pilauda Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 ocu napolje :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Overio danas novu igraonicu u ns-u . Nashao sam novo mestu gde tju da trunem jej . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 lowenbrau kod nas je ochajan jer bukvalno izlapi posle 3 minuta od otvaranja dvolitre... mada kad bolje pogledash to i nije toliko losh feature.... a ukus, nekako bih rekao standardno nemacki.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Dosta stvari veceras ce me drzati budnim i u razmisljanju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 gievf namez kafica sa ginisom!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 na beerfestu tocheni lowenbrau je vrh, sad se pojavio i u staklu, nije loshe. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 gievf namez kafica sa ginisom!!!! onaj pab u strahinjića bana ima sigurno, kao i još par mesta u dotičnoj dolini. al biće uskoro u maksiju fazon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 ima ga i u irish pub-u, dorian greju, absintu..... btw predugacak dan. osecam se kao govno. Ubice me rad. Hocu da ovog vikenda malo vishe bahanalishem... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 od piva sam otkrio ovih dana... Lowenbrau... neka nemacka technost koja je megadobra i ima je svuda u dvolitarkama. i ti sebe nazivash alfom... eeeej zhivote ;p uh, ujutru posao, odo na kunt. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 sad sam "ok" a super cu biti tek od nedelje... ili opet mozda necu biti... uf... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 lowenbrau je ultragovno od piva. bar meni jbg... inace, smaram se opasno, i tako... danas sam iskucao prve 4 recenice diplomskog lolol.. i toliko sam se smejao, da jednostavno nisam mogao vise. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 ae kad ste kod pica da ne otvaram novi topik gde ima da se kupi desperados ili banditos? i cena? Ortak reche da ima samo u merkatoru,ali se nadam da nema samo tamo :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Da sam ja administrator nikad ne bih suspendovao nekog zbog vredjanja administratora. To rade samo malene sisice! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 nanervirao se nesto opasno oko nekih debila koje poznajem, pa sad idem da spavam. sutra brucosijada na faxu cujem.. nice :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 bio sam da vadim krv iz vene prvi put u zivotu i onesvestio se :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 reci sto je gotivan trip, zatvoris oci, i kad ih sledeci put otvoris, vidis da je proslo pet minuta. vremeplov! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 Kili neophodan ti je sport. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 ja sam sad fizikci na nivou dede bole me ledja kad stojim duze od 15min mogu samo da hodam realno a poceo sam jednom dnevno da odem da se prosetam po malo promenio ishranu i kad zavrsim da pijem lekove za alergiju vitamine one pijece znam da to svako tako kaze kad je bolestan ali ako ne uradim to svaki dan ima da se sjebem jos vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 I mani se kompjuktora! ;) @topic Da ne razocaram, imam gomilu posla i cekam dorucak! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 na beerfestu tocheni lowenbrau je vrh, sad se pojavio i u staklu, nije loshe. u staklu? omg to nisam probao shame on me Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 extra mi je extra mi je :) ko nov sam, bezim napolje da zavrsavam poslove..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 ja sam sad fizikci na nivou dede bole me ledja kad stojim duze od 15min mogu samo da hodam realno a poceo sam jednom dnevno da odem da se prosetam po malo promenio ishranu i kad zavrsim da pijem lekove za alergiju vitamine one pijece znam da to svako tako kaze kad je bolestan ali ako ne uradim to svaki dan ima da se sjebem jos vise Lol prvo ja takvu alergiju pa stator pa ti Jebote ladno je od kompa You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 3 umnjaka mi izadji bez problema i sad zadnji mora da mi odvaljuje vilicu :( Олимпијске игре на РУРу Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 u staklu? omg to nisam probao shame on m to je bash od skoro, apatinci ga toche. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 spavao predugo radim uzhurbano da smanjim kolichinu hejta koji neki ljudi osecaju prema meni atm dal radim dovoljno brzo videce se killy onesveshtjivanje na krv ima refleksnu komponentu, kod nekoga je izrazhenija kod nekog nije...smanjuje se dobrim jelom \o/(da ti nije nizak shetjer) i treningom...a ovo za alergije, da, jeste od kompa =o( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts