Jump to content

Usred bela dana

AlexG

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E stvarno taj bazar covece ....

cim je on mogao da to odradi bez po problema u sred bela dana, verujem da se i ovo f4tsovo moze ostvariti.

gde je ovaj lokal?

Pa ako se ne varam po slici, a i ale mi reche koji je broj, u pitanju je Maksima Gorkog, i onaj butik sto je pored marketa Maxima. Svi koji se iz juznog bulevara penju Maksima Gorkog ka Cuburi znaju najverovatnije koji je butik u pitanju, pa bi trebalo i ti da znades :)

ma ne treba smrt nego fik! ili soki! ili kako vec hocete.

btw. ovoliko debilnosti u chlanku odavno nisam video, U SRED BELA DANA, pa shta sad, jel nocno silovanje neki lakshi zlochin, od kada to sunchevi zraci deluju shtetno na kriminall, na kraju krajeva kabina za presvlachenje u butiku izgleda isto u 12h popodne i u 3 posle ponoci.

u sred bela jeste kljuchni element priche jer znachi da je lik bio toliko opusten (ili lud) da se ne boji reakcije ljudi, da ce biti zatechen ili da ce biti uhapsen...

i btw postoje mnogo jache kazne od smrtne...

kao npr kastriranje ruchnom mashinom za mlevenje mesa.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Ne ja bih vas zamolio, to je prosto nemoguce ^^

Apropo desavanja u zatvorima...ovaj baja ce tamo biti faca.

Apropo ramirezovog opisa...to tvoje zvuci kao vikend roman. Akteri nisu klinci vec ljudi od 26-27 godina. I nije oslobodjen, tereti se za "nanosenje teskih telesnih povreda sa smrtnim ishodom". Ali to nije bila prepreka da bude pusten "do sudjenja". Napomenimo da nema nikakve veze niti novac.

Apropo Ivanove izjave da pokrecem srbija vs zapad, ne, zapravo ne pokrecem nista vec iznosim tezu "srbija zadnja ciganska drzava". Imao sam u par meseci par samara od te pravne drzave, te znam sta govorim. Isto tako popio sam po tamburi i od zapadnih drzava, tako da sto se mene tice neka gore u paklu. Kad budes iskusio ljubav naseg pravosudja i drzavnog aparata tada ces moci da sudis objektivno. Do tada uzivaj u statusu rur kralja dzungle.

Apropo bgd kao siguran grad...sigurniji svakako od kanalizacije u bronksu, ali pravosudje je ono sto zakazuje, to je sve sto sam rekao.

Da, zvucim ogorceno, i da, jesam.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Sta ste i vi ocekivali u zemlji Srbiji samo je bilo pitanje dana kada ce se nesto ovako destiti . Narod je sve siromasniji i ludji i ima sve vise i vise manijaka . Ko zna koliko je bil ovakvih dogadjaja samo je ovaj doziveo svetlost dana pred javnosti .

U svakom slucaju za svaku osudu .

"Interesantno" da je Kurir objavio i ime devojke i adresu i ime butika.Takodje su dodali i da je napadac bio romske nacionalnosti.

I jedan od komentara na Kurirovom site-u

Kalabic

18.09.07 16:19:57

- Ma verovatno je silovao zato sto nije glasala za cobeta

Edited by Totentanz

Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs

Evo dragi moji forumasi sta ce se desiti.

Naci ce ga.

Ici ce 1 mesec u istrazni.

Bice pusten do sudjenja.

Postace jos gori.

Veoma moguce da ce pokusati da ubije devojku, tu nece biti nikakvih problema, jer ona nece sigurno dobiti nikakvu zastitu, kako pravnu tako policijsku.

Nece biti ni prvi ni poslednji put.

Slobodno otvorite jos par tema kako je Srbija super zemlja, i kako je zapad sranje jer tamo svako placa svoje pice, a jos mora i da se radi.

preterujes... dodje ludak u sred USA i pobije "ne zna ni on sam" koliko dece... da ne govorim da pijes kafu u bliznakinji u trenutku kada na tebe nalece avion... refleksno podignes ruke, kao da mases avionu... nazalost avion te nije prepoznao...

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

jbt zapad je stvarno stigo polako i kod nas. u americi imaju osobe crnog tena koji se u glavnom zovu hakim ili abdul, koji pucaju od misica i jedva cekaju da podele celiju sa silovateljima. po meni nema bolje kazne nego da tako provede ostatak zivota pa makar to bilo i u nasem zatvoru sa nekim shiptarom kalibra goreopisanog hakima.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

"Interesantno" da je Kuruir objavio i ime devojke i adresu i ime butika.Takodje su dodali i da je napadac bio romske nacionalnosti.

I jedan od komentara na Kurirovom site-u

Kalabic

18.09.07 16:19:57

- Ma verovatno je silovao zato sto nije glasala za cobeta

hhaah kakav carski komentar :D

gde ste to procitali da je opet pokusao da siluje ?:D to proverena informacija ?

Нема  будућности без истине.