Guest Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 to farmaceutska industrija hoće da misliš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Uzeo sam neki Apacer fleš od četri giga, baš su pojeftinili dosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 1350. Hteo sam Kingstona al nije bilo, mada je ovaj Apacer čak i manji, a samim tim lakši za nošenje po džepovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 jel ima negde usb od 8giga da se uzme, i poshto je? Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Od osam je dve ipo, od šesnest šest i nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 ustao sam i reko ae da probam da uchim jednom i preko dana za 15 minuta mi se opet prispavalo jebote,voleo bih da mi pronadju neki mentalni poremecaj pa da barem znam sta mi je. Ahaha ja isto :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 SAD MORASH DA SE PREIMENUJESH U KRUPRYDZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 1350. Hteo sam Kingstona al nije bilo, mada je ovaj Apacer čak i manji, a samim tim lakši za nošenje po džepovima. au al cene padaju... des' pazario (i ima'l tamo po slichnim cenama nekih mp3 plejerchitja?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Od osam je dve ipo, od šesnest šest i nešto. a di to ima vudu? Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 ja sam uzeo skoro 1giga, greota prosto na ovu cenu. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Od osam je dve ipo, od šesnest šest i nešto. gde si to tachno video da ima da se kupi? treba mi tako nesto da ne moram da kupujem onaj prenosni passport disk koji glomazan It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Za empetriplejere ne znam, al ima u Imtelu. Passport je inače vrlo lagan i prenosan, tako da se više isplati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Imtel verovatno You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Za empetriplejere ne znam, al ima u Imtelu. Passport je inače vrlo lagan i prenosan, tako da se više isplati. da ali posto se ne radi od ssd odnosno flash memoriji, pretpostavljam da je mnogo osetljiviji na prenoshenje... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 1, 2008 Author Report Share Posted April 1, 2008 SAD MORASH DA SE PREIMENUJESH U KRUPRYDZ Ne, nego u GOVNOTRON! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 da ali posto se ne radi od ssd odnosno flash memoriji, pretpostavljam da je mnogo osetljiviji na prenoshenje... Jeste, ali manje nego "veliki" disk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 narucio sam kauch!!! iiiiidemo, napokon cu normalno spavati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 matori na krevetu se spava :D kacu je za picke :D kad smo kod toga idem malo da odspavam :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Probudila me cika i dranje jutros oko 7, cigan sto zivi preko puta mene dobio sedmog sina. Dok sam ustajao iz kreveta okliznuo sam se o charapu i puko glavom od sto i polomio sam keca onako na pola. U stanju nervnog rastrojstva dok sam kuvao kafu prosuo sam vrelu vodu po nogama. Seo sam, razmislio malo, i shvatio da ovo nikako nije moj dan. Zakazao kod zubara i vratio se u krevet. Blejao tako chuku vremena nisam mogao da zaspim, onda sam se setio da nisam iskljuchio ringlu u kuhinji koja se usijala. Seo za komp, i evo do sada blejim vec, plashim se da okrenem glavu jer ce mozda orman da padne na mene ili pak plafon. Jebem ti zivot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 @ gruja bolujesh od rejva sine Ma koji rejv,zapustio sam se maksimalno po tom pitanju :((( Ali sad cu ici na chika Dejva da objasni hiljaditi put gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 znaci NE MOGU da ustanem ranije... navijem sat u 8,pa produzim do 8.30,pa do 9,itd...i na kraju ustanem u 12...i sad mi je zao sto sam prespavao pola dana,i nerviram se,ali jednostavno NE MOGU da ustanem... :((( Moj sluchaj takodje. Lenjo sam jebeno govno :(((( Pozitivna strana danashnjeg dana je shto sam dobio napokon kola samo za sebe, bar dok calu o5 ne zatrebaju... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Bole te brige, rejting među ženama suprotnog spola ti je drastično skočio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Bas su jadni ovi iz Avale sto ne prenose kosarku sa lica mesta. I da - PRIDJONI JE ITALIJAN OLOL :) Mada, jadnije je to sto grobicci nemaju ni topik ni pomena u sportskoj sekciji rur foruma o najvecem uspehu nase klupske kosarke u poslednjih desetak godina. Dzaba uspesi kad nemas navijace. :) :P facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 matori na krevetu se spava :D kacu je za picke :D kad smo kod toga idem malo da odspavam :D ne mogu, navikao sam se na kauc. spavam na kaucu ceo zivot :) a i funkcionalnije je. lol Stanko, reko ti Fitja da si picka :) ako je fitja klitja to rekao onda ok :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Aj fil lajk krep :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts