Buda_ Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Evo od sad pocinjem da budhim postove ovde :D Evo smaram se,cekam da legnem, sutra nema treninga , ou yea ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 CHESTITAMO DUNJA. I GORAN I MIROSLAV, I JA NARAVNO!1 mogli bi da se dogovorimo za neku knjigu ovo ono :> inache, sretoh u teretani neku ribu... pljunuta jelena jankovitj. pu pu pu... ista bre :o Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 JA SAM U TURSKOJ SADA I NISAM VAM SE JAVIO HAHAHA POSAO ME ODVEO U TURSKU BICU KUCI ZA 5 DANA VOLIM VAS SVE MACKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 (edited) auh kako je ovo mega dobro ! jel ima taj aranzman kod nas nema nista stalno, u juznu ameriku nashe agenciju idu veoma retko (brazil, argentina i peru), tako da morash da se kombinujesh sam. Grupa ovakvih takozvanih table top planina se nalazi na tromedji Venecuele, Brazila, i Gvajane. Kada dodjesh u venecuelu, 6 dana ti traje uspinjanje, kampovanje i spustanje sa te planine. Naravno postoji staza kojom se moze i peske bez opreme doci do vrha.... Edited October 3, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Kako mrzim shto sam siromah :( ps.Sad ce da se jave ovi shto prichaju,bar imash da jedesh i da se obuchesh,deca u Africi ni vodu nemaju da piju.Ok je sve to,ali zar stvarno zelim mnogo,samo hocu da putujem svetom nishta vishe? У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 nema nista stalno, u juznu ameriku nashe agenciju idu veoma retko (brazil, argentina i peru), tako da morash da se kombinujesh sam. Grupa ovakvih takozvanih table top planina se nalazi na tromedji Venecuele, Brazila, i Gvajane. Kada dodjesh u venecuelu, 6 dana ti traje uspinjanje, kampovanje i spustanje sa te planine. Naravno postoji staza kojom se moze i peske bez opreme doci do vrha.... thnx fot the info&picz gledao sam u par navrata slicne ponude ali sam se u glavnom zadrzavao na ponudama kube... zaista idealne stvari da te pokrenu za cimanje na poslu zbog kesha.... 4k je bash mnogo :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Fakultet za Medije i Komunikacije - Singidunum treba da mu urade rename umesto FMK da stoji Fakultet za Modu i Kurave Slicno stanje ko kod nas gore u Danijelovoj na FFMO, gledam bas danas u amfiteatru, 6 riba sedi, pa 2 lika, pa 3 ribe, pa ortak, pa ja, pa 4 ribe, zatim sledeci red i tako...mnogo mi se dojmi fax. :D The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 (edited) Ceo dan chekao da se profesorka smiluje i "blagosilja" ocenu u indexu svojim potpisom , za koji joj je trebalo 6+ sati . . . A josh zanimljivije je kad sam video neke klince koji su furali neku japansku / kinesku pop muzu na mobilnom :S NE nisu bili kinezi / japanci vec neki domaci klinci. . Jos samo jedan ispit i pocinje party :D Edited October 4, 2007 by Malatrolapunakontrolora Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Odneo na reklamaciju crknuti Pionir 112D dobio nazad ispravan 212D! Hvala lepo :) Idem sada da sunem neku kafu pa u nove radne pobede :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Slicno stanje ko kod nas gore u Danijelovoj na FFMO, gledam bas danas u amfiteatru, 6 riba sedi, pa 2 lika, pa 3 ribe, pa ortak, pa ja, pa 4 ribe, zatim sledeci red i tako...mnogo mi se dojmi fax. :D dojmice ti se i za 4 dine kad budes sedeo na birou 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 VRŠAČKI RIZLING – KASNA BERBA Vrhunsko belo poluslatko vino sa zaštićenim geografskim poreklom. Proizveden je u vršačkom vinogorju od ćilibarno žutog prezrelog Italijanskog rizlinga uzgajanog na zemljištu sa kvarcnim kamenom. Izuzetno jako vino sa dosta ekstrakta i izraženim bukeom. Preporučuje se konzumiranjem u umerenim količinama uz ribu ili bela mesa, rashlađeno na 10– 12°C. Alkohola: 14,5 % Ukupne kiseline: 5,6 g/l PH: 3,30 Sorta grožđa: 100% prezreli Italijanski Rizling Berba: 2004 Geografsko poreklo: Vršačko vinogorje Potez: Belo brdo, Herviz Površina: 77,35 ha Nadmorska visina: 105 – 190 m Starost vinograda: 14 – 20 godina Tip zemljišta: skeletoidna gajnjača sa kristalnim škriljcima Vreme berbe: kasna jesen Način berbe: isključivo ručno mama mia kakav afrodizijak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 dojmice ti se i za 4 dine kad budes sedeo na birou mega je ovaj highl1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 dosadna macka me smara... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 VRŠAČKI RIZLING – KASNA BERBA Daj odma jednu flashu! @topic Stigoh na posao, jurcao do Zemuna od rane zore, i sad da se bacim na radne zadatke! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 @ stator koliko te je sluzio 112D ?? ja sad uzeh, pa cisto da znam... @ thread zvali malopre za adsl, sve je sredjeno u posti, samo moram da se iscimam da odem po modem \o/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Koji vr'h ujutru si u duxu a popodne u majci ... Summer time rly? Ishao do faxa da pomerim prijavu za januar, sad mogu da se vratim u slumber :) Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 @ stator koliko te je sluzio 112D ?? ja sad uzeh, pa cisto da znam... Sluzio je ok samo je crko posle 3 meseca ali to je generalno njihov problem jer je bio u garanciji :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 (edited) dosli mi neocekivano, sefovi iz grcke i uk a ja na posao dosao sa majicom na kojoj pishe Feeeeeed me Edited October 4, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 ^ ahahahaha, dobro, mozda ti povecaju primanja :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 (edited) skinuo sinoc demo novog fm-a i igrao do 3 pola 4... probudio se u 8 da bi otisao na posao i slusao ciku i vrisku 450 dece iz lazarevca 5 sati ... sada idem na zasluzen kunt :))) pa posle na utakmicu .. eto da znate Edited October 4, 2007 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 @Kru Mi ukljucili klimu na poslu ;) @topic Rad, red i disciplina! Stigla nova fotelja marke "PRESIDENT", rade se uputstva i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 neo upravo si opisao celu moju godinu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 I ja sam se danas osisao!!!1231432 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 ufff, ova dva dana je bilo bas veselo, idem sad da se treznim i da spavam, sutra rano treba otici na jebeni ispit:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Pa sto ste se sisali sad ce zima ? :( Mene teraju al se vadim na ovo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts