manager Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 a sta sa mojim jmbg-om koji se zavrsava cifrom 219??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Moje se zavrsava sa 221, to znaci da sam bolji od tebe! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 moj se ne zavrshava, u endless loopu je!!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 ja nemam jmbg :( Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 moj se zavrsava sa 780025 i poništen je od strane MUP-a (tako piše u evidenciji biračkog spiska u opštini) takođe je izdat novi, koji ne znam, i pogodite koji mi je u svim dokumentima :P Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 omg, izbrisan si od strane drzave, necesh moci da dobijesh besplatne akcije od dinkica:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 moj se zavrsava sa 780025 i poništen je od strane MUP-a (tako piše u evidenciji biračkog spiska u opštini) takođe je izdat novi, koji ne znam, i pogodite koji mi je u svim dokumentima :P mali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Ne prvo sam pomislio na matichni broj ali jebote nije mi jasno kako mogu da traze matichni broj zbog jebene dopune od 150din ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoje Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Unique_Master...ber#Composition ! Quote nolife award winner 2006, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 datum rodjenja... bez prve cifre za godinu ofc... dve cifre mesto rodjenja... 71 je bgd... milsim iza toga pol... 0 muskarci 5 devojke... pa koja si beba taj dan... nisam siguran ne drzite me za rec... Tachno. Bavio sam se u firmi poslovima vezanim za ovo. Korigovatju samo toliko da je pol 0-4 za mushke, 5-9 za zenske. Pretposlednje dve cifre su taj neki "redni" broj bebe za taj datum rodjenja, a poslednja cifra je kontrolna, ostatak po modulu 11 valjda (ili tako neshto jebemliga, nisam bash toliki matematichar ) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 lol jos ce da budu u debelom plusu,jer brda ljudi koji uplacuje 200 din sace morati da uplati 300,a da ne pricam da bonus nestaje posle mesec dana... Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 @bionic.man lolda glupi norvezani oce da preuzmu monopol svih mobilnih operatera tako sto ce ih navuci da im daju osnovne podatke i polako zauzmu SRBIJU koja si paljevina :) keva ima prepaid i poslala je, JMBG nije vojna tajna, posaljes svoje osnovne podatke i dobijes kredit... da i ja imam prepaid sigurno bi poslao. evo i vama pa mi hakujte kreditne kartice, lol. 1112988860006 < - zar nije imba :)? Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 a šta ti misliš, da traže podatke i sranja zato što su dobri ljudi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 ovaj,sad nesto razmisljam,posto taj bonus traje samo mesec u odnosu na uobicajenih godinu dana,kako se racuna koji kredit trosis?lol dakle ako ne potrosis vise od 300 za mesec dana skidaju ti 150.ololol Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 E, a zasto na kraju traze JMBG i sve ostalo..? Konkretno? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 (edited) moje licno misljenje? istrazivanje trzista/segmentacija trzista sa jmbg-om mogu da znaju koje se godiste, pol, odakle si. i time mogu da prate koliko procenat njihovih korisnika je odredjene dobi, koliko cesto trose kredit, ko trosi vise u odnosu na koga, gde imaju najvise korisnika. u sustini sa tim istrazivanjem trzista oni mogu da naprave odredjenu marketinsku strategiju koja je direktno usmerena najvecem broju njihovih korisnika. u sustini hoce da naprave segmentaciju trzista segmentacija trzista = raspodela svih korisnika na osnovu odredjenih kategorija kao sto su mesecni prihodi, godine starosti, pol, da li imaju decu ili ne, i tako dalje i tako blize. u konkretnom slucaju telenora hoce da segmentiraju trziste na osnovu, pola, zivotne dobi, i lokacije. to je jedino sto ima smisla. zadovoljava objasnjenje? Edited November 9, 2007 by Joe Kerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Meni se čini da se radi o zaveri sa ciljem uspostavljanja kontrole nad mislima i delima domaćeg stanovništva i eliminacije njihove privatnosti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 9, 2007 Author Report Share Posted November 9, 2007 @bionic.man lolda glupi norvezani oce da preuzmu monopol svih mobilnih operatera tako sto ce ih navuci da im daju osnovne podatke i polako zauzmu SRBIJU koja si paljevina :) keva ima prepaid i poslala je, JMBG nije vojna tajna, posaljes svoje osnovne podatke i dobijes kredit... da i ja imam prepaid sigurno bi poslao. evo i vama pa mi hakujte kreditne kartice, lol. 1112988860006 < - zar nije imba :)? obracao sam se delu foruma sa prosecnom i iznad prosecnom inteligencijom. nemoj se uzrujavati. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Ma ja mislim da hoce da izvrshe invaziju pa proveravaju kolko imamo mladih mushkaraca u populaciji. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Unique_Master...ber#Composition ! Prema ovome, veoma je spektakularno ako je moj mb 1304983710371, a Lzckeyxa 0610983710371. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 obracao sam se delu foruma sa prosecnom i iznad prosecnom inteligencijom. nemoj se uzrujavati. vau bravo aj izvlaci se sad na tzv. ironiju.. kapiram da pre ovog topika nisi ni znao sta je jedinstveni maticni broj gradjana. boze koji kompleksasi bleje na ovom forumu strasno. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 nishta vas ne sprechava da ukucate izmishljeni jmbg-om. doh! naravno ako niste provalili ne uplate vam 1500 nego je neka fora da ako se tog meseca uplati 300+ dopuna mozhe da se rachuna na 150 za dz .. koja zavrzlama. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 au ljudi kao da su vam trazili sifru izgubljene kreditne kartice ili nesto tako... jebo ih jmbg eto ima ga na za dz a ne za 1500 din kredita... opustite se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 nishta vas ne sprechava da ukucate izmishljeni jmbg-om. doh! ne može izmišljeni, pročitaj ceo topik. tj. morao bi da zna kako se računa checksum, a neko ko to zna se ionako ne prima tako lako na marketinške trikove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 nishta vas ne sprechava da ukucate izmishljeni jmbg-om. doh! naravno ako niste provalili ne uplate vam 1500 nego je neka fora da ako se tog meseca uplati 300+ dopuna mozhe da se rachuna na 150 za dz .. koja zavrzlama. fora je u tome sto ti kad uplatis 300 din kredita dobijas jos 150 za dz a fora sa 1500 je da na kraju meseca oni gledaju ko im je poslao najlepse cestitke i ti dobijaju 1500 dinara. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts