Jump to content

da li kad parkirate ostavite u brzini?

Recommended Posts

keva mi drzi auto skolu i instruktor me je ucio da uvek kola u prvoj ostavim i podignem rucnu (s'tim sto rucnu nikako zimi jer ume da zaledi - makar kod jugitja itd.)

a i nema potrebe da se povuce rucna kad je ravan teren samo ostavis u brzini - sasvim dovoljno...

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

u prvu i rucna, ili rikverc i rucna... jer kao rikverc je sigurniji od od prve a prva je sigurnija od ruchne... i tako... rucnu ne kada sam u zurbi i zaustavljam se na kratko, i kad je 100 ravno... u leru nikad... rucnu samu nikad (jer statisticki postoji verovatnoca da nisi dobro povukao rucnu pa kao moze da ode lol,) stvar navike

keva je jednom ostavila stari auto dok je bio nov ispred kuce gde je nizbrdica sa blago povucenom rucnom... auto je komotno mileo 10 cm pored kuce drzao pravac nekih 20ak m i srecom jednim delom se naslonio na ruzu koja je izrasla nesnosno bas zahvaljujuci mojoj kevi... eh te zene vozaci...

fallout_table.gif

da li kad parkirate ostavite u brzini ili povucete rucnu i izbacite iz iste (naravno na ravnom), i zasto?

Sigurnije je ostaviti u brzini, jer je ruchna podlozhnija popustanju, kvaru i sl. U brzini ce se auto kretati samo ako vam neko skine glavu motora ...

Uvek ostavljam u prvoj brzini, a nekad + na to i ruchnu povuchem kad je velika nizbrdica. I zimi chesto ne koristim ruchnu jer ume da zaledi.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

lal,ako ti je slaba rucna a na velikoj si nizbrdici,kolima gledas ka dole?

Znaci ti zastupas tezu da ako je na nizbrdici, treba rikverc, jer ce ga prva povuci nadole tj rikverc vuci unazad???

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

kada sam u bataji, uglavnom ostavim samo u prvoj (matorci mi seru da ce da se istegne sajla od ruchne ako je stalno koristim) jer je ovo srem. a kada sam u gradu onda i ruchna i brzina jer kola kostaju vishe od istegnute sajle

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

(matorci mi seru da ce da se istegne sajla od ruchne ako je stalno koristim)

Meni ovo deluje kao neki mit, realno. mozda je u vreme fitje stvarno bilo tako, ali mi bash deluje debilno da je tako nesto moguce i dalje. Voleo bih da neko pojasni ako se razume vishe ako je tako.