grdja Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ali koji je to idijotizam da policija ne moze da zaustavi 100nak debila. E za ovakve stvari jeste kriv ministar policije i njegovo premijersko velicanstvo. I stvarno moze covek da se cudi kojom logikom su naredili policiji da ih ne sprecava u divljanju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ja sam normalno protiv nezavisnosti kosova, ali bi takodje zamolio nekog od nasih vajnih politicara da odgovore na sledeca pitanja: 1. Zasto se javno foliraju da zele Kosovo u Srbiji, a svi oni ne bi hteli na sledecim izborima 60-ak belih kapica u skupstini Srbije da im kvare lopovluk itd...? 2.Posto nasa vojska jos nije ukinuta, kako misle da uteraju 100-ak hiljada mladih albanaca u vojsku, i kako da ih kada ovi odbiju sluzenje vojnog roka ubace u nase zatvore u kojima nema mesta ni za sitne krimose? 3.Kada vlada Srbije donese odluku X, a skupstina Kosova izda odluku Y koja je za 180 stepeni razlicita od beogradske, sta ce oni da rade? Da im ulete u Pristinu sa murijom itd? U Smederevu je sledeca prica: Veliki broj srba sa kosova su svoja imanja koje su im dedovi ostavili u amanet prodali albancima za 5-10x vece cene nego sto vredi... Parce jalove njive prodaju ko da prodaju plac u Beogradu, a albanci hvala bogu puni love od sverca droge i podvodjenja albanki u Francuskoj zarad viseg cilja itd. I sta su oni radili sa tim novcem? Samo se kurcili i ponizavali srbe starosedeoce itd. Dok su mobilni tel u to vreme imala samo 2-3 SPS direktora imala ga je i nasa drugarica iz odeljenja koja je inace 1 god pre toga prodala sve svoje u Peci za neopisive pare. U skolu dolazi u belom novom mercedesu dok se 30 drugih djaka iz odelenja gura u busu. Sta zelim da kazem sa ovim? Ovakvih primera je milion. Nije nam niko ali niko kriv do nas samih. u Beograd je od prodaje njiva, placeva, kuca i stanova uletelo 3 milijarde evra. Cena nekretnina u Beogradu je za par godina skocila 300% (svaki beogradjanin zna zasto). Jedino mi je zao ovih jadnika koje su sa kosova oterali bez jakne na ledjima i nase pravoslavne crkve. A ne znam da li iko vise u srbiji veruje ovim "govorima" nasih "vodja" (i na vlasti i u opoziciji), i neka svako zna da sto je zemlji i nama teze njima je sve bolje, valjda nas je istorija bar tome naucila, ili smo svi zaboravili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 druze Kostunica je dao zeleno svetlo svojom izjavom danas. Postoji mogucnost da nece ovo ni malo dobro biti. Nadam se da gresim. Ali realno sklon sam misljenju da ww3 pocinje polako otvoreno. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 e jbg malo ga pretera.. i da ocemo da se kurcimo nedaju nam.. ako je neko i lud. tadija je smirela u ekipi Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Get Set Ready GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 puske u ruke i sabijamo ih na keca !!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 WW3 !? E jebes mi mater mi cemo prvi pristupiti takvom nekom sranju. A posle istog ce najkurcevitiji i najpametniji profitirati. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ameri dodju na Kosovo,Rusi se ukenjaju sto su im Ameri tako blizu,i moze izbije golemo sranje za sekund,al nadam se da nece doci do toga. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 ameri su vec u poljskoj, ceskoj gde grade svoj "raketni stit" "protiv Irana i Severne Koreje", a Ukrajina se gura da udje u NATO, tako da nije bash da je kosovo najblizhe. Ali da, bice josh dugo americka vojna baza dole. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) @doca : realno malo si pojednostavio, ali da Edited February 17, 2008 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Iskreno mislim da nema realne sanse da dodje do ww3 , zato sto i jedni i drugi znaju da je gg ako se krene sa tim.... Eventualno neki novi hladni rat , koji ce se odvijati kroz ekonomske igre i igrice... U celoj prichi opet ce da popushe najslabiji... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) Totalno si u pravu za izazivanje nereda i rata. Naravno da samo mi to radimo. I radili smo. Secas se Gavrila Principa ? ma jebo te Gavrilo Printzip Govorim o tata slobi koji je zauzdao ceo vojni i politicki vrh, tajne sluzbe i tajkune i sjebao zemlju ko i Chausesku... Slovenci i hrvati hteli SVOJU nezavisnu drzhavu a on umesto da kaze "OK, tornjajte se" on krenuo da salje muriju i vojsku na NJIHOVU teritoriju i da pravi sranja koju gomila retardiranog primitivnog nezaposlenog sveta odmah naravno podrzhi... I evo isti kurac sad, MI cemo NJIMA da kazemo da NE SMEJU da se otcepe IAKO 85% tog stanovnistva ZELI DA SE OTCEPI tj ne zeli da zivi u Srbiji. Fatboy, mislis bice dobro Srbima, onima koje ne proteraju, niti pobiju i pokolju. Hajde sam budi ISKREN pa mi reci da li mislish da ALBANSKI NAROD ima u GENIMA "mrzi srbe/unisti ih" rutinu ili to mozda steknu kroz odrastanje, neki vec kao klinci neki kasnije? I sta mislis ZASTO formiraju takvo misljenje, ko ih nagna na to, ko im uliva u glavu ta sranja i zbog cega? Gde je root of the problem? Da li su im MOZDA srbi ikada naneli neko istinsko zlo, manje ili vece? Mislim da JESU... ne znam koliko veliko ali JESU. Znaci POSTOJI nesto lose sto su pojedinci iz naseg naroda ucinili albancima/shitarima dole... Umesto da ih uhapsimo i utvrdimo na sudu da li su i za sta krivi, mi cemo radije iste gurati pod tepih i dizati larmu da su oni RODJENI ZLI i sl... Pa i ja sam mislio da cemo doc za odredjenu sumu novca I kod babe nema džabe E super sto si ovo pomenuo. Vidis, SVE koji su danas po ovom mrazu pravili sranja po BG-u ZABOLE KURAC za Srbiju i Kosovo. Oni su tu samo ZBOG DNEVNICE, bato! Najjachi su mu ovi debili shto lome semafore i ostalo po Beogradu. To je taj patriotizam. To je to BEZMUDNISHTVO... Jesu gnevni? Izvolte gospodo, imate vec oruzje i srce junacko, znate kuda se vozi za Kosovo... Pa u odbranu onoga u sta se toliko kunete... Ne smete, jel? Pa da, lakse je lomiti znakove i izloge u BG-u... ha ha fakin ha! Edited February 17, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 jeste srbi su krivi Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ameri dodju na Kosovo,Rusi se ukenjaju sto su im Ameri tako blizu,i moze izbije golemo sranje za sekund,al nadam se da nece doci do toga. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) Hajde sam budi ISKREN pa mi reci da li mislish da ALBANSKI NAROD ima u GENIMA "mrzi srbe/unisti ih" rutinu ili to mozda steknu kroz odrastanje, neki vec kao klinci neki kasnije? I sta mislis ZASTO formiraju takvo misljenje, ko ih nagna na to, ko im uliva u glavu ta sranja i zbog cega? Gde je root of the problem? Da li su im MOZDA srbi ikada naneli neko istinsko zlo, manje ili vece? Mislim da JESU... ne znam koliko veliko ali JESU. Znaci POSTOJI nesto lose sto su pojedinci iz naseg naroda ucinili albancima/shitarima dole... Umesto da ih uhapsimo i utvrdimo na sudu da li su i za sta krivi, mi cemo radije iste gurati pod tepih i dizati larmu da su oni RODJENI ZLI i sl... AJDE TI BUDI ISKREN PA NAVEDI TO JEDNO ZLO ZBOG KOJEG ONI NAS MRZE? DAHAU? TREBLINKA? APARTHEJD NA KOSOVU?ZBOG KOJEG SU NAS MRZELI I 1981-VE? GENETSKA ISTRAZIVANJA NA SHIPTARSKOJ DECI?NASILNO HRANJENJE SVINJETINOM NA KURBAN-BAJRAM? koja si ti jedna primarna ldp ds koraks budaletina koja josh uvek zhivi u 97moj i studentskim protestima kada je manda uletao kolima u njih, i koji ne vidi gde sada taj isti lik radi Edited February 17, 2008 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 i treba!!! kad vec predsednika boli patka!!! e ne mogu da verujem da su to primili tako mirno!! jebem ti drzavu!!! al polako, sad ce i baskija i sve da se otcepi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 HRANJENJE SVINJETINOM NA KURBAN-BAJRAM? haahahaahahhahahhhhahhhhahah :D :D :D e jebiga marinice :D da je nama dozvoljeno da udjemo sa vojskom tamo i potamanimo ih mi bi to odavno uradili .... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 ma jebo te Gavrilo Printzip Govorim o tata slobi koji je zauzdao ceo vojni i politicki vrh, tajne sluzbe i tajkune i sjebao zemlju ko i Chausesku... Slovenci i hrvati hteli SVOJU nezavisnu drzhavu a on umesto da kaze "OK, tornjajte se" on krenuo da salje muriju i vojsku na NJIHOVU teritoriju i da pravi sranja koju gomila retardiranog primitivnog nezaposlenog sveta odmah naravno podrzhi... I evo isti kurac sad, MI cemo NJIMA da kazemo da NE SMEJU da se otcepe IAKO 85% tog stanovnistva ZELI DA SE OTCEPI tj ne zeli da zivi u Srbiji. Debeli, jesi ti već zaboravio da su srpski vojnici pobijeni u slovenačkoj kasarni ko mačići, i da je u Hrvatskoj živelo skoro pola miliona srbalja? Jebote, jel može neka priča da prođe bez tata Slobe, nije istorija počela '87 i završila se '00. Više mi je pun kurac te LDP propagande. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 lol neko je pominjao gadjanje mcdonaldsa kamenom na ovom topicu sad gledam na pinku i rtsu svugde lupaju mcdonalds prozore... pa deco jeste li vi normalni xD @topic - kosovo je izgubljeno jos za vreme tita kad je dozvolio siptarima da udju dole. i oni su nas postepeno sjebavali... slobu je takodje boleo kurac... krivo mi je sto gubimo kosovo ali ga gubimo i to je tuzna istina Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 auuuu bice sranja... svuda Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 To ti je taj srpski patriotizam.Nek panduri biju nase u Bg-u, a dole nek siptari slave... "Srbin je lud Srbin je proklet,jednom ga ubijes on hoce opet... Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Jeli, a na koj način da se spreči što se isto dešava u Preševskoj dolini, gde isto polako Sqiptari kupuju kuće i imanja i šire se prema vranju. Ko vam garantuje da za 20 godina neće baš taj Čeda vrištati (kad mu bude trebao svaki glas za presedničko mesto), "NE DAMO VRANJE." I isto ćemo da ispušimo. Neki ljudi ovde na forumu otvoreno kažu da ih baš briga za svet van Beograda i da im i Srbija manja od Beogradskog Pašaluka nebi smetala. Nema brige, dočekaćemo i to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Brate treba da se izadje na ulice,da izadjemo svi da cuje svet da nam nije svejedno al brate ne da lomimo i unistavamo svoje gradove...Time se nista dobro ne dobije samo nas "svet" vidi u jos gorem svetlu mada mislim da nemoze da bude gore od ovog... Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 AJDE TI BUDI ISKREN PA NAVEDI TO JEDNO ZLO ZBOG KOJEG ONI NAS MRZE? ...jer su paravojne formacije krenule u ETNICKO CISCENJE DOLE 90tih pod plashtom NATO agresije nad SRJ? al polako, sad ce i baskija i sve da se otcepi brrrrrrrrrrrrrr !!! ...i da je u Hrvatskoj živelo skoro pola miliona srbalja? koje je slobin rezim na NAJGORI MOGUCI NACIN iskoristio AKA zrtvovao u ratu koji je poveo tamo kako bi red svetom ispao tlachena strana a da zlo bude vece ni to nije uspeo jer su retardi... Ti ljudi bi dan danas ziveli tamo spokojno i mirno da su se hrvosi otcepili odmah bez buke i oruzja... ...ili ipak mislis da bi da se to sve mirno odigralo ipak ustali jedan dan protiv vlasti koja je tamo uspostavljena jer ih ista MRZI... SVE je to posledica propagande... plitki umovi... daj im reklamu da jedni mrze druge i eto ti rata zacas... tuzno. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts