Jump to content

pričajte

Recommended Posts

odmaram kuci

umoran sam kao pseto

od nedelje menjam sektor sto je u isto vreme i sranje ali i mnogo kul

bio sam dve nedelje u sales and marketing-u, od ponedeljka se selim u housekeeping, pa onda idem u food and beverage i zavrsavam sa front deskom, pa nazad u sales ako bog da

cekam drugara da dodje po mene pa idemo negde da PIJEMO

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nemanja mislim stvarno...ako odesh sutra u 8:15 na "-2 plus zhelja da se smrzhnesh" na trchanje utepacu te tvojim rodjenim laptopom...

vrnuh se sa rhh...ladno u 3 lepe pa me malo glavobolja smara...

sretjan rodjus choveku koji zhivi negde u mom kraju a znam ga samo sa foruma - sve najbolje Stinzhe. Takodje za najopasnijeg choveka na forumu - sve najbolje chika LaZo! Yaaarrrr! ;o)

edit - nashao tjasu od 500 ml homemade pudinga - sa'tju da izlechim glavobolju =o))

lal nemas kola njubu

ffs

FFS

FIFA

oraganizujem zurku na gajbi sada.nakupovo se pica otpale mi ruke od tegljenja.valjda ce lepo biti^^napravio sam imba balance:)10 devojaka 3 ortaka.ou jea.
l

elem,zurka nije protekla bas najbolje.mislim jeste bilo nas 3 ortaka i 7 devojaka,al jbg.misija anakomplishd.jbg:(slusam ejmi vajnhaus i razmisljam o prolaznosti zivota,jer me je i stanko napustio.ju smooooouk ollll maj viiid meeen

aj<3iksi

danas je jedan od onih dana kad mrzim ceo svet i ne razumem mushkarce. pih. prokleti bili :)))

muskarci=ceo svet.naravno za devojke.;)

salt wat fish fresh wat fish?

josh jedno imba veche kad shvatish kolika si faca kad imas kola =))))

any way kao sto obecah basket kucno okupljanje sa devojkama uz viski i dzin, posle beks kokteli i opet beks, jbte ima li tome kraja... sve me boli svako zglob zulja ...

btw Ivane jesi li skinuo moju kapicu :P

fallout_table.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...