)? ima josh razloga, a jedan bi bio i taj da na tom solo sedishtu uvek sedim do prozora, a na duplom ne. a ja bih radije gledao kroz prozor dok se vozim, nego da mi bodu ochi svi ovi prizori koji nas sve mrache.

Ne brate, ne mislim na Toto i Police i Hulija Iglesijasa i slično, nego baš na ono što se puštalo na modnim revijama i reklamama za Elite Model Look i tako to. Znači muzika koju čuješ i u momentu pomisliš "koja gej muzika", ala Sexpress i Models samo još više gej.

U al najviše volim guranje da uđu svi iako ima mesta za sve.Onda te ljudi koji sa pola autobusa bacaju kese/torbe kako bi im dupe selo.aaaa

ovo zaslužuje poseban topic.

to mozda u kotezu ovde nemamo tih problema ::P:P:P:P

Нема  будућности без истине.

Uspeo sam nekako da preskochim taj deo priche sa autobusima koji imaju TV, ali se ocgiledno u ostatku nishta niej promenilo od kad sam nabavio automobil. Mada kako je bilo, sad su još i ok autobusi, ono pre jedno 5-6 godina je bila katastrofa. Privatni autobusi oni za putovanja, i to :)

Otvorili Južni bulevar, ali ne stigoh da se provozam tuda. Juče sam doduše slučajno upao, ali nije još bio završen. Ono, dve trake sa svake strane, između ostrvo, fino deluje, baš da vidimo kako ide vožnja tuda.

pozitivno mi je srednje ime!

blizu sam toga da iskochim iz svoje kozhe od nerviranja. posisajte mi kurac svi koji zhivite solo...

ma tjuti, iskulirao sam :]

a falio mi je momenat da zgrabim prvi oshtri predmet, i udjem u hronike.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

got 5+K online hours :]

online.png

nolife ftw \m/

osim toga nista posebno.. treba da instaliram neki prog, da se malo igram u njemu, i da konacno sednem i zavrsim onu php knjigu sto sam krenuo.

mada igra mi se dota opasno :]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...