Corey Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) JA SE SAMO BRINEM DA AKO TOMA DOĐE, DA SE NE VRATIMO U DEVEDESETE, ZNATE...KRIMINAL, MUZIKA, KRIMINAL Edited January 31, 2008 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 JA SE SAMO BRINEM DA AKO TOMA DOĐE, DA SE NE VRATIMO U DEVEDESETE, ZNATE...KRIMINAL, MUZIKA, KRIMINAL STO TORIMA, OPET CEMO IMATI MODERNE FRIZURE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 ... to mi ne lici na corey-a bre ... Voodoo_ si to ti ?!? Gde su ti naocare?!! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 gubim se... radikali su bili na vlasti kada je srbija bila bombardovana od strane celog sveta... i to oni sigurno nisu mogli da sprece, posto se 98% nas slozilo oko toga da NEMA STRANOG MESANJA... sledeci vasu logiku pocevsi od stepe stepanovica i zivojina misica svi redom su izrodi... da ne govorim o onima koji su vikali bolje rat nego pakt... u usta ih jebem... trebali smo da se priklonimo najjacoj svetskoj sili i jedemo govna... poginula su deca u kragujevcu...a pre njih i veliki broj vojnika samo u povlacenju iz srbije u grcku... da li su oni monstrumi zato sto je narod tada lose ziveo i gubio glave ili je u pitanju bila oslobodilacka borba, koja nema alternativu??? poredite ratno stanje (koje nismo izazvali, jer i CNN priznaje da je racak, koji je ujedno i neposredan razlog bombardovanja, farsa) i mirnodopske uslove... u ratu ne pobedjuje pravda, vec sila... ali to ne znaci da treba da se stidim odbrane sopstvene domovine... ne vidim zasto se prebacuje radikalima beda izazvana ratovima u bosni i hrvatskoj (posto je njihov POLITICKI uticaj bio zanemarljiv), takodje mi nije jasno kako su radikali krivi za bedu izazvanu bombardovanjem... tako sto su podrzali odluku 98% ljudi koji su izasli na referendum da je strano mesanje neprihvatljivo... rat je odavno zavrsen... a obecanja vlasti su c/p-ovana od pre 4 godine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Kaze on: a onda: Nego, Maude, da otvoris ti savetovaliste. Znam da nije originalan naziv i nadam se da se Perek ne obrce u grobu, ali moglo bi - "Zivot - uputstvo za upotrebu". Spreman sam besplatno da ti osmislim promotivnu kampanju. chekao sam 20 min da vidim koju tjesh dedoniju da bacish i onda sam morao da odem, al sam znao da tje da me sachekati kad se vratim :) sisaj pishicu! Objasni nam kako vidish Srbiju u kojoj je Toma predsednik? Shta bi on bolje radio od Tadica? Mi smo retardi, ti si baja. Ajd' sad, zbog chega da glasamo za Tomu? i evo ga jedan od dva najvetja retarda je skupio mudashca i krenuo sa "napad je najbolja odbrana" stavom. ja nigde nisam rekao da je toma pravi chovek za predsednika. lichno josh uvek nisam odluchio u ovom duelu koje je manje zlo. al isto tako nisam retard koji misli da je predsednik neki svemogutji baja niti slepo gutam postule "povratak u 90te ako toma pobedi" .. pa mi uopshte nismo izashli iz 90tih, ne znam o chemu vi prichate (sem ako ste naravno retardi i mislite da toma mozhe da objavi rat u nekom sluchaju .. onda sa vama nemam shta da pricham vi ste retardi). samo su se face promenile i donekle nachini bacanja prashine narodu u ochi. znachi nema pravog izbora, samim tim izbor izmedju dva izbora koja su pogreshna ne chini izabrani dobar .. al ne, moram to da pojednostavim na nivou deteta od 7 godina da bi retard svatio. realno (po mom mishljenju) izbor se svodi na sledetje nijanse od kojih nijedna nije presudna za odluku nego se svodi na subjektivan odabir svakog od nas: taditj: + dugo je u pregovarachkom procesu oko kosova uputjeniji je od tome, manje ostrashtjen + u vetjoj je milosti zapada od tome, al samo zbog toga shto je vetj predsednik i naravno papet od nekih igracha - predsednik je stranke koja saradjuje i iz koje dolaze najvetji privredni, ekonomski i ostali kriminalci koji su odgovorni za daljnje pljachkanje ovog narod - najgora kampanja koju je demokratski blok izbacio za 7 godina, istovetna sps kampanja kojom su isti 10 godina prali mozak ljudima toma: + dobra kampanja + nije na vlasti, sem negde na lokalnim i gradskim nivoima al znamo da to ne znachi nishta jel kod nas je sistem idalje centralistichki - ostrashtjen je, zbog toga shto nije na vlasti, a njegova stranka pobedjuje na izborima vetj 5 godina zaredom meni ni jedna od ovih crta nishta ne znachi i ne dovodi do toga da kazhem ovaj je super. svakom ko realno mozhe da sagleda situaciju je to jasno. kako vidim srbiju sa taditjem na mestu predsednika: isto kao shto je sada .. znachi loshe. pljachka naroda se idalje nastavlja pod geslom "mi smo demokrate", socijalno/kulturoloshko/moralno propadanje naroda kako vidim srbiju sa tomom na mestu predsednika: isto kao i shto je sada .. znachi loshe. pljachkanje/propadanje socijalno/kulturoloshko/moralno od strane vlade i radikala (mada oni bi tu najmanje krali/uticali na propadanje ne zato shto su poshteniji nego zato shto predsednichka ovlashtjenja ne omogutjuju ko zna kakve manipulacije). zashto glasati za taditja: zato shto ne treba konja menjati u sred trke, pritom mislim iskljuchivo na pregovore o kosovu. zashto glasati za tomu: zato shto njegova stranka vetj 5 godina pobedjuje na izborima, a oni seru iz opozicije bez ikakve odgovornosti. zato shto tje se onda lopovi iz ds-a malo stisnuti gubice i stolice znajutji da postoji alternativa njihovoj vlasti i da mogu da zaglave tvorza/da im se kotrljaju glave za sva sranja koja su dosad nachinili. ovo je najbolje shto mogu da priblizhim osobama koji nemaju pojma nishta o politici nego su zombiji bez mozga koji gutaju parole sa tva, novina bez razmishljanja. realno kod nas je politichka scena u haosu, a za to su najvishe kriv DOS shto 5okt zabranili srs i sps i onda bi situacija bila mnogo jasnija sa 2 eventualno 3 stranke. ovako imamo neke nebuloze kao shto su: koshtunica centar, demokrate koji su levo, cheda koji je sa iglom u levoj ruci koliko je levo, radikali desno pichku materinu .. jednom rechju neozbiljno i scena koja omogutjuje podelu odgovornosti u smislu da se sve raspada, a uvek je neko drugi kriv. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 oni koji otje da otpale ne prichaju o tome kako tje da otpale .. samo jednog dana odluche tje da otpale i onda rade na tome da otpale. najlakshe je otpaliti, tezhe je snatji se, a najtezhe je biti zadovoljniji kad se podvuche sveukupna crta tamo nego ovde. Pa tjile jesi se ti snasao? I sto je jos bitnije jesi zadovoljan? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) @ Maud...mislim da je veliki razlog za to shto me vredjash tvoje nezadovoljstvo sa samim sobom. Delujesh mi kao neko ko nishta ne radi, fax u kurcu, a kesh zicka od mame i tate. Banalizujesh previshe neke stvari.... Za dosta drugih stvari se slazem.... Edited January 31, 2008 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 LOL jel to sve shto imash da kazhesh ? vredjam te zato shto ti isto mene vredjash kad prepishesh neke parole iz novina i govorish A VIDI OVO KAKO OVO SMRDE PRDE!1, a pritom se postavljash kao da je to neshto bitno u celoj prichi i da si ti rekao neku mudrost. i ja sad treba da troshim svoje vreme da ti kao sada objasnim sve po xy put, a ti da nastavish sa nekim nebulozama ? pa lakshe mi je samo da te imenujem za retarda koji jesi. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 FAKKEN SAVED! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 ma za tomu hocemo promene jbt 8 godina dug period i opet sve isto ceo zemun je za njega Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Jel to na slici Vin Dizel ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) @ Maud Nemam, trenutno, vremena da ti odgovorim, to je razlog shto sam napisao kratak post... Edited January 31, 2008 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 ma dojaja si .. ajde sevachina. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 ovi sto ne izlaze pa nema veze vase ce glasove dati onome kome treba kako ne shvatate zaokruzi nekog ne daj seljacima da ti kontrolisu glas Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Gledam vremensku prognozu. Tadica stvarno tera neki maler. Pada kisa bre. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Prosto mi nije jasna da demagogija: "Ne daj seljacima da kontrolisu tvoj glas", moze na nekog da se primi, a znam pouzdano da to nema veze sa inteligencijom. I jos nesto. Cela sustina demokratije je jedan covek jedan glas i da je vrhunsko pravo svakog coveka bas to pravo glasa. Druga sustina je sustina razuma - ako ne znas sta hoces, znas sta neces. Nije mi jos jasno kako to ljudi ne mogu da shvate iz bilo koje perspektive da gledaju, dakle, nezavisno od toga za koga ce glasati ili nece glasati. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Toma : bivsi predsedniche :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola K. Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Predsedni U srbiji nema neka velika ovlascenja. Uglavnom se sve svodi na spoljnu politiku. Dva su razloga zbog kojih necu glasati za Tomu Nikolica: 1) Toma od obrazovanja ima srednju skolu!!! Pa nismo mi Juzna Amerika, pa da na celu drzave imamo srednjoskolce. To sto je on zapoceo neki fakultet ne menja cinjenicu da mu u biografiji pise da je srednjoskolac. Takodje mu u biografiji pise da je bio grobar, ne navijac Partizana, vec radnik na groblju. 2) On ne zna engleski jezik. U 21. veku da vodi prevodioca sa sobom je glupo. Ono "read my lips" ga je Vucic naucio. Radikali su kandidovali nekompetentnog kandidata i zbog toga ce izgubiti. Mogli su da kandiduju Maju Gojkovic i da razvale na ovim izborima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Nidzo to cemo josh da vidimo ko ce da izgubi.Nemoj mnogo da se nadas pobedi ''demokrata'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola K. Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Nidzo to cemo josh da vidimo ko ce da izgubi.Nemoj mnogo da se nadas pobedi ''demokrata'' Nisi me dobro razumeo. Ne nadam se ja pobedi demokrata, ja na ove izbore necu izaci. Voleo bih i ja da se nesto promeni, ali da nam Toma bude predsedniK? Pa to je smesno i neozbiljno. Mogao bi on da bude neki Ministar ili tako nesto, ali predsednik??? Mogli su da stave Maju Gojkovic i da pobede, ovako gube 100%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 bravo maude... ako bude 51-49 za tadica ja cu takodje ispuniti deo svojih ocekivanja... a to je jasna poruka: obuzdajte se lopine... ludji sam od vas... sledeci put ce se jezicak vage okrenuti na drugu stranu... makar drugi krali, vi cete na robiju... mnogo bi mi bilo teze da glasam za srs na parlamentarnim izborima... ovo je bio tezak izbor, ali za skupstinu bi bilo tri puta teze... priznajem da je ovo potez ocajnika, ali nemam kud... neko je pomenuo studiranje... pocnes da studiras kada ti je nepoznata kategorija samofinansirajuci... skolarine za sufinansiranje su smesne... onda ti podignu skolarine pet puta... pa te prebace na novi program... i sve moze retroaktivno osim da budes master... (diplome ce biti izjednacene ako i samo ako svako sa starom diplomom moze da dodje na maticni fakultet i zameni staru diplomu za novu... naravno da plati troskove izdavanja)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 @maud: hvala kobazu da jos pored mene neko misli da je tadiceva kampanja dno dna, ja to svima pokusavam da kazem, ali me niko ne slusha Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Retko postujem na ovom topicu, ali mi jedno samo nije jasno :) Slazem se ja da je degutantna ona "ne dajte da se vrate 90te" kampanja koju DS sada gura, ali ... ... kazu mnogi SRS je bio marginalna stranka / nije imao vlast 90ih (sto se ne bih bas slozio), ali sve i da jeste tako - kakve to ima veze. Da li su bili na vlasti nema mnogo veze bas, nema veze ni da li je u pitanju Toma ili je u pitanju Seselj - to je ista politicka opcija. Ne kazem da bismo zaratili sa celim svetom zbog toga ili da bi nas sutra opet bombardovali, ali je to i dalje ista filozofija koja se meni ni malo ne dopada. Ne razumem stvarno zasto je bitno da li ce prst zapadu da pokazuje Seki, Toma, Vucic ili neki mr. xyz i da li ce da se stranka zove SPS, SRS ili nesto trece? Mislim da ... aj da glasamo za radikale da bi se demokrate "osvestile" sta god to znacilo :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 kampanja ds je samo odraz tadicevog straha od poraza.. pogotovu u ovom drugom krugu kad se vidi da ljudi koji je prave nemaju ideju..kao hteli su malo da zategnu a ustvari su smesni i dosadni sa ponavljanjem istih gluposti.koje mahom ne znace puno..takav je bio i on sinoc u duelu.. umesto ako vec oce da budu bezobrazni nek iznesu neke bolne cinjenice po radikale..npr - 97,98 i 99 pola srsa je zabolo stanove po beogradu - zemun su DESTRUKTUIRALI koliko su krali..evo i danas ne daju tu zgradu nekog Magisterijuma ili cega vec koju su bespravno uzeli..niko nikad ne pita - cekaj kako to da se zemunski kriminalni klan kreirao bas u zemunu gde radikali imaju dozivotnu vlast - kad su radikali fini i poshteni i bore se protiv kriminala i korupcije - neko je iznad pomenuo izbore sa milutinovicem.pa posle 3,4 god je neko od bivsih srs poslanika priznao da su dobili oko 5miliona maraka od sps/jul da prepuste pobedu milutinovicu..fakat.prodali pobedu.. - vucic je odro kozu svim nezavisnim novinama u srbiji sa onim zakonom i toliko je para uzeo i on na osnovu tog zakona (tuzio je `danas` ako se secam dobro) i njegovi koalicioni partneri tj. unistitelji srbije - sps/jul..to su bili milioni i milioni dinara..takav zakon su mozda imali u J.Africi pre 30ak godina.. - seselj je podrzavao i rat i karadzica kad je rokao po palama i govorio kako srbija mora braniti svoje interese oruzjem..sto on i sloba nisu svoju decu slali u rat pizda im materina..nego su mobilisali po srbiji mlade koji su pre toga pusku videli samo na televiziji..koji su se vracali ili mrtvi ili sjebani mentalno totalno.. znaci imaju demokrate svojih mana i to podosta..i jesu muljali oko privatizacije to se zna..ali nemoj o tome da mi prica toma koji je kriv za x puta gore stvari a izmedju ostalog i za zabadanje novca koje sam gore pomenuo..svi su oni prljavi ali ima manje i vise prljavih.. u ovom izboru nema dileme..glasao bih ZA BILO KOG kandidata koji je u duelu sa tomom..osim mrke naravno..pa cak mozda i za cedu,makoliko ekstreman degen bio.. ovlascenja nisu neka ali ima ih + kontrolise NIP sto je velika stvar.. znaci ako toma pobedi direktno naredjuje djilasu sta ovaj treba da radi s parama iz nipa @ maud brate sve zvuci krajnje razumno sto si rekao samo 1 stvar mi je upala u oci reko si da je + za tadica sto je vise upucen u pregovore oko kosova i da on tu moze vise da uradi - zar mislis da IKO moze bilo sta da uradi po tom pitanju?..toma,voja,boris,ma tita da dignu iz mrtvih ta stvar je gotova..i mi sa njom vise nemamo nikakve veze i nikakvu kontrolu..to odlucuje neko drugi..mi mozemo da se guzimo i kukamo ali to je vec odluceno i samo je pitanje kada ce biti realizovano..zvuci tuzno ali ono sto usa zeli to i dobije Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 bravo maude... ako bude 51-49 za tadica ja cu takodje ispuniti deo svojih ocekivanja... a to je jasna poruka: obuzdajte se lopine... ludji sam od vas... sledeci put ce se jezicak vage okrenuti na drugu stranu... makar drugi krali, vi cete na robiju... mnogo bi mi bilo teze da glasam za srs na parlamentarnim izborima... ovo je bio tezak izbor, ali za skupstinu bi bilo tri puta teze... priznajem da je ovo potez ocajnika, ali nemam kud... neko je pomenuo studiranje... pocnes da studiras kada ti je nepoznata kategorija samofinansirajuci... skolarine za sufinansiranje su smesne... onda ti podignu skolarine pet puta... pa te prebace na novi program... i sve moze retroaktivno osim da budes master... (diplome ce biti izjednacene ako i samo ako svako sa starom diplomom moze da dodje na maticni fakultet i zameni staru diplomu za novu... naravno da plati troskove izdavanja)... Ma sta pricate vi ... pa i na proslim izborima je bilo 2-3% prednosti za tadica pa su se bash uplashili ... Skupite muda i recite nacista sam ili nisam nacista ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts