Crno-Sunce Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 odmaram kuci umoran sam kao pseto od nedelje menjam sektor sto je u isto vreme i sranje ali i mnogo kul bio sam dve nedelje u sales and marketing-u, od ponedeljka se selim u housekeeping, pa onda idem u food and beverage i zavrsavam sa front deskom, pa nazad u sales ako bog da cekam drugara da dodje po mene pa idemo negde da PIJEMO If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 napio sam se od vrhunskih vina u hajatu, pa jeo teletinu ispod sača u znaku pitanja, pa čoko tart u kofi drimu, pa šetao gradom... Boktemazo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Dzizs , bio na nekoj predstavi ... Pa mislim da dugo nisam gledao gluplju predstavu . Usralo mi ceo naredni dan :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 nemanja mislim stvarno...ako odesh sutra u 8:15 na "-2 plus zhelja da se smrzhnesh" na trchanje utepacu te tvojim rodjenim laptopom... vrnuh se sa rhh...ladno u 3 lepe pa me malo glavobolja smara... sretjan rodjus choveku koji zhivi negde u mom kraju a znam ga samo sa foruma - sve najbolje Stinzhe. Takodje za najopasnijeg choveka na forumu - sve najbolje chika LaZo! Yaaarrrr! ;o) edit - nashao tjasu od 500 ml homemade pudinga - sa'tju da izlechim glavobolju =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 ceo dan pravila MRTVU maketu :( josh samo 14 dana i uzhivanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! danas je jedan od onih dana kad mrzim ceo svet i ne razumem mushkarce. pih. prokleti bili :))) :* _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Odo' da pojedem drugu punjenu pljesq i roq od 1h i da odgledam neq epizodu Friendsa pa na qnt...Skroz ql veche btw . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 'Manta' mi se u glavi od belog vina. Odo hasam, da sutra ne bih povracao zuc. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Da li to znaci da veliki Kole nece biti ispod oraha sutra? QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 bio na koncertu u KUD 'nesto' nisam zapamtio sta, neki branko, u balkanskoj.. pa posle na pivu u old town-u pa zavrsio u kraju na pici i pivu sasvim kul vece bilo!!! e da, sto sam se nagledao napucanih klinkica, strasno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 shto ih samo gledash, jadan ne bio :D danas je jedan od onih dana kad mrzim ceo svet i ne razumem mushkarce. pih. prokleti bili :))) :* ahahhahhhaha Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 popio sam poprilicno, tako da nism hteo budalu da pravim od sebe. :( ali vukasine... joooj Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 jos jedno kvalitetno vece kad shvatis kolika je bulja kad nemas kola gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 lal nemas kola njubu ffs FFS FIFA oraganizujem zurku na gajbi sada.nakupovo se pica otpale mi ruke od tegljenja.valjda ce lepo biti^^napravio sam imba balance:)10 devojaka 3 ortaka.ou jea.l elem,zurka nije protekla bas najbolje.mislim jeste bilo nas 3 ortaka i 7 devojaka,al jbg.misija anakomplishd.jbg:(slusam ejmi vajnhaus i razmisljam o prolaznosti zivota,jer me je i stanko napustio.ju smooooouk ollll maj viiid meeen aj<3iksi danas je jedan od onih dana kad mrzim ceo svet i ne razumem mushkarce. pih. prokleti bili :))) muskarci=ceo svet.naravno za devojke.;) salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 josh jedno imba veche kad shvatish kolika si faca kad imas kola =)))) any way kao sto obecah basket kucno okupljanje sa devojkama uz viski i dzin, posle beks kokteli i opet beks, jbte ima li tome kraja... sve me boli svako zglob zulja ... btw Ivane jesi li skinuo moju kapicu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 lal ladno je ispao da mi je stanko ispusio sve ffs FFS FIFA salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 ujebote.. ispade i ne tako lose vece... jednog ortaka se odrekao, i tako... life goes on. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Kuvano vino FTW!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Iš'o do Ide(j)e sa sestrom da ona nešto vidi, gurao se sa ciganima u 73-ojci, uzeo sebi Gothic 2 Gold Edition oriđinal pošto je nešto džabe, sad čekam da dođe voda jer dole opet nešto jebu ale sa vodovodnim cevima pa da se plaknem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Aj donesi kuler do deusa :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Ne moš' čovek sesti na miru dva minuta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 dobro jutro!!! gde je taj dorucak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 prebio sam se sinoc ko en znam ko, sad mimam osecaj da mi je glava kao amerika:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 pa kako si dosao kuci onda? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 nisam se onako prebio kao onomad:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 15, 2007 Author Report Share Posted December 15, 2007 Ustao sam u podne ... svako ko me poznaje znatje koliko je to neverovatno ... i da kruko, ajde odradi deo sa prekotju :> Srecom pa sam taman kad sam se probudio pustio TV manijake i odlushao ih do jedan, pa su me malo razveselili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts