Jump to content

.

unknwn

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Samim tim što na listi nema recimo One od Metalike, a ima U2, Van Halen ili ona abominacija od pesme zvana Walk This Way pokazuje koliko je dobra lista. Kao da su se cele osamdesete svele na jebeni pop, post-disko i mejnstrim rok. Jebo ih ja.

Edited by voodoo_

hmmm...ima odlichnih stvari, a opet ima i onih sto ne bih mogao 30 sec da izdrzhim =o) chudne behu te 80te...mislim da bih jedno 30+% stvari koje su za "chujem ih sad i opet ne moram 5 godina" akcije zamenio sa nechim tipa sam brown - stop =o)

edit samo za vudua

ali vuduuu sta ce ti metalika kad imash gnr????

*runs and hides like kali after kicking someones shin* ;oP

Samim tim što na listi nema recimo One od Metalike, a ima U2, Van Halen ili ona abominacija od pesme zvana Walk This Way pokazuje koliko je dobra lista. Kao da su se cele osamdesete svele na jebeni pop, post-disko i mejnstrim rok. Jebo ih ja.

a brate aj se sad pravi blesav malo, zna se sta se misli kad se kaze 'osamdesete', ja bih se prvi iznenadio da sam na listi video 'one'. osamdesete nisu isto sto i 'osamdesete omg wtf', a lista je o ovim drugim:) u osamdesetima je bilo na pretek kvalitetnih talme, alternativnih, pank i rok stvari, ali naravno da nece lista biti o tome.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ovaj da, da se vudisa ne zbuni, ja kao svojevrsni poznavalac te postovalac ogromnog broja muzickih zanrova gotivim 90% stvari i sa ove liste, samo pricam o tripu zasto nema metalike ili nika kejva:)))

banmane, ili se zezas ili nisi normalan ili ne znas sta pricas za bengls:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Zar ne bese metallicin "One" iz 1990? Verovatno zbog toga nije "upala", kao ni "Policy of truth" of DMa, nazalost.

Bangles - Walk Like An Egyptian je onaj spot, ako se secas kad te 4 ribe i ljudi po ulici hodaju kao tipicne slike sa egipatskih zidova. Ma gledao si 100% samo se ne secas :)

Walk this way je imala velikog uticaja na razvoj te scene, i bila extra popularna i medju belcima, i prva se probila na MTV od te "crnacke" muzike..do tad nisu mogli ni da prismrde, te je eto nesto kao emancipacija crnacke manjine na "zvanicnoj" muzickoj sceni..sad sto su preterali do danas, nema veze :P

Ima mozda jos boljih stvari od ovih sa liste, no, da bi se sve pokrile, verovatno bi trebalo top 500.. i da, steta sto nema i nas, no, ko je to slusao na strani. Sad se setih Discipline kicme na MTVu tamo negde krajem 80tih, pocetkom 90tih :) Bwt, za neverovati, na MTVju je bila i - LEPA LUKIC :) Normalno, kao zajebancija Rej Koksa (ako se dobro secam imena) u Most Wantedu.

Da su ogranicili sa 1 pesma - 1 izvodjac, lista bi bila mozda kvalitetnija. Ovako su preskoceni Chris Rea, Vaja Con Dios, Gipsy Kings etc :)

Ne znam, svasta sam slusao, u raznim periodima, al na kraju najvise mi nekako "leze" te 80te :)

Edited by brue

a brate aj se sad pravi blesav malo, zna se sta se misli kad se kaze 'osamdesete', ja bih se prvi iznenadio da sam na listi video 'one'. osamdesete nisu isto sto i 'osamdesete omg wtf', a lista je o ovim drugim:) u osamdesetima je bilo na pretek kvalitetnih talme, alternativnih, pank i rok stvari, ali naravno da nece lista biti o tome.

osamdesete su bile procvat hevija i vreme kad je metal poceo da se grana

ako metalika nije obelezila osamdesete pa jebem mu misa ne znam ko jeste. Master of puppets je bar mogla da se nadje na listi, ali ako imamo u vidu da su ovu listu sastavljali nasi ljudi, ne cudi sto nije tu

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.