Jump to content

NEZAVISNO KOSOVO

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Amerciki gradjani.

Iz firme gde sestra radi pre 2-3 sata su se odjednom svi evakuisali van srbije. Kaze da su i oni delovali zbunjeno jer jutros je bilo kao ok. I rekli su joj da je za sve stigao nalog za odlazak (da ne kažem evakuaciju).

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ali ne smem ni da pomislim za te roditelje koji su chekale sina (koji je poginuo u americhkoj ambasadi tj. izgoreo)....

Ja ih ne zalim ni malo... Ne mogu da zalim te roditelje sto puste da im decu vaspitava ulica i tv. Sva dobra deca, omladina i ljudi su bili ili ispred hrama ili kod kuce. Decu treba vaspitavati i zauzdavati, a ne evo ti 1k din i pici sine/cero da si ti meni ziv i zdrav...

Ono : bio je mnooooogo dobar decko, samo je isao u toku noci na ugovoreni fajt sa nozevima na nekom stadionu. Malo mi je to...

Ovo sa Americkom ambasadom nam nije trebalo definitivno, trebali su da je cuvaju ko b92 sa 1000 pandura ako treba, ostale ambasade i nisu toliko bitne to sto Amerika povlaci svoje gradjane iz Srbije moze da znaci i samo protest a moze da znaci i nesto drugo sto ne bih voleo da jeste, jbg udarili smo na imperiju.

Ne bi me cudilo ni da treci svetski rat pocne zbog nas, dva su pocela navodno zbog nas nije greda i treci.

Edited by kolac u tiganju?NEMOGUCE!
SCJP.png

The violence at the U.S. embassy in Belgrade that left one person dead and parts of the building damaged by fire on Thursday has provoked a furious reaction in Washington. Speaking at the United Nations, U.S. ambassador Zalmay Khalilzad called the attack an "outrage," and the Security Council passed a resolution reminding the Serb government "of its responsibility to protect diplomatic facilities.

Valjda je to Amerika uradila u hiru i nadam se da ce se sve zavrsiti sa ovim.

SCJP.png

u pravu je Igor, americki drzavljani se evakuishu sutra u 2 popodne

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

"Ako EU prihvati jedinstven stav i NATO prekorači svoj mandat na Kosovu, to će izazvati UN, pa ćemo i mi onda poći od činjenice da treba primenjivati grubu silu, koja se zove oružana sila, da bi nas poštovali", izjavio je ruski predstavnik u NATO-u na konferenciji u Briselu.

Zahutkava se situacija, nadam se samo da ne eskalira...

SCJP.png

zaboravio si i: kostunica ce da se pretvori u sovu i da odleprsha na jug, ko sto sove rade. u bgdu vise nece biti pljachke, dobicemo tri mosta do kraja godine. DS ce postati reformaska stranka koja ce izbaciti sve lopove iz svojih redova. Velja ce se pokajati za sva svoja nedela, i oticice u isposnike. omladina ce da se prosvetli za sekund, opasce gledanost velikom bratu i grand paradi. ugasice se pink, nedugo potom i b92. EU ce biti toliko radosna sto smo postali kul da ce poslati svakome po tri opasne plavuse sa 10 mitja koke da ljudi izvlache sa njihovih nafuranih sisa. na chelu tog velikog mardi gra ce biti tadic, koji ce u medjuvremenu prestati da bude amorfna masa koja sedi na 8 stolica, i prica gluposti chim zine

eto

ali ja volim brinete [:D]

...

sad izvolte, pljujte me, vristitie i skichite... bice vam lakse a i dobro je kao terapija, cuo sam...

za tebe je dijagnozirano da nema leka

-sto si jednu patiku ukrao?

-jebiga suvenir

i ja sam isto isprva istripovo da je lik ispao carina,al...

kapiram da je ložio ćurke. mislim da bi bilo mnogo efektivnije da se objave na tv-u svi snimci krađa pa neka ih njihovi drugari čašćavaju.

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

na vestima b92 upravo mozete da cujete izjave dve akterke filma......pokusacu da citiram ukratko: Mi smo juce dosle samo zbog Kosova a ne da bi krale. Ali kad je 300k ljudi pocelo da krade, krenule smo i mi. I krale su zato sto nemaju, da imaju ne bi krale. I gde su deca ovih sto imaju? (wtf??). I kako sam shvatio ne mogu da veruju kakvi su komentari izasli povodom snimka, pa nisu nikoga ubile.....

Kaze mi cale juce: " ne daj boze da te rus brani i kinez hrani" [8D]

Ne znam za Smederevo, ali da nije bilo Maršala Birjuzova ne znam kako bi se na kraju završile bitke za oslobođenje Beograda. Partizani sami to nikako nisu mogli da urade. Nacistička vojska koja je bila stacionirana bila je sastavljena od Italijana, Mađara, malim brojem Hrvata, a najviše Nemaca koji su u svojim sastavima imali i veliku količinu SchutzStaffel jedinica. Da ne navodim i koju su opremu koristili. Partizani su u to vreme imali nešto zarobljenje nemačke opreme i tehnike ali nedostatak iskustva u korišćenju bi ih previše koštalo. Da nije bilo Crvene armije koja je još od Porhorovke nije stala sa ofanzivom teško da bi Beograd bio oslobođen tada.

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha