Kole Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 i onda narod krene da chantuje polako i tiho pa sve jache i brzhe Ne-ma-nja NE-MA-NJA NE-MA-NJA NE-MA-NJA NE-MA-NJA! the man =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 uuu kako si do jaja uradio rumble-rumble :D Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 ne brini, davaće beograd vama i dalje, nećete biti gladni. Pa normalno da cete davati kada su sva preduzeca izmestena u BG, hence, pare tamo zavrse i cirkulisu - zatvoreni krug centalizacije. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Zato sam ja uvek bio za to da se sve izmesti iz Beograda, a pre svega administracija. Vidi ti Nemketa! Tako, tako, samo sa manje emotivnih ispada. Jos 3-4 ovakva forumasha i put ka obrazovanju je zacrtan. Moj predlog je da se organizujemo ovde na forumu, skupimo kesh i cim akcije krenu na berzu da kupimo sto vise, a onda sa tih 0,001% akcija da zagorcavamo zivot Mishkopulusu i kompaniji! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 JA SAM ZA TO DA BOJKOTUJEMO TE AKCIJE! JER ONI IMAJU MONOPOL! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 ne verujem u besplatne stvari u kapitalizmu...mora da postoji neka kvaka [ilija_chvorovitj]Sve bi ja to uza zid,pa metak u celo[/ilija_chvorovitj] Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 a jel' se to dobija po defaultu, ili treba negde da se prijavi itd.? :) a i sad kad ste sve lepo objasnili, masa rurovaca nece prodati svoje akcije dushmanima!!!!1 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Moras da se prijavish, ali ti je jedini uslov da si punoletan i ima josh nekih sitnih tipa osudjivan i to :) znachi nemke, sta nam je taktika, da kupimo sto vishe akcija kad budu damping cene? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Moras da se prijavish, ali ti je jedini uslov da si punoletan i ima josh nekih sitnih tipa osudjivan i to :) znachi nemke, sta nam je taktika, da kupimo sto vishe akcija kad budu damping cene? :) a 'de se prijavljujem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Zovi da te gledam, to se valjda računa kao saučesništvo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Gde treba da se prijavimo ?:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 meni ovo mirise na kontru..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 (edited) Evo i malog objasnjenja dok ne usvoje zakon http://www.blic.co.yu/ekonomija.php?id=22769 A imam i ceo predlog zakona ako nekoga zanima ;) Edited December 10, 2007 by AlexG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh! Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Ja ne mogu da verujem da ce svi gradjani dobiti akcije!!Kako mogu biti jednaki oni koji su 20,30,40godina radili u drzavnim preduzecima, placali doprinose od kojih se veliki deo ulagao bas u ta preduzeca, i neko ko je tek napunio 18., bez dana radnog staza ili neka baba sera tamo.Naravno dobro je to sto se privatizuju te firme, nece moci vise da se proneveruju onolike svote novca bez ikakve kontrole.Secate se Jat-a i onih faktura kako su pepeljare placane hiljadama evra?A ako onaj Miskovic ima para i kupi vecinsko vlasnistvo nad NISom ili EPSom onda sve u kurac i u picku ma... A inace proces prijavljivanja za besplatne akcije je jednostavan, samo odes u postu ili filijalu Nacionalne službe za zapošljavanje i tamo će se lični podaci upoređivati sa onim iz biračkih spiskova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 moras da si osudjivan da bi dobio akcije? idem brzo da chuknem trafiku!1 ne, to je da postanesh ministar policije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 je l' prodavao neko? ja sam danas bio u posti, dao nalog. doduse, pitam zbog druge stvari: na sajtu agencije za privatizaciju, kada proverite da li ste nosilac prava/akcija, stoji da uz akcije dobijate i naknadu od 1700rsd, i da je to uplaceno negde 2010. godine. U posti se prave ludi, ne znaju nista o tome. Zapravo, sluzbenica je isla toliko daleko da mi je rekla da sam to vec podigao(s obzirom da sam danas saznao za to, tesko). zna li neko nesto o tom delu? Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Sad kad o tome pišeš, ja sam čak zaboravio i koji sam im račun dao za te akcije tj. gde bi to trebalo uopšte da bude i legne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Meni su tada otvorili onaj njihov, nisam imao u nekoj banci. nisam menjao nista, sto znaci da novac treba da je tu. Keva isto pitala za sebe, nema. Agencija za privatizaciju mi je odgovorila potvrdno da je taj novac uplacivan 2010. u januaru. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Zanimljivo mi je uvek bilo na ovim starim topicima kad vidim koliko su ljudi masovno koristili sh, ch i sllične konstrukcije, ostali ćelava latinica, dok su ćirilica i latinica sa dijakriticima bili apsolutna retkost. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cali Posted June 12, 2013 Popular Post Report Share Posted June 12, 2013 Napredujemo u kompjuterskom patriotizmu. Imamo čak i srpske smajlije! Σ:) 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 ahahahaha... kakav carski smajli!!!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Ja sad proveravam na tom sajtu i uopste me nema na spisku. Iako sam postom dobio obavestenje o akcijama i naravno nikada nisam otisao da podignem tih 1700 RSD. Sad bih otisao cisto da napravim problem. 1 Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Ja sam tada dao racun standarni iz Inteze koji sam uvek i koristio za platu i sl i znam da mi je sigurno leglo nekih cini mi se 1.800 dinara u nekom momentu i da sam bio u fazonu wtf? I onda pogledam posle sta je uplata - besplatne akcije. Tako da su to sigurno uplacivali, trazi da ti daju celokupan izvod po tom racunu da vidis sta je u pitanju. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 (edited) Ja sad proveravam na tom sajtu i uopste me nema na spisku. Iako sam postom dobio obavestenje o akcijama i naravno nikada nisam otisao da podignem tih 1700 RSD. Sad bih otisao cisto da napravim problem. Daj link Edited June 12, 2013 by ducky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 mene ni nema na tom sajtu iako sam se upisao pre par godina, mamu im lopovsku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts