Jump to content

obnova gazele

kRiK u tAmI

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

rekonstrukcija gazele 80 miliona, lol jbt, ejl oni grade novi most ili popravljaju.

ниси чуо да је битумен у Албанији поскупео, као и челик у Украјини и сајле у Аустрији?

:)

Прокоп ће Мрка да заврши, љуби га Веља. пре рока.

:)

генерално, задовољан сам најавама везаним за државну инфраструктуру, с обзиром на то шта сам од ових очекивао - у мојој књизи, све што ураде како ваља је чист бонус.

ma koji vam je, od ovoga će u narednih 10 godina da se realizuje renoviranje beovoza i evenutalno most preko ade.

a "metro most", rofl. eno ga u građevinskoj enciklopediji pored tunela za avione i autoputa za brodove.

ако се крене са муниципалним обвезницама (ДИНАРСКИМ!!!!!), за 10 година може да се деси да не препознамо градове и државу у којој живимо. наравно под условом да се све одговорно ради. иначе, то може да буде пљачка какву још нисмо видели.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

znate da projektom za Prokop nije predvidjen poseban parking?

знам. то је био главни аргумент оних који би да га затрпају. е, па ако не умеју да реше тај проблем, боље сами да се упуцају, да нам уштеде труд и време...

Марги, неће Савски амфитеатар да стигне на ред још бар 4-5 година. до тада ћемо ваљда да средимо мало земљу.

Style over subsistence

heh zetonja mi radi u ddoru (koji je gen. sponzor univerzijade) i kada mi je preneo utiske gen. direktora u vezi sastanka sa ministrima i navodnog dogovora oko finansiranja univerzijade 09. ostao sam zabezeknut ... to je ljudi moji pogadjanje kao na pijaci...tu se ugradjuju u cenu bezobraznije od bilo kojeg julovca... tugo nasha...

da ne spominjem da povodom smestaja za 17.000 sportista koji bi trebali da dodju nije skoro nista uradjeno...

fallout_table.gif

pa nije da bash nije uradjeno - belvil pored delta sitija ce biti sportsko selo.... i ne znam kako si samo stigao do cifre od 17k. to je vishe nego olimpijada... procenjuje se da ce ukupni broj sportista + zvanicnika biti oko 15 hiljada

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

па људи, зар нисте читали?

једва смо задржали Универзијаду, и то у "крњој верзији", јер није све било готово како је обећано. на 250 дана пред отварање, странци су дошли да провере докле смо стигли и констатовано је да се може одржати Универзијада у мањем обиму и такмичара и спортова.

Style over subsistence

pa nije da bash nije uradjeno - belvil pored delta sitija ce biti sportsko selo.... i ne znam kako si samo stigao do cifre od 17k. to je vishe nego olimpijada... procenjuje se da ce ukupni broj sportista + zvanicnika biti oko 15 hiljada

oke onda su mi rekli 17k ukupno ljudi ne samo sportista, my bad... jel to zavrseno ili sta?

ali pogadjanje cene oko iznajmljivanja sajma je bio u fazonu koliko trazite, 200 miliona ... tip tip tip jeste normalni to je 3x skuplje nego kada iznajmljujete prostor na redovnim sajamskim esavanjaima.... jao izvinite nesto smo pogresili... lol

fallout_table.gif

belvil ce biti gotov do maja sledece godine 99% ali postoje neki problemi oko toga sto ti stanovi nisu pravljeni namenski za ovakva takmicenja. medjunarodna organizacija koja stoji iza olimpijade ima veoma precizne zahteve koji se moraju ispuniti u jednom objektu - najbanalnije je sto mora biti jedno kupatilo na tri sportiste...ovi nashi hoce da stave 4 ili 5 ljudi u jednosoban stan. Imam kataloge svih stanova u belvilu, ako nekog zanima, mogu da okachim

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad