_Gotti_ Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 JBO sam Maju Mandzuku .... BRE don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Pix or it didn't happen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 lol smesno. btw, jos jedna besana noc.. ziveo diplomski :P sad se malo istresam na nekom jadniku na metalheadsima ziveo abuse of power \m/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Brate chizda odkuk ti u 7.45 ujutro? Kapiram da nisi ni lego jos :) Elem danas ponovo krecem da idem na predavanja na fax-u i to pazi trip idem u novu zgradu i ne znam nikoga jer nisam bio na istim godinu ipo dana. LOL ko brucos sam opet Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Crkava mi pogani xbox 360 jebeni Microsoft.... Gledaj to sa vedrije strane - kad se poprave lemovi i kad se namesti hlađenje kako treba, više ne crkava. Naravno ako to odradi neko stručan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 btw, jos jedna besana noc.. kakvo crno spavanje, celo vece blejim u autocad, photoshop, notepad i word. elem, kopiram na player pdf i palim do faxa.... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 rajz end shajn maj litl Hobitsis! evo uobicajeno postovanje na ruru dok se pije jutarnja kafa...danas ce biti lep dan jeeeeeeej :))))) samo da prodje ova zima Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Dobro jutro! Nekako jedva ustadoh jutros...ocu da ovaj dan prodje sto pre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 pa da naravno, izlazim u 10 i vratjam se kutji u 8, ili sto je jos gore vratjam se da bi uzeo kola da odem u tempo i da budem gajbi u 01, MA JAO !!1 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 I da, definitivno sam nastavio da spavam nakon onog posta, tj. par desetina minuta nakon istog, tako da mi je fino prijalo. Onda sam u jutarnjem programu video neki Pera Detlic crtani, izgleda da je nov neki serijal, uopšte se ne sećam tih od pre, plus je drugačija sinhronizacija i sve. I lepo je vreme, to me baš raduje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Dobro jutro! Nekako jedva ustadoh jutros...ocu da ovaj dan prodje sto pre... takodje, kasnio sam pola cuke na posao, tuga 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 ocu da ovaj dan prodje sto pre... ... a mogao bi i sutrasnji tako. Treba da dodje majstor za telefon (pedeseti put), pa da vise izadjem iz XIX veka. Moram da napravim neku gotivnu akciju za vikend, ova nedelja ce me ubiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 nakon 2 dana bolova i generally feeling like crap, dal zbog lekova dal zbog toga sto ova chudna prehlada prolazi konachno mi je bolje...yay =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Baš juče sam skinuo Guitar Hero 3 za komp, jebeš mi sve, ono ne mož' da se igra na tastaturi. Tj. može nekako al nije dobar filing. Riknjava mi DVD rezač, rezao je vala tri godine punom parom, svaka mu čast. Danas ću duzmem nov, LiteOni su jeftini, Pioneer mi je nekako antipatičan a i ne radi mu bitseting za DL diskove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Inace, resio sam da pazarim za xbox original sa djitrom :D Mislim da je oko 7000 dindzi otpr. Kod nas naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 nene, ja definitivno trebam da prestanem da pijem :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Pazite se ovih dana, ponovo su krenuli ljudi masovno da se razboljevaju. Mene nesto grebe grlo od sinoc, a to me najvise nervira! Odo da vratim kola delti, usput do Idee, pa nesto do treceg bulevara... i tako.. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 opet sam nesto zabo , a hteo da ustanem u 8 pffff odo da se sredim pa do grada Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 uf kakav dan! josh samo ako bih uspeo da se nakanim danas da krenem da trchim kao shto sam obetjao sebi .. bilo bi fantastichno :) al ajde nisam josh zabo kewi muziku pa kao imam izgovor da krenem sutra :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Baš juče sam skinuo Guitar Hero 3 za komp, jebeš mi sve, ono ne mož' da se igra na tastaturi. Tj. može nekako al nije dobar filing. Riknjava mi DVD rezač, rezao je vala tri godine punom parom, svaka mu čast. Danas ću duzmem nov, LiteOni su jeftini, Pioneer mi je nekako antipatičan a i ne radi mu bitseting za DL diskove. Preshao GH3 :), na tastaturi (I to budjavoj), nemash skila, sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 mroam ja da probam taj guitar hero,vidim svi pikaju:) danas postrojavanje u shkoli:S,a sutra posle drugog chasa svi na protest a ja gajbi:D vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 (edited) Na expert/hard nema shanse, samo zato sto mi ubacuje 5 notu, preshao na normal :P Knotrole su mi bile T(Zeleno), r,e,w,q(narandzasto), igrao sam flip(obrnute note), gore/dole strum, g je starpower, I space je whamy. Edited February 20, 2008 by Nikita sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 bio do faxa skoro za dz. profa zapalio za NS... al sam makar vratio neke knjige u 'blioteku... sad dosao kuci, otvorio topik i idem da spavam do nekad veceras. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 IZGLEDA SUTRA NEMA SHKOLE OMG! Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 jel znas gde ima mozda? Mislim da ima sigurno u GameSu (Delta City, prekoputa Borbe kod Doma Sindikata) ili u Beosoftu (Gospodara Vucica). Tu sam video da ima, pitaj za cenu. Moguce da su do sad vec prodali :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts