manager Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 ne, ispred onog slot kluba na kraju delceve (mislim u redu lokala) do merkatora... pre jedno pola godine, mozda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 uf dobro je. mislio sam da sam prisustvovao ubistvu, a ustvari je samo gazhenje do kome bilo :| Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 da i ova devojka je sigurno provocirala, verovatno je bila oskudno obucena i nije se jako branila. e sad sam se setio, na spensu u butiku (mislim da je levi's) na spratu, pored one velike teretane radi neka osukdno obuchena i jakojako fakozovna devojka. Potential target :p Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Na temu oskudno odevenih prodavacica, ne znam da li ste skoro prosetali bazarom na sajmu... mada, tamo su manje-vise bezbedne. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 ma kakav kesh. neshto toplo u usta. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 burek? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 E stvarno taj bazar covece .... cim je on mogao da to odradi bez po problema u sred bela dana, verujem da se i ovo f4tsovo moze ostvariti. gde je ovaj lokal? Pa ako se ne varam po slici, a i ale mi reche koji je broj, u pitanju je Maksima Gorkog, i onaj butik sto je pored marketa Maxima. Svi koji se iz juznog bulevara penju Maksima Gorkog ka Cuburi znaju najverovatnije koji je butik u pitanju, pa bi trebalo i ti da znades :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 ajde smorili ste... dosta vishe mekan kurac tvrd burek Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Pitam se kako niko nije za vreme tih pola sata usao u butik? ..neverovatno... Mislim da je mogla da vristi,lik je vise lopov nego ubica ili tako nesto,ali jbg strah.. Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Ili jos gore neko usao i video kako je lik siluje i ukrade nesto i pobege, al bi to bilo low... btw... Jako me skenjava taj tvoj avatar :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 ma ne treba smrt nego fik! ili soki! ili kako vec hocete. btw. ovoliko debilnosti u chlanku odavno nisam video, U SRED BELA DANA, pa shta sad, jel nocno silovanje neki lakshi zlochin, od kada to sunchevi zraci deluju shtetno na kriminall, na kraju krajeva kabina za presvlachenje u butiku izgleda isto u 12h popodne i u 3 posle ponoci. u sred bela jeste kljuchni element priche jer znachi da je lik bio toliko opusten (ili lud) da se ne boji reakcije ljudi, da ce biti zatechen ili da ce biti uhapsen... i btw postoje mnogo jache kazne od smrtne... kao npr kastriranje ruchnom mashinom za mlevenje mesa. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 osladilo mu se.. jebes nasu policiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Ne ja bih vas zamolio, to je prosto nemoguce ^^ Apropo desavanja u zatvorima...ovaj baja ce tamo biti faca. Apropo ramirezovog opisa...to tvoje zvuci kao vikend roman. Akteri nisu klinci vec ljudi od 26-27 godina. I nije oslobodjen, tereti se za "nanosenje teskih telesnih povreda sa smrtnim ishodom". Ali to nije bila prepreka da bude pusten "do sudjenja". Napomenimo da nema nikakve veze niti novac. Apropo Ivanove izjave da pokrecem srbija vs zapad, ne, zapravo ne pokrecem nista vec iznosim tezu "srbija zadnja ciganska drzava". Imao sam u par meseci par samara od te pravne drzave, te znam sta govorim. Isto tako popio sam po tamburi i od zapadnih drzava, tako da sto se mene tice neka gore u paklu. Kad budes iskusio ljubav naseg pravosudja i drzavnog aparata tada ces moci da sudis objektivno. Do tada uzivaj u statusu rur kralja dzungle. Apropo bgd kao siguran grad...sigurniji svakako od kanalizacije u bronksu, ali pravosudje je ono sto zakazuje, to je sve sto sam rekao. Da, zvucim ogorceno, i da, jesam. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 a da, pushten je do sudjenja. prichao sam napamet :[ i mislio sam da imaju po 22-4 godina. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 18, 2007 Author Report Share Posted September 18, 2007 Ladno je lik pokusao jos jedno silovanje.....uzas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 kapiram da mu uvalili viagru umesto eksera, a sinoc bio na trensu. Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Sta ste i vi ocekivali u zemlji Srbiji samo je bilo pitanje dana kada ce se nesto ovako destiti . Narod je sve siromasniji i ludji i ima sve vise i vise manijaka . Ko zna koliko je bil ovakvih dogadjaja samo je ovaj doziveo svetlost dana pred javnosti . U svakom slucaju za svaku osudu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Ne bih rekao da je narod sve siromashniji... ali nema veze to je vec za drugi topic Inache ovaj lik stvarno nije normalan. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 zene, sta se stekate, ko da ste je platile... nejebica vodi u kriminal. @ thread kastracija. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 (edited) "Interesantno" da je Kurir objavio i ime devojke i adresu i ime butika.Takodje su dodali i da je napadac bio romske nacionalnosti. I jedan od komentara na Kurirovom site-u Kalabic 18.09.07 16:19:57 - Ma verovatno je silovao zato sto nije glasala za cobeta Edited September 18, 2007 by Totentanz Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Evo dragi moji forumasi sta ce se desiti. Naci ce ga. Ici ce 1 mesec u istrazni. Bice pusten do sudjenja. Postace jos gori. Veoma moguce da ce pokusati da ubije devojku, tu nece biti nikakvih problema, jer ona nece sigurno dobiti nikakvu zastitu, kako pravnu tako policijsku. Nece biti ni prvi ni poslednji put. Slobodno otvorite jos par tema kako je Srbija super zemlja, i kako je zapad sranje jer tamo svako placa svoje pice, a jos mora i da se radi. preterujes... dodje ludak u sred USA i pobije "ne zna ni on sam" koliko dece... da ne govorim da pijes kafu u bliznakinji u trenutku kada na tebe nalece avion... refleksno podignes ruke, kao da mases avionu... nazalost avion te nije prepoznao... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 jbt zapad je stvarno stigo polako i kod nas. u americi imaju osobe crnog tena koji se u glavnom zovu hakim ili abdul, koji pucaju od misica i jedva cekaju da podele celiju sa silovateljima. po meni nema bolje kazne nego da tako provede ostatak zivota pa makar to bilo i u nasem zatvoru sa nekim shiptarom kalibra goreopisanog hakima. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 "Interesantno" da je Kuruir objavio i ime devojke i adresu i ime butika.Takodje su dodali i da je napadac bio romske nacionalnosti. I jedan od komentara na Kurirovom site-u Kalabic 18.09.07 16:19:57 - Ma verovatno je silovao zato sto nije glasala za cobeta hhaah kakav carski komentar :D gde ste to procitali da je opet pokusao da siluje ?:D to proverena informacija ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 jebeni idiot.Jebo bih mu mater u picku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Sad je pravo vreme da isteramo sve cigane iz Srbije!!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts