Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jel zapravo iko ikad ko je recimo bezvoljan i umoran, uspeo da se energizira i oraspolozi energetskim napitkom.

Jedino sto sam ja primetio da moze da pomogne je sok od borovnice i 1-2 mala pivca.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Jel zapravo iko ikad ko je recimo bezvoljan i umoran, uspeo da se energizira i oraspolozi energetskim napitkom.

Nikad mi nije palo napamet da popravljam raspolozenje energetskim napitkom, vec vise samo da kao probam da dodam energiju. Medjutim, nikad mi to nije uspelo, samo brzhe zaspim ;) Ako mi se spava, spava mi se nema leba da mi nesto pomogne, eventualno kad ti se dovoljno dugo spava da posle prestane da ti se spava :)

U drugim vestima, jeo sam corbu od karfiola i ajvar ;)

Ja nisam mogao da zaspim nakon dva red-bulla, na maturi.

I CUO SAM DA JE JEDAN DECKO U AUSTRIJI UMRO U DISKOTECI OD TRI REDBULA!!11

facebook.com/speed.rs

Sinoc sam isao na cevape... Sve sam nesto razmisljao kako stalno eksperimentisem sa raznoraznim ovakvim i onakvim specijalitetima i bas su mi se poslednjih par dana jeli klot cevapi... Zapuco do "Kuhinje™" sa devojkom i bas sam bio zadovoljan... :D

Kako jednostavne stvari mogu da te "ispune" to je chudo jedno... :D

Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;)

Nikad mi nije palo napamet da popravljam raspolozenje energetskim napitkom, vec vise samo da kao probam da dodam energiju. Medjutim, nikad mi to nije uspelo, samo brzhe zaspim ;) Ako mi se spava, spava mi se nema leba da mi nesto pomogne, eventualno kad ti se dovoljno dugo spava da posle prestane da ti se spava :)

U drugim vestima, jeo sam corbu od karfiola i ajvar ;)

tako sam i ja mislio jer inace sam otporan na te kofeine i to. onda sam popio 4l koce i nesto tipa dvocifren broj kafa jednom. spavalo mi se. lego sam da spavam. i treso sam se celu noc sa pulsom milion. znaci nije bilo sanse da spavam. zatvorim oci i sve i umoran sam i lezi mi se, ali nema leba, ne moze.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

nemojte ovde o politici.

što se tiče red bula i njegovih efekata, kofein utiče isto na sve, samo je pitanje telesna težina, konstitucija, metabolizam i uneta količina. ok, jedna limenka neće svakog razbuditi, ali one "popio sam 10 kafa i spavao 12h" baronije su baš fiju :)

tako sam i ja mislio jer inace sam otporan na te kofeine i to. onda sam popio 4l koce i nesto tipa dvocifren broj kafa jednom. spavalo mi se. lego sam da spavam. i treso sam se celu noc sa pulsom milion. znaci nije bilo sanse da spavam. zatvorim oci i sve i umoran sam i lezi mi se, ali nema leba, ne moze.

Brate, dobro je da od toga nisi umr'o a kamoli spavao :) Ja vise gledam one standardne sheme tipa, popijem red bul i ne spava mi se. Neka budu i dva, nisam primetio da rade posao. U takvim situacijama je bolje odraditi powernap od pola sata pa nastaviti sa radom nego pokushavati bilo kakva kljukanja :)

Da mi je neko rekao da cu iz programiranja morati da uchim samo teoriju, ne bih mu verovao...

:((((

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...