nikita_ Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 lolz sve je bilo lepo, dok nisam video da neki kepec (muski) pusi drugom liku kitu. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 ja gotivim male sise zato neces biti emotion crew... :) Pa i oni izgleda vole male sise. Vidi samo kako je prosla voditeljka nam Ana Mihajlovski. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Meni je ona druga plava mršava skroz slatka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 ona pametna? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 ja volim sise :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Ko ne voli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 pa ne svi ovde kenjaju "ja volim velike/ja volim male/ja volim siljaste" meni skroz svejedno bitno da su zhenske i da su sise :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 joker koristi svaku prilika da kaze kako voli zene :D e da sam riba dao bih ti :D zasluzio si to :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 pa ne svi ovde kenjaju "ja volim velike/ja volim male/ja volim siljaste" meni skroz svejedno bitno da su zhenske i da su sise :) ahaha, siljaste.. to mu dodje kao... "sise kao sto ima shilja" Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 15, 2007 Author Report Share Posted December 15, 2007 a hairy tits, to mu dodje kao sisa od vukodlaka (zene vukodlaka, vukodlachica?!?OMG) ? wulfi help! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Umri glupi topiche!!!! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Umri glupi topiche!!!! nemoj sad tako... gojko je bio vas predstavnik... ko vas jebe kad niste prijavili imba likove... junkie je mogao do pobede... :) jbt. gojko ne bi pobedio ni da se takmicio u zanzibaru, a kamoli u vb... :))) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 evo nek vam Sava kaze kako je na zapadu... http://www.myvideo.de/watch/159914 Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Znachi na zapadu je zer gud ! Sava zna najbolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Znachi na zapadu je zer gud ! Sava zna najbolje... nemam pojma sta se zapravo desava u kuci... cekirah vb forum i vidim sledece: vencali se dijana i djordje (valjda nedeljni zadatak)... pustili ih da izadju iz kuce i odu na medeni mesec... (mislio sam opet neka tajna soba i slicno) kad oni izasli pred narod van kuce... danas se setali delta city-jem... vratili se u hotel u kome su bili u karantinu... a potom otputovali u cg... hotel splendid... pet dana... zeljko mitrovic je za ove dokolenicare CAR... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 (edited) Ni ja jedno vreme bash nisam imao pojma shta se dogadja i danas mi keva kazhe kao da gledam jer ih je onaj matori bash napljuvao do jaja. Kontam da se matori napio na venchanju ili neshto , al' bash nema ni smisla ni pristojnosti u onome shto je prichao. Btw otishli su malo predaleko sa ovim venachanjem i to. Napravili idiotariju josh vetju ... Edited December 16, 2007 by -protA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 jebi ga,opala gledanost pa su se pogubili... jebes ti ako je to veliki brat,valjda je fora da ostanu u toj kuci 100 dana da ne izlaze nigde,a oni ubacuju nove ukucane,pa vracaju stare,drkaju previse realno... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 jebi ga,opala gledanost pa su se pogubili... jebes ti ako je to veliki brat,valjda je fora da ostanu u toj kuci 100 dana da ne izlaze nigde,a oni ubacuju nove ukucane,pa vracaju stare,drkaju previse realno... znam u kojoj zemlji zivim, ali preteruju... 1. "celebrity" lik u obicnoj sezoni... (novinar/press, tv voditelj/vb vip, maneken/playboy, glumac/mile protiv tranzicije)... verovatno nikada nije ni bio u igri za nagradu, ali da on smanjuje cifru ostalim ukucanima... smeh... 2. udje mu cale u kucu (desavalo se i u svetu, ali jbg. poenta je da se ukucani ne poznaju... vic: -zasto u cg nema vb-a??? -zato sto ne mogu da nadju 12 ljudi koji se medjusobno ne poznaju) 3. vracaju ljude koje su gledaoci izbacili... bas me zanima kako li se njihov pravni tim brani od cinjenice da su glasaci ostecena strana... 4. precesto ubacuju nove ljude... nije fer da neko cami u kuci 100 dana, a neko 20 iz dva puta i ima mogucnost da pobedi... (trenutno jedine dve ukucanke koje su od prvog dana prisutne su natasa i suzana... posto je i dijana dobila priliku da napusti kucu)... jos ubace nekoga novog kada je proslo vise od pola serijala... 5. sada jos i ovaj kontakt sa spoljnim svetom... (razumem da su ocajni pa da ubace striptizetu, koja je placena i koja nece reci nista o spoljnom svetu, ali da se ukucani setaju gradom... blah) izgubili su kompas potpuno... ili ga nikada nisu ni imali... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 kao da to sranje ima nekih pravila i kao da postoji pravilnik velikog brata o sveti veliki pravilnice reci mi sta sme a sta ne sme mogu sta oce boli ih kara i hrvati su izasli u grad i na glasanje i sl.. pa sta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 A KAD JE TREBALO ZA USTAV DA SE GLASA ONDA IH NISU PUSTILI NAPOLJE! UAAA UAAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Da ih nisu pustili na glasanje, imali bi mnogo veći pravni problem od nezadovoljnih telefonskih glasača. Na stranu što je koncept velikog brata sam po sebi sranje, ovo sa menjanjem pravila u letu je totalno retardirano (da se ogradim: ne gledam, ali svaki dan u novinama ima raport, a na tim stranicama se zadržim jer obično budu slike dovoljno obnaženih žena pa nešto od teksta i uhvatim) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 da sam u kuci i da me u finalu pobedi djordje koji je usao na pola serijala i jos se setkao po cg... popili bi tuzbu sigurno...ovako niti sam ucesnik niti sam glasac... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Živo me interesuje kako bi bila formulisana ta tužba :) Kapiram da su "ugovor" sastavili tako loose da mogu da rade šta oće (što i rade). Al eto, treći serijal prođe, a nikakvoj seksa ne bi. Good old Srbi, veliki jebači samo u kafanskim pričama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Valjda drugi? Ili racunas onaj VIP kao smeshni? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 17, 2007 Author Report Share Posted December 17, 2007 Živo me interesuje kako bi bila formulisana ta tužba :) Kapiram da su "ugovor" sastavili tako loose da mogu da rade šta oće (što i rade). Al eto, treći serijal prođe, a nikakvoj seksa ne bi. Good old Srbi, veliki jebači samo u kafanskim pričama. kakve su ribe nije ni chudo sto ih nece niko... da gleda neko sa strane pomislio bi da smo uzasno glupi i uzasno retardirani ili ometeni u razvoju ili masovno patimo od autizma... ja onakve likove nigde nisam sreo u mojoj okolini... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts