Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nikakav tex pack, samo high detalji.

Brate presao sam ga 20-ti put, znam sve napamet, i opet jebeno zanimljivije od svega ovog. Cak ajde, da budem krajnje realan, kao drugo vreme, drugo blabla, ali jednostavno realno gledano, dx je pimer TEMELJNO i inteligentno odradjene igre.

Btw, igra je iz 2000, gledam neke dijaloge, clanke iz novina ingame, i prosto se covek najezi...neke stvari su se i desile zaista.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Heh volim igre koje me iynenade necim novim prilikom 20+ prelaska :)

Interesantno da to nisi video prvi put :) Ja sam to odmah izvalio ja mislim (da, faca sam :))

Šta se desilo? Ne mogu sad baš tako toga da se setim svega.

Deus Ex je inače ja mislim i jedna od prvih igara koju sam kupio kao original i to negde 2002. godine. Prešao sam pirata, onda se pojavio multiplayer, ja ga igrao na modemu i pwnovao :) ali čak je i on radio sa piratom, a ipak sam uzeo neki onaj GOTY jer je igra zaista mega. Čak sam je i obrnuo na sve moguće načine, a jedino što me je uvek smaralo je što su save-game-ovi bili po 50MB a hard diskovi te 2000. negde oko 4GB max :)

Juče mi je bio jedan od onih "turbo" dana, izašao sam iz kuće oko 9:30 - 10h i vratio se tek uveče oko 01h. I uspeo sam da obiđem gomilu ljudi i odradim svašta, tako da sam baš zadovoljan :)

ja sam 2001-e u drugoj nedelji januara kad su pocele firme da rade uzeo p3 866 sa 256 rama i 20gb hardom, tako da ne verujem da su bas sredinom 2000-e ili kad vec bili 4gb hardovi. Jesam se mushki ispruzio za tu mashinu, al ne verujem da je bilo bash 4gb max [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

koji ste keptn obvijusi, hajli i hajde. poenta je da je igra za svoje vreme imala neverovatno velike sejvove. verovatno zato što je rađena u ut endžinu koji nije optimizovan za multiplejer.

interesantno je da je dx2 imao sejvove od ~700 kb, naravno zato što je pisan za konzolu.

šta je na kraju bilo sa dx filmom, kad smo već kod toga?

kako sam se savio od spavanja oujea

sad bih trebao da skuvam neshto i onda da odradim neku spiku koja je previshe stajala zatvoreno .. a onda uveche nadam se da tju da se raznesem da se oporavim od iste spike :)

e da, nek ga sisa ovaj sneg i ovakvo vreme!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Nemam struje u kuci vec skoro ceo citav dan, sinoc IZGORELA kutija sa glavnim osiguracima... ono, vidimo mi nesto kao dismr u kuci.. :)

Sad sam na lap-topu dok ima baterije i dajalapu.

Potencijalno necemo imati struje ni sutra, jer trebaju neki advanced delovi da se nabave... brate, smara ova 2008. puna crne magije. :)

Menjao sam i gume na kolima i ispravljao felne, za koje se ispostavilo da imaju jebenu rupchagu u unutrasnjem delu. Zato sad ide k'o Pagani.. :)

facebook.com/speed.rs

pisem neki projekat...

treba nekom velikom baji da prezentujem moju ideju sa projektom i pp prezentacijom a rok mi je do sledeceg ponedeljka...

jebote... kako je lakse kad lepo pricas svoju ideju nekome nego kad treba da je stavis crno na belo...

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Nemam struje u kuci vec skoro ceo citav dan, sinoc IZGORELA kutija sa glavnim osiguracima... ono, vidimo mi nesto kao dismr u kuci.. :)

Hah, i kod mene bila frka sa strujom, doduse zavrsilo se na tome da su ispala dva osiguraca, jedan glavni za fazu i jedan za neki shteker. Ali su sa sobom "povukli" jedan produzhni i jedan luster, koji su vrisnuli.

malo vezbanja u 3d maxu, jebote koje je govno zamarajuce od ucenja programa.

Ne mozes da povuces liniju ili da napravis nesto jedne duzine, nego moras da ga

napravis onda da ga modifikujes da bude one dimenzije koje hotjes. Jebote pa ako imam na

12ouglu 144 ivice jel svaku moram isto ? DA!!1

dobro mozda sa izbanalizovao ali me mrzi da radim pa serem.

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...