Jump to content

Sta popiti a da ne ispadnes pickica

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pelin

ili

vodka borovnica

zar nije poenta da ne ispadne mala sisica?

brate, sledeci put naruchi flashu avinjon vode u staklenoj ambalazhi, koju cesh da otvorish lomljenjem grlica o ivicu stola. Ima manje kalorija, necesh imati vrtoglavicu, i niko nece smeti nishta da ti kenja (ko ti kenja isechesh ga flashom, poshto je ispijesh)

ma naruci flasu j&b viskija i popi celu flasu iz cuga pa da ti onda neko kenja...

mislish iako ti neko kenja boli te qrac!

izvadi pajdo na sto, pa kad te pogledaju reci "sta je picke? sta mi se folirate sa tim alkoholom, 'ajde malo da se rokamo". posle toga te verovatno vise nece smarati sto pijes vodu :)

qft

shta znachi to iskustvo!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

najbolja je kombinacija 4 casice zestine koja ti najvise odgovara, recimo vinjak je moj favorit, a moze i viski, pelinkovac, votka, ili tako nesto, pa predjes na 3-6 flasa piva, u zavisnosti od kapaciteta. Ne mozes da se napijes kad naviknes, a ekstra ti bude. I kad pijes pivo, i pisa ti se, PISAJ, ne trpi:-)

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

^ Nisam. Ali hajde posto sam isprozivan... Pre par dana sam imao takve bolove u stomaku... Zileti su me sekli iznutra... Prvi dan nisam iz kreveta mogao ustati, a bol je prosao posle 5-6 dana koje sam gurao na cajevima i vodi... Ne bih hteo da se zajebavam a da bih se u potpunosti ocistio i da bi mi se regenerisala jetra hocu da ili izbacim ili razumnije pijem alkohol.

Ako vam je lakse, postavih topic da ne bih ispao pickica pred ribom. Kako god, samo dajte neki hint ka resenju.

Edited by Crash Override

^ Nisam. Ali hajde posto sam isprozivan... Pre par dana sam imao takve bolove u stomaku... Zileti su me sekli iznutra... Prvi dan nisam iz kreveta mogao ustati, a bol je prosao posle 5-6 dana koje sam gurao na cajevima i vodi... Ne bih hteo da se zajebavam a da bih se u potpunosti ocistio i da bi mi se regenerisala jetra hocu da ili izbacim ili razumnije pijem alkohol.

Ako vam je lakse, postavih topic da ne bih ispao pickica pred ribom. Kako god, samo dajte neki hint ka resenju.

postani peder!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

jeste debilno sto coveka tangiraju nebitne stvari, ali, mojne se lazemo, da odemo na ciru i neko uzme vodu jebenu, prvi bih ga isprozivao:)

@topic:

ako oces zestinu, ja bih preporucio vodku, dzin, konjak lol. i sve barem srednja klasa mora da bude, inace cao zivote.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)