Guest Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 sveže upražnjeno parking mesto, a dovla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 bio na nekom fudbalu,igrali smo 2 i po sata bez stajanja...nisu mogli ljudi da nas skinu :))) sad bi trebalo da ucim istroju,dogovorio sam se sa ortakom da ucimo po pola,pa da se pomazemo...realno moracu da sednem da ucim,jer necu njega da izjebem...da je za mene,tacno bih sad legao i spavao... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Cedevita >>>>>>>>> Multivita Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 odgledao Liverpool sada cu malo PES dok ne pocne Scum - Arsenal :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 sveže upražnjeno parking mesto, a dovla? not yet. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 ufffff kotje sad da 2 dana bude laaazyyyy • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 ^^ kolko si sinoć đuskao i treba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 ne rise da su to uveli u gimnazije? mjok bre, nego ja pocela da spremam ispit. uplasilo me ono sto je vukasin rekao da ako vec ne znam svu materiju koju treba da polozim, onda i ne upisujem faks. valjda cu uspeti do septembra da naucim sociologiju, osnove ekonomije, matu, statistiku, poslovnu ekonomiju, racunovodstvo... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 nemoj da te ja plashim :< inache.... odoh da spavam 2 dana. i kjoote, daj slike na pm, ili na vip. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 koja si pichka "kao idem kutji da spavam", a nishta burek! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 marinice, zajebavaš ili stvarno spremaš ispite pre nego što si uopšte upisala faks i odslušala predavanja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 a šta misliš? NAravno da ne spremam... Nego, poslovna mi je jedan od predmeta za polaganje prijemnog... pored istorije, sociologije i geografije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 koja si pichka "kao idem kutji da spavam", a nishta burek! taj put od pekare, nazad do tebe, pa posle opet ka gajbi, je neshto za shta nisam mogao da se programiram. previshe komplikovano, does not compute :[ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 pa upgrejduj mashinu. huston we have a lift-off! kshhh "izashli ste iz dometa, ne chujemo vas" • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 a šta misliš? NAravno da ne spremam... Nego, poslovna mi je jedan od predmeta za polaganje prijemnog... pored istorije, sociologije i geografije ako nisu menjali prijemni, ti ćeš pored ist+geo+soc na prijemnom polagati engleski, informatiku ili matematiku. tu ekonomiju polažu ovi što dolaze iz srednje ekonomske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 (edited) aj sad jos recite da ne znam sta imam za prijemni :D mislim... lol obavezni su mi istorija, geos i soc i biram 1 predmet od mate, poslovne, osnova i infosa, koji god hocu. nebitno u koju sam sk isla (samo da je cetvorogodisnja, to se podrazumeva) i ja sam lepo izabrala poslovnu Edited April 13, 2008 by Marinica Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Al su samouvereni ovi maturanti, videćemo za godinu dana kakva će pesma da bude :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Ja cu za godinu dana da shtrebam k'o magarac i da se naredne 4godine cimam da zavrshim svaku godinu u roku...Inache se vracam u ovo selo i nikad ga vishe ne napushtam :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 @rami Dokle ste ostali? :). Poslao sam PM kojotu da mi posalje slike na mail, cekamo ga da poseti forum ;) @marina cekaj, ti si pored mate i infosa zivih (koje sabijas!) uzela neku poslovnu, koju vidis prvi put u zivotu? @topic vec treci put spavam danas i ne mogu da se sredim. Hvala bogu, pa sam druga smena sutra *phew* Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 (edited) ... @rami Dokle ste ostali? :). Poslao sam PM kojotu da mi posalje slike na mail, cekamo ga da poseti forum ;) @marina cekaj, ti si pored mate i infosa zivih (koje sabijas!) uzela neku poslovnu, koju vidis prvi put u zivotu? mhm. iz infosa nisu bas najbolje uradjena pitanja i ima valjda samo 1 zadatak, a kod mate mogu lako da te zakinu jer se sve ocenjuje (oduzimaju se poeni za gluposti i tako). kod poslovne je sve teroija, ima samo nekoliko formula koje treba da znam, a i pitanja su na zaokruzivanja, dopunjavanje i retko gde ti sam pises definiciju etc. a i imam ispit iz poslovne u 1. god pa posto to ne znam, onda taman i da vidim o cemu se radi... Edited April 13, 2008 by Marinica Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Od poslovne jedino gore shto si mogla su osnovi ekonomije. Chak je i rachunovodstvo jednostavnije za shtrebanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 obligacije? ololo brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Ovaj forum će moći da postoji sto godina, svakog decembra/januara šta ste postigli u prethodnoj godini, svakog februara šta ste kupili ženi i zašto samo nije srbski slaviti dan zaljubljenih, u martu šta obući za maturu i kako je bilo starijima na njihovoj maturi, u aprilu frka oko prijemnog i šta upisati, u maju planiranje letovanja itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Ovaj forum će moći da postoji sto godina, svakog decembra/januara šta ste postigli u prethodnoj godini, svakog februara šta ste kupili ženi i zašto samo nije srbski slaviti dan zaljubljenih, u martu šta obući za maturu i kako je bilo starijima na njihovoj maturi, u aprilu frka oko prijemnog i šta upisati, u maju planiranje letovanja itd. meni se meseci i ne poklapaju bas... frka oko "sta obuci za maturu" mi pocinje u maju s obzirom da je matura na kraju juna ;) ne znam ko se to lozi od marta. a planiranje letovanja krajem jula, ili krajem avgusta (zavisi da li idem u nemacku na mesec dana u julu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 al nema veze bar ti nikad nije hladno • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts