voodoo_ Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 da meni neko ponudi da za 200 evra jebem više u naredna dva dana nego u dotadašnjem toku života... počinje pomalo da mi ide uz kurac to tvoje konstantno uzdizanje panjatr kao smisla života... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 au, danas je bila restrikcija razmisljanja, u prevodu nishta pametno uradjeno, ali odmoran za sutrashnje obaveze... lol za dizajn, vishe lichi na neki ubod lika koji je prvi put pokrenuo ps voodoo, mogao si ivanu + svima nama ukazati na pravi smisao zhivota Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 počinje pomalo da mi ide uz kurac to tvoje konstantno uzdizanje panjatr kao smisla života... nije smisao života, daleko od toga, ali njegov nedostatak jeste izvor bar polovine tvojih frustracija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Ja ne placam tu taxu od kad su je uveli, a kontam i 80% Srbije,i ako se ovi po RTS-u proseravaju sa svojekakvim brojkama. A shto se tiche toga da ce da vam stignu tuzbe: http://blic.co.yu/temadana.php?id=14644 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 ovo iznad je pobednik konkursa za logo eurosong takmicenja sledece godine u Beogradskoj areni. Sve ovo ne bih kacio na ovom mestu da ne postoji jedna cinjenica - nagrada za prvo mesto, koju je dobio ovaj rad, sa sifrom Mama 2008, je bila 5000 evra. e sad svi koji studirate ili koji ste zavshili, ubite se. dugo nisam video ruzhniji logo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 pare su nashe maude. to je javni servis :[ edit: glupi ivan :[ ah da zaboravih na rts .. chekaj zar na kraju nije bio odbio da radi es kod nas ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 pa ne platis pun iznos struje vec oduzmes pretplatu :P meni su iskulirali struju sto sam uplatio i prebacili na pretplatu, tako da mi je za tv sve uredno placeno a na struji ima duga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 aj sto je logo ruzan nego je jako jako los, po svakom standardu, al dobro, tako je sve kod nas, pogotovo u sferi umetnosti. poslao sam na jedan konkurs skeniranu ilustraciju radjenu akrilikom i temperama na hameru i stize mi mejl 'ne prihvatamo foto-manipulacije'?!? ja kao lol brate slika je, tempera akril, mogu da donesem original licno blabla. stize mi mejl 'ne praktikujemo donosenje radova, samo skenove'. LOL. a bolje da ne pocnem o ilustracijama koje su prosle:) sto je najgore, jesam ja to uradio realisticno, ali brate, pogresio sam gomilu stvari, slepi konj sa iole osnovnog likovnog znanja i zanata moze da vidi da nije fotomanipulacija LOOOL. ali tamo ne sedi slepi konj sa iole osnovnog likovnog znanja nego slepi konj. a ovi sa evrovizije da su imali barem malo dostojanstva, da barem unajme nekog makar prosecnog da napravi logo i da potpisu ovog sto je dobio nagradu, a tom liku da daju tipa 200e, pa da se barem ne blamiramo. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Takođe, kaže se "ubijte se" a ne "ubite se". Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 da barem unajme nekog makar prosecnog da napravi logo i da potpisu ovog sto je dobio nagradu, a tom liku da daju tipa 200e, pa da se barem ne blamiramo. bilo bi gore :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 jel, jao jao kung lao, loshe ili dobro? ;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 da barem unajme nekog makar prosecnog da napravi logo i da potpisu ovog sto je dobio nagradu, a tom liku da daju tipa 200e, pa da se barem ne blamiramo. Do jaja, taman ce imati za 4 kurve :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Toliko me je iznervirao izbor za ovaj logo Eurosonga da sam morao poslati preteci e-mail RTS-u. Znaci, da li smo mi zaista toliki majmuni pa da nam mogu podvaljivati ovakve gluposti? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Kunta mi se boga oca.. Morace da padne knjavanje do prekosutra.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 pokusavam da nabavim e mail od Pola Robinsona,golmana Totenhem Hotspursa upravo sam resio da odsad glavne krivce za moje gubitke startujem preko e maila i da im kazem da bi bilo lepo da mi nadoknade stetu jer ipak to njima ne znaci nista,a meni znaci puno. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 (edited) probinson@tottenhamhotspur.com nema potrebe da se zahvaljujesh, potpuno razumem tvoje muke :/ Edited October 2, 2007 by darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 setio se da bi bloodlines mogao d aradi lepo sa novom kolicinom rama, i bio sam u pravu.. igra radi ko blesava... tako da cu izgleda jednom konacno preci osim toga standardno party grind night u cabalu, plus neke zavrzlame... a za koji dan najv. palim do ns-a malo da vidim nesto :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 nije smisao života, daleko od toga, ali njegov nedostatak jeste izvor bar polovine tvojih frustracija. E1 ni ja ne nebem redovno, pa nikom nista. prosto sam takav prek covek, videces ako dodjes na kuglanje, playboy emo bitch :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 neredovno =/= nikad zaista je sramotan logo eurosonga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 neredovno =/= nikad zaista je sramotan logo eurosonga. zao si! :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 prdno sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 JA SAD DORUCKUJEM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 STA DORUCKUJES? Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 doruckujesh u 12:19? excentrichni milioner obavlja svoje subotnje kupanje u ponedeljak pre podne? ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 DORUCKOVAO SAM PLJESKAVICU SA URNEBESOM I PARADAJZOM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts