Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

cirkam banditos

boli me kara

sad me boli,a dok sam trunuo u kanalu kod ortaka i trudio se da sipam antifriz,nije me bolela

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

varvarski jeste jer zna koliko mi hrana znachi, a ne nachin na koji je oteo. da je pokusao da mi otme, nabio bih mu glavu na menjach. Ovaj put dachijin

ali ok, oprosticu mu. a ti sledeci put nemoj da se pokupish kuci odmah posle rhh-a

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

igi brate kako ti nije jasno da sam taj batak smazao za tvoje dobro, da ne bi posle proveo pola sata ispred ogledala stezhutji salo oko stomaka i proklinjati sebe za taj 2gi batak koji si sabio. btw na trenutak me je i lupio bio flesh da sam mogao tada da pristanem na onu prichu o opkladi al sam mudro pretjutao :)

shto se tiche koktela, to mi je jedino sigurni nachin da se lepo napijem. chist alkohol me mnogo unezveri i onda ne volim sebe :))

btw sad sam se setio one prajsles priche o krukovom ulaganju u kompaniju za kloniranje militja koji servisira tudje ribe ... [roflmao] bozhe koliko proze to veche :)

btw2 igi shta se tripujesh pa vuna nije bila na rhhu.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

da sam malo mladji sada bih otisao napolje i grudvao se, potpisivao u snegu, pravio mega giga sneska sa dugmicima od parcica crnog raspalog asfalta.

Kako samo volim sneg i sve ostale detalje zime. Ako sutra stegne zima i ocvrsne sneg vadim iz podruma sanke sa volanom i idem da se sankam

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Super je bilo juche u redakciji, bash vidim da je bio super provod. Pa onda posle do Nidze na selo, tamo kad padne sneg, stvarno je beo i sve, ne kao u centru grada. Josh mi kao otisli da gledamo utakmicu, a ono pomerena :))

Sad vidim da josh uvek pada, a posto imam neke cudne krovne prozore, mnogo mi se svidja kako izgleda svetlo u sobi kad napolju pada sneg, to sam uvek gotivio.

bash je fino napadalo...mada eno vec sat i kusur deca u dvoristu uspeshno pretvaraju svaki kvadrat snega u blatnjavu bljuzgu...

lepo veche sinotj, iako sam propustio bigz veche sa jedne i kuglanje sa druge strane...

tekstovi mi se gomilaju a ne da mi se da ih pishem...josh par meseci ovoga i mislim da ce dovoljno da mi se smuche da prionem na knjigu koliko treba =o)

tekstovi mi se gomilaju a ne da mi se da ih pishem...josh par meseci ovoga i mislim da ce dovoljno da mi se smuche da prionem na knjigu koliko treba =o)

Kad covek ovako sa strane posmatra, mozhe da mu se ucini da ti pishes stotine i stotine tekstova na mesecnom nivou, a ne tu nekolicinu :)

lale - 5 koamda preko 6k char, 5 komada 2-3k char, 1 od 4 i 1 od 12.5k char - malo li je na ocu skupocu?? (i da 26.5k char za rush ali to se ne rachuna ;o)))

statore - sakrileg je gledati remasterovan new hope! han shot first! (naravno josh gore je gledati bilo sta sa jar jarom u sebi no ako sam ja prezhiveo nehotichno vidjen prizor igora impejlovanog na real life sized jar jar doll onda valjda i ti mozhesh ep1-3)

lale - 5 koamda preko 6k char, 5 komada 2-3k char, 1 od 4 i 1 od 12.5k char - malo li je na ocu skupocu?? (i da 26.5k char za rush ali to se ne rachuna ;o)))

Ko ti je kriv kad nisi poc'o da pises na vreme? No, sve u svemu ... ovih 5 komada od 2-3k, to mozes da stuches za jedno popodne, sad odma' danas, plus najmanje 2 od ovih 6k. Sutra kad se pridignes taj jedan od 4 za dobrojutro, plus jos 2 ova od 6k kasnije tokom dana, a uvece taj do 12.5k. Preksutra ujutru resto od tih 6k i gotovo.

A BluRay pisachi stizhu i imace ok cene, ali ne znam, jel neko zna cene BluRay medija? Jer ako budu iole normalnih cena, stvarno ce se isplatiti na njih sve backupovati.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...