Hide Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 @fatso (a propo vremena) werd jebeni! Idem do grada da ostavim knjige, uvece neke obaveze da obavim, a izmedju toga - psihologija. O jebem ti :/ Bar mi se skinula muzika, posle vekova i vekova mrcvarenja sa torrentom (naravno, veliko hvala Tasi :*) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 deco ne upisujte dramaturgiju ako nemate debela ledja mamu ministarku tatu uspeshnog glumca strica direktora pozorista i slicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 ili ako nisi zensko.... kada katarina radivojevic moze zakonski da glumi,moze svako It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 ma ja sad imam petice i samo cu imati 1 iz mate :( (mozda 2) E da curo, sad ozbiljno, ispunila si sve uslove da imas uspesnu karijeru. 1 iz matematike ili/i fizike (i dobre ostale ocene) se pokazalo kao siguran znak uspesne karijere. preporucujem neki faks posle koga ces moci da se bavis nekim poslom tipa HR, Projekt Menadzer....i tako. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 @ igi true, ta riba mi ide na jaja za sve pare. @ thread ustao, sad moram da idem po pljuge.. danas ladovina dan u najavi \o/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Za razliku od ostalih tvojih dana ispunjenih stresom i obavezama :) Damn you You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 10, 2008 Author Report Share Posted April 10, 2008 Mogao bih da idem da jedem neshto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 aahahahahahahahahahahahha :D do jaja :D idem da jedem eurokrema :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 klinka 2: znam, moram i ja njega sad za vikend da prevarim da ne bude kad raskinemo "e prevario sam te", a ja nista. pa uchile su iz onih serija ljubav i mrzhnja, degrasi, sednica vlade, ruzhna beti • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 nikad chuo za te serije :o mislim da tje to morati da mi bude dodatno shtivo za "projekat rami" :]] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 @marinica filmska i tv produkcija :)),tako da nema nikakve veze sa tim :D... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Već drugi dan šopingujem, više mi je pun kurac gužve po gradu i vrućine. Nabudžio sam decama komp da im WoW radi glatko na haj i da mogu digraju Gitar Queero, sad imaju makinu ko ja do pre pola godine na kojoj sam deljao Oblivajon sve u 16 lol. Sa druge strane, finansije su došle do kritične tačke, te sad moram malo da se primirim i vratim u štek režim. Jebaga, samo nek je veselo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 nikad chuo za te serije :o mislim da tje to morati da mi bude dodatno shtivo za "projekat rami" :]] kako nisi chuo za ovu humoresku "sednica vlade". davala se (i davatje se) na RTS2 skoro redovno, pratjena sa onim malim spinoffom "skupshtinska sednica" :D samo nema nekih riba, sve neki glavati! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 E da curo, sad ozbiljno, ispunila si sve uslove da imas uspesnu karijeru. 1 iz matematike ili/i fizike (i dobre ostale ocene) se pokazalo kao siguran znak uspesne karijere. preporucujem neki faks posle koga ces moci da se bavis nekim poslom tipa HR, Projekt Menadzer....i tako. dragi moj fetso, ja imam 5 iz fizike i imam sve petice. a ova mata je bila jedan ispad (mada i dalje nisam sigurna da li cu dobiti 1, mozda dobijem i 3, 4 , samo pretpostavljam). Na kraju cu imati minimum 4. znam sta cu da upisem, ali hvala ti na preporukama... isplanirala sam ja vec svoju karijeru, pa eto ja tebi preporucujem da i ti vec jednom osmislis svoju... @topic svratila sad do svoje prodavnice i bio mi Peca iz VB. Inace, decko je bas bas hot. I lep je... promenila sam misljenje :D a i uopste ne izgleda kao peder. A sto se Biljane Srbljanovic tice, ona je bas kul... carica. Jbg i mene je razocaralo sto je u LDPu ali je i dalje obozavam. haaaaa sad su mi javili, dobila sam ipak 4 na pismenom!!!! jeeeej marinica srecna :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 како ми је недостајао овај "причајте" топик... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 ja njegov post nisam shvatio kao neku provokaciju, evo ja sam imao 1 iz mate pa cu uskoro postati dipl mas ing:) to shto ej matematika u srednjoj glupo osmishljena nije nasha krivica. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 ja jesam shvatila kao provokaciju hehe posto sam juce bila ceo dan besna jer sam mislila da cu dobiti keca i sad mi stao na zulj!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Što su zajebane žene danas, moraš triput da vagaš pre nego što im nešto kažeš :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 (edited) danas!, to ej tako oduvek bilo:) pa ti budi budala i reci shta stvarno mislish:)) Edited April 10, 2008 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Keva mi javila da je nagrada koju smo dobili za 4 osobe, prevoz, smestaj i karte za exit. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Keva mi javila da je nagrada koju smo dobili za 4 osobe, prevoz, smestaj i karte za exit. :D Znaci idem i ove godine :) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 eto, taman, ti, rapid ja i jos neko. odlicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 danas!, to ej tako oduvek bilo:) pa ti budi budala i reci shta stvarno mislish:)) Taj rad, samo klimaj glavom i govori "yes dear". Ima i pošalica na ovu temu što je neki matori izvalio, "Kod mene u kuću je moja zadnja! Žena se izdere na mene i kaže mi da sam ovakav i onakav, a ja kažem TAKO JE!" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 10, 2008 Author Report Share Posted April 10, 2008 ja njegov post nisam shvatio kao neku provokaciju, evo ja sam imao 1 iz mate pa cu uskoro postati dipl mas ing:) Da, zanimljivo, i ja sam igorov post skapirao kao iskreno razmisljanje uz zelju za uspehom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 To je zato shto niste histerichne devojchice... .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts