Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bio na nekom fudbalu,igrali smo 2 i po sata bez stajanja...nisu mogli ljudi da nas skinu :)))

sad bi trebalo da ucim istroju,dogovorio sam se sa ortakom da ucimo po pola,pa da se pomazemo...realno moracu da sednem da ucim,jer necu njega da izjebem...da je za mene,tacno bih sad legao i spavao... :)

2ch4bup.jpg

ne rise da su to uveli u gimnazije?

mjok bre, nego ja pocela da spremam ispit. uplasilo me ono sto je vukasin rekao da ako vec ne znam svu materiju koju treba da polozim, onda i ne upisujem faks. valjda cu uspeti do septembra da naucim sociologiju, osnove ekonomije, matu, statistiku, poslovnu ekonomiju, racunovodstvo... :/

a šta misliš? NAravno da ne spremam... Nego, poslovna mi je jedan od predmeta za polaganje prijemnog... pored istorije, sociologije i geografije

ako nisu menjali prijemni, ti ćeš pored ist+geo+soc na prijemnom polagati engleski, informatiku ili matematiku. tu ekonomiju polažu ovi što dolaze iz srednje ekonomske.

aj sad jos recite da ne znam sta imam za prijemni :D mislim... lol

obavezni su mi istorija, geos i soc i biram 1 predmet od mate, poslovne, osnova i infosa, koji god hocu. nebitno u koju sam sk isla (samo da je cetvorogodisnja, to se podrazumeva)

i ja sam lepo izabrala poslovnu

Edited by Marinica

@rami

Dokle ste ostali? :). Poslao sam PM kojotu da mi posalje slike na mail, cekamo ga da poseti forum ;)

@marina

cekaj, ti si pored mate i infosa zivih (koje sabijas!) uzela neku poslovnu, koju vidis prvi put u zivotu?

@topic

vec treci put spavam danas i ne mogu da se sredim. Hvala bogu, pa sam druga smena sutra *phew*

...

@rami

Dokle ste ostali? :). Poslao sam PM kojotu da mi posalje slike na mail, cekamo ga da poseti forum ;)

@marina

cekaj, ti si pored mate i infosa zivih (koje sabijas!) uzela neku poslovnu, koju vidis prvi put u zivotu?

mhm. iz infosa nisu bas najbolje uradjena pitanja i ima valjda samo 1 zadatak, a kod mate mogu lako da te zakinu jer se sve ocenjuje (oduzimaju se poeni za gluposti i tako). kod poslovne je sve teroija, ima samo nekoliko formula koje treba da znam, a i pitanja su na zaokruzivanja, dopunjavanje i retko gde ti sam pises definiciju etc. a i imam ispit iz poslovne u 1. god pa posto to ne znam, onda taman i da vidim o cemu se radi...

Edited by Marinica

Ovaj forum će moći da postoji sto godina, svakog decembra/januara šta ste postigli u prethodnoj godini, svakog februara šta ste kupili ženi i zašto samo nije srbski slaviti dan zaljubljenih, u martu šta obući za maturu i kako je bilo starijima na njihovoj maturi, u aprilu frka oko prijemnog i šta upisati, u maju planiranje letovanja itd.

Ovaj forum će moći da postoji sto godina, svakog decembra/januara šta ste postigli u prethodnoj godini, svakog februara šta ste kupili ženi i zašto samo nije srbski slaviti dan zaljubljenih, u martu šta obući za maturu i kako je bilo starijima na njihovoj maturi, u aprilu frka oko prijemnog i šta upisati, u maju planiranje letovanja itd.

meni se meseci i ne poklapaju bas...

frka oko "sta obuci za maturu" mi pocinje u maju s obzirom da je matura na kraju juna ;) ne znam ko se to lozi od marta. a planiranje letovanja krajem jula, ili krajem avgusta (zavisi da li idem u nemacku na mesec dana u julu)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...