Latino ^ Beat Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 (edited) sada se vratio iz setnje, bash je hladno napolju Edited September 8, 2007 by Yogi_Man Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 to je to, boli me svaka koska Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 8, 2007 Report Share Posted September 8, 2007 pesmo ko te izuo reci da ga jurimo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 bio do ortaka, igrali lore, bio drugi.. posle toga igrali vist, prvi put igrao igru, i pwnovao. sacu da si spravim po kile ness-a, pa zabod uz cabal do jutra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Ne znam shta mi je danas nikako da se ispavam... Odem kod ortaka zaspim LOL, odem do devojke i kod nje zaspim LOL i na kraju mi kod mene blejimo gledamo neki film i ja opet zaspim WTF? I sad kurac ne mogu da spavam... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 upravoh posl e nesto votke i boter lemuna videh nekih flajer n a kojem pise da odredjeni dj vlada alibasic aka FATBOY dolazi u jmoj skromni gradic 15. septembra i bash se odushevih u napred slushanju dobrte muzije i dobrom provodu! mislim bice kul valjda iako moj grad nije pozenat po takvoj atmosferi na vakim aprtijima.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Ko bi rekao da se falloutovci opijaju. @topic radi se radi seminarski...kao i uvek, ni minut ranije, 11:55 Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Ju, dobro mi niej. Sad malo kuliranje neko odredjeno vreme... realno. Ajao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 uf raspad od dana, al cu lepo da spavam... gms bas lepo pao... evo necu vise da prozivam tjileta da je deda (a nadam se i ivan mene da sam prodaja ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 @ banman : pwnd :\ @ thread celu noc MMO-ovao, i sad idem na zasluzeni san.. 13. sam lvl, i to je skroz dojaja Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Zasto nisam ustao u 8 k'o covek, nego sad imam podocnjake do poda :/. Danas sam obecao sebi da cu da ucim, ali ono... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Ocu jos da spavaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Danas sam ciljano ustao ranije da se ne bih raspao kao juche, i za sada mi ide dobro! Napravio sam i cedevitu, pa cu kod babe na rucak u jednom trenutku, pa do grada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 cirkam eferalgan, jos nisam doruckovala, malo u setnju pa ucenje lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Danas mi se od "pez" bombona ucinilo da pise "pwn" pa sam doso do genijalne ideje!!"PWN" bombone - zvanicne bombone klana RUR :D Mogu da se stave plastince glave najvecih/najizguznijih h8era sa foruma i sa strane da pise najkarakteristicnija recenica :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Ian Brown zagrejao, oni Partibrejkersi koji nikako da umru nastavili, Rundek otprasio, iako je ozvucenje bilo uzasno. Jelen pivo festival ispunio ocekivanja. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 @ banman : pwnd :\ Stariji si, popio si tri puta vishe piva nego shto sam ja video flasha, medicinar = +lvl na dedukciju, i pored svega toga nisi skontao metaforu? Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 najzad,najzad posle mesec dana spavao sam normalno... valjda je to znak da cu se vratiti u normalu :D jes! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 ^Cimaj Dreadlord-a da ti pravi RuR bombone u Amici, sa kucnom dostavom uz besplatan pena-party koji dobijas na narucenih 5 kutija. Auuu chika Neo, ubi me bre =o))) josh uvek sam smoren pod utiskom malog sinocnjeg dogadjaja...sok sam pre mesec ipo legao na naochare i slomio ih ovaj put su mi pukle bukvalno same od sebe u rukama...opet cimanje na vedikovac, ovaj put uz prepirku sa ljudima tamo da su mi dale loshije staklo nego prvi put... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 al sam se sinoc napio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Dobrodosao u klub ^^ Ja sam sinoc pio pivo i tekilu znaci osecam se ko govno sad vec 3 sata nemogu da dodjem sebi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 E, sta znaci onaj znak na pakovanjima obicno neke kucne hemije ili kozmetike, sto izgleda kao "chep sa otvorenim poklopcem" i na njemu obicno pishe 12M? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 valjda da imas 12 metara toga :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 "12M" se koristi da oznachi hemijske i/ili kozmetichke proizvode koji ostavljaju kritichne posledice ako se konzumiraju kao opijati. "M" u toj oznaci predstavlja jedinicu intoksikacije, a u shirim masama je poznata i kao "Militj". u sluchaju da stjoji "MM" ili mozhda "Mx2" ili varijacije na isto... u pitanju je retko korishtena oznaka "MilitjMohi". ako vidite to, znachi da su dotichna dva gospodina vetj proverila proizvod i on je spreman za konzumaciju. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Pocela neka cudna tecnost da curi iz klime , verovatno je freon ili kako se vec zove... a taman teo da se prigrejem malo :S smece... Sad jedna ogm big pizza pa na ucenje :(((((( Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts