Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Subota uveche,a ja sedim kuci da shtrebam za kolokvijum koji sam pao...Eh zivote bedo...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

na onaj eee asus moze komotno da se instalira xp takod a moze da radi svasta, samo da mu je tft bar 12"

anyway bio na kucnom nekom mini partiju napio se beksa i posle progutao koktel ili dva pa pravili after parti na istom mestu sa pocetka veceri gde smo se smejali snimku neke svadbe iz 87. ... smejanje bez prestanka citavih 40ak minuta... potrudicu se da najbolje detalje okachim na youtube...

fallout_table.gif

Uspeo sam da gurnem daljinski sa druge strane kreveta u nesvesnom stanju :) pa sam imao problem jutros da ga pronadjem. Zanimljiv je taj ljudski mozak :) Pored toga, ustao, odigrao Wii sports malo, napravio Pu Er i Cedevitu, standardna nedelja ako pogledate prosle postove nedeljom oko 10-11h :)

kekeke lale igra wii namesto jutarnje gimnastike =o)

i snimite kjoota kako mu se nekotj davno salo talozhilo samo na trupu (tj pogreshno je pretpostaviti kako i pored ne debelog lica kjoot nije bio heavy ;o))

inache koja je to bila akcija prosle notji...gad dem nemanja druzhe =o))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...