Jump to content

Zasto retko ko je*be vrshnjakinje u srednjoj

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa da zanimljiva tema indeed moram priznati... to je uvek bilo tako i uvek ce biti... a da gledaju samo ko ima kinte i tako to nije tacno mada sam i ja do skoro bio ubedjen u to... evo ja kad nemam para devojka placa i jos se svadjam sa njom svaki put kako to ne treba tako :D

inace nedavno sam radio u nekom hotelu i tu su bili klinci na praksi 90-91vo godiste.

ribe napucane

likovi smesni. ali bukvalno smesni, znaci glasici im mutiraju, pricaju kao zhene, baby face. dok za te ribe ja sam kontao da su u najgorem slucaju 87-88 godiste.

do the maths...

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Dobro ali uzmite to da je on ipak popio nekoliko korpi, jeste navatao je on neke fuksice ali nije to bas tako kako izgleda.

Pogledajte gde je samo on kupio te fukse, pa tamo gde samo fukse i izlaze, ne verujem da bi navatao tako neke ribe da je otisao u pozoriste na primer i primenjivao istu taktiku, sve ima svoje.

Problem lezi u raspadanju porodice, naime porodica je ta koja decu vaspitava od malih nogu i priprema za buduci zivot ako oni tu ne dobiju potrebno vaspitanje i primer verovatno je da nikada i nece. Sve pocinje od kuce i moze se reci da su ovo generacije losih roditelja, dete je velika odgovornost, prvo sto se tice vaspitanja pa nadalje.

Vaspitati dete uopste nije lak posao i zapravo je veoma tezak i komplikovan, svako vase delo utice kasnije na to dete i moze biti negativno ili pozitivno, zato se mora oprezno ophoditi sa decom, roditelji su izgubili tu nit i prepustili decu samoj sebi, zato se ovo i dogadja.

SCJP.png

Ah da, zaboravih na onaj jedan detalj sa snimka...

"U trecem pokusaju nam je uletela jedna vrlo zgodna devojka, ali nam je nazalost """"ZAKAZALA TEHNIKA"""" i prvo nismo imali zvuk, pa onda i sliku..."

...

"...ja volim svoju devojku..."

hahaha, mi mushki smo stvarno govanca ponekad :)

facebook.com/speed.rs

da da kanal...

user manual:

... golf 3 spusten sa zatamnjenim staklima i felnama, pakovanje andola, nesto da se taj andol usitni u prah (po slobodnom nahodjenju)...

znaci ne zelim ni da vidim ni da cujem ni nista od riba koje se primaju na ovakve tipove mrshhhhhh svi u pi*ku materinu

Edited by Dimke

haha ajde rekoh da uzmem da odgledam i po postovima sam kapirao koji je zon. to je vetj stara pricha na nivou 'legende' tj vishe mi je likova prichalo za ovu prichu u smislu "bolje jedan dan kao lav, nego 100 dana kao mish". naravno da kola rade 90% posla, samo shto ovde nije recheno (ili sam ja propustio) gde je snimano. kod nas u BG bi ga riba provalila na keca da nije koka :))

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Jel neko nekad bio u Sofiji ?!?!

Drugari ovo vam je u celom svetu, nemojte misliti da je to samo Balkanski sindrom. Dobra kola svuda dobro prolaze. Samo zavisi na kom ste levelu. Ako imate pored tih dobrih kola i lep stan i brod i kucu u nekom od Spanskih letovalista idete na skijanje onda vi ne morate vise da se trudite. A lepe zene su uvek bile pored uspesnih muskaraca. To je zlatno pravilo. Kao sto one verovatno sanjaju da jednog dana stoje pored takvog muskarca, a svesne su svojih kvaliteta jebi ga. Isto tako i mladici i decaci sanjaju da budu uspesni. E sad sto je ovaj svet postao mesto u kome su pare najbitnije tu ne mozete kriviti zenski pol vec takvo vreme pa i na neki nacin globalizaciju. A sto se tice procetna koja upada u onih 1, a koja upada u onih 99% je samo vas ili nekolicine vid gledanja... ali jebi ga svi kroz to moramo da prodjemo pre ili kasnije... bolje pre ;)))

V

Sta ovo je standardica i kod nas i kod njih tako da :)

To ti je taj rad kod kuce i u skoli sam mala mamina maza , imam mecice u sobi i slusam pink .

A kada izadje u grad popije dva premiuma i odmah je savata neki celavi dizelas koji slusa Acu Lukasa i vosti je celu noc .

Tuzno ali istinito .

PS: Ja da sam na mestu ovog reportera napravio bih prilog i posle ugasio kameru i onda bi bilo pljas pljas :D

Kontam da je to i uradio .

militju, zagreb, i ne bi ni ovde deca provalila da se radi samo o andolima...s' obzirom sta se sve navodno stavlja u koku da se razblazhi

pa nigde nisam divio da je zagreb. kapiram da je po manjim mestima josh i gore (brzhe) u tom smislu shto chim otvorish vrata onda otvori shlic.

brate ne bih da ulazim u prichu al ako si ikada liznuo koku ne mozhe neko da ti stavi chist andol i da ne vidish razliku

Drugari ovo vam je u celom svetu, nemojte misliti da je to samo Balkanski sindrom. Dobra kola svuda dobro prolaze

ima ovoga svuda slazhem se, al nije toliko rasprostranjeno toliko na zapadu kao na balkanu iz vishe razloga:

- previshe manijaka, brujanje u novinama o tome

- vetji standard, nisu toliko 'gladni' ('gladne')

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Jebiga, jes da je lik stvarno kupio ribe ispred nekih mesta gde se skupljaju takvi botovi... ali dobar deo devojaka uopste nije u fazonu izlasci, droga, jebanje s nepoznatima... itd. Ne znam ko mi reche jos pre... mozda Ivan ili Coka ili Gruja... odes na jedan rejv, vidis neke ribe, odes na rejv u Novi sad, vidis iste te... onda odes sutra na neku zurku .. i ponovo iste ribe.. isti ljudi. Kapiram da ljudi na te misle kad kazu "klinke se jebu za kola i smrkaju koks sa ajpoda" .. ali jebiga, cini mi se da ipak ima vise "normalnih" (koje u stvari nisu sve normalne nego imaju samo druge probleme s mozgom)

Get smart or die dumb!

Pa ne, ne mora da znaci ako ne izlaze da se ne jebu pogotovo sto likovi kakve je ovaj simulirao ne izlaze na "rejv" ...

Najpuniji kod nas su klubovi tipa tash gde ja lichno nikad zashao nisam, a tamo izlaze nafurane srednjoshkoljke ...

Niko ne kazhe da su sve ribe u tom fazonu ali uglavnom one klinke koje dobro izgledaju to rade.

Treba biti u kontaktu sa mladjim generacijama ili zatji po srednjim skolama da bi se dobila kompletna slika.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

I sta sad, kao treba da se nesto zgrozi covek ili sta? :) Ovo je poznato vec x godina ... prema tome, obozovam likove sto hoce javnost da "sokiraju" sa poznatim stvarima, eto "da se vidi istina!111omg".

Edited by Coll

sex, drugs and bio food!

eto sta nam je napravila ona stara: nema seksa pre braka... dosli smo u drugu krajnost, koja mi se podjednako gadi kao i prva krilatica... svako nadje to sto trazi... pritom i deo muske populacije ima nametnut isti sistem vrednosti... u fazonu su: nemam kola, nemam para, sve ribe su kurve... jesu matori, ako ti zelis da tako bude...

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!