GibanicA Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 skidam gta1 s huba... za povratak u stare dane.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 http://www.deus-computers.co.yu/images/deusexbasket.jpg ja sam gađao loptom koš 20 minuta pri prvom prelasku ali nisam uspeo da ubodem. posle sam negde pročitao da izađe ta poruka :) p.s. jmanderley/knight_killer Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Nikakav tex pack, samo high detalji. Brate presao sam ga 20-ti put, znam sve napamet, i opet jebeno zanimljivije od svega ovog. Cak ajde, da budem krajnje realan, kao drugo vreme, drugo blabla, ali jednostavno realno gledano, dx je pimer TEMELJNO i inteligentno odradjene igre. Btw, igra je iz 2000, gledam neke dijaloge, clanke iz novina ingame, i prosto se covek najezi...neke stvari su se i desile zaista. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 dobro jutro radni narode :D skidao sam celu noc trial za dark age of camelot i jutros svaki put kad probam da pokrenem setup mi zabode komp ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 sad ustadoh,i cim sam otvorio oci pocela je keva da me smara kako ne mogu da spavam ovako dugo,dza bu... JEBOTEEEEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Heh volim igre koje me iynenade necim novim prilikom 20+ prelaska :) Interesantno da to nisi video prvi put :) Ja sam to odmah izvalio ja mislim (da, faca sam :)) Šta se desilo? Ne mogu sad baš tako toga da se setim svega. Deus Ex je inače ja mislim i jedna od prvih igara koju sam kupio kao original i to negde 2002. godine. Prešao sam pirata, onda se pojavio multiplayer, ja ga igrao na modemu i pwnovao :) ali čak je i on radio sa piratom, a ipak sam uzeo neki onaj GOTY jer je igra zaista mega. Čak sam je i obrnuo na sve moguće načine, a jedino što me je uvek smaralo je što su save-game-ovi bili po 50MB a hard diskovi te 2000. negde oko 4GB max :) Juče mi je bio jedan od onih "turbo" dana, izašao sam iz kuće oko 9:30 - 10h i vratio se tek uveče oko 01h. I uspeo sam da obiđem gomilu ljudi i odradim svašta, tako da sam baš zadovoljan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 ja sam 2001-e u drugoj nedelji januara kad su pocele firme da rade uzeo p3 866 sa 256 rama i 20gb hardom, tako da ne verujem da su bas sredinom 2000-e ili kad vec bili 4gb hardovi. Jesam se mushki ispruzio za tu mashinu, al ne verujem da je bilo bash 4gb max 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 @Lucky jbt, moj komp iz '97/'98 ima 7Gb ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Ustao sam pre pola sata, u qrac vishe...Propao mi je ok isplaniran dan...Sad u teretanu pa kod zubara ili obrnuto, josh nisam smislio. [:(!] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Ne kazem da niste u pravu, ali mislim da sam tada imao definitivno onaj 4,6GB hard. Mozda mi komp nije bio najmoderniji, sta cu :) Mislim da je bio cak K6 AMD-ov. A onda sam negde kasnije kupio 30GB hard disk, ali ne pre neke 2003. ja mislim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 koji ste keptn obvijusi, hajli i hajde. poenta je da je igra za svoje vreme imala neverovatno velike sejvove. verovatno zato što je rađena u ut endžinu koji nije optimizovan za multiplejer. interesantno je da je dx2 imao sejvove od ~700 kb, naravno zato što je pisan za konzolu. šta je na kraju bilo sa dx filmom, kad smo već kod toga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Kda smo kod toga čiji je manji, hard na mom kompu iz '99 imao je 3.2 GB :D bilo je i 5 GB u ponudi, ali sam razliku u ceni uložio u jači procesor, ako se sećam dobro :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 u komu, pa u neko zezanje vecheras, hohoho nadam se da tje mi se mood promeniti do tada, jer sam sada u fazonu "ma beeezhi" :[ e da, kul bleja bila sinotj. i nisam ja kriv za zhu zhu. bejl je do jaja, novi clarkov album je njesra, i tako... Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 šta je na kraju bilo sa dx filmom, kad smo već kod toga? Odbio Kole da igra JC-a projekat obustavljen. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Ala smo operisani od normalnog vremena za vek i vekova. Ladno gledam napolje i ono "Ludilo mecava!!! I to jos kraj Februara !!!" sa sve blazeno iznenadjenim izrazom na licu. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Meni je skroz napadao sneg na prozor, ne vidi se ništa, strava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 kako sam se savio od spavanja oujea sad bih trebao da skuvam neshto i onda da odradim neku spiku koja je previshe stajala zatvoreno .. a onda uveche nadam se da tju da se raznesem da se oporavim od iste spike :) e da, nek ga sisa ovaj sneg i ovakvo vreme! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 A sto je najtragicnije ovo nije sneg. Ovo je neko govno koje je suvo i ne sluzi nicemo. Ko da pada strugotina. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Nemam struje u kuci vec skoro ceo citav dan, sinoc IZGORELA kutija sa glavnim osiguracima... ono, vidimo mi nesto kao dismr u kuci.. :) Sad sam na lap-topu dok ima baterije i dajalapu. Potencijalno necemo imati struje ni sutra, jer trebaju neki advanced delovi da se nabave... brate, smara ova 2008. puna crne magije. :) Menjao sam i gume na kolima i ispravljao felne, za koje se ispostavilo da imaju jebenu rupchagu u unutrasnjem delu. Zato sad ide k'o Pagani.. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 kakvi bugovi sa vremenom...jujuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 pisem neki projekat... treba nekom velikom baji da prezentujem moju ideju sa projektom i pp prezentacijom a rok mi je do sledeceg ponedeljka... jebote... kako je lakse kad lepo pricas svoju ideju nekome nego kad treba da je stavis crno na belo... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Nemam struje u kuci vec skoro ceo citav dan, sinoc IZGORELA kutija sa glavnim osiguracima... ono, vidimo mi nesto kao dismr u kuci.. :) Hah, i kod mene bila frka sa strujom, doduse zavrsilo se na tome da su ispala dva osiguraca, jedan glavni za fazu i jedan za neki shteker. Ali su sa sobom "povukli" jedan produzhni i jedan luster, koji su vrisnuli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 malo vezbanja u 3d maxu, jebote koje je govno zamarajuce od ucenja programa. Ne mozes da povuces liniju ili da napravis nesto jedne duzine, nego moras da ga napravis onda da ga modifikujes da bude one dimenzije koje hotjes. Jebote pa ako imam na 12ouglu 144 ivice jel svaku moram isto ? DA!!1 dobro mozda sa izbanalizovao ali me mrzi da radim pa serem. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 ^ autocad btw ustao, sad palim do bake po neke pizdarije, pa pranje kose, komp, i uvece cirka Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 odo da jedem, da se sredima pa na neki kucni party lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts