Jump to content

Pričajte!

Recommended Posts

kako inache ne slusham radio juche u kolima chujem reklamu za happening u tehnomobileu gde poklanjaju n95 onome ko najbrzhe protrchi kroz neki lavirint u njihovim prodavnicama...naravno reklama ide iako je cela akcija prosla, NO! steta sto za ovo nismo znali, bolo bi extra doci sa rur reprezentacijom na takav hepening da neko vizljast ko mohi recimo uzme dobar mob...

another day in the loop...

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nisam hteo ovo da priznam, ali sjebala me promaja! Jedva mogu da ustanem iz kreveta kako me ledja bole... aaaa

Napokon sam ukapirao. Mi srbi smo nebeski narod, najpametniji smo najljuci borci smo, sa najvise samopouzdanja, najbolje prcamo! Samo imamo ahilovu petu zvana promaja!!!!! \o/

^ aha.

ja bila tacno stigla do ostruznickog mosta, kad se vetrina strashno razduvala. Da nisam imala kocnice, skreula bih sa puta. nije moglo da se vozi uopste. sreca pa sam naisla na neke ljude koji su otisli tamo da rostiljaju ali nisu uspeli takodje zbog vremena, pa su me oni prevezli.

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

hihihi.

jedva sam ustala, treba da se cimam okolo, i tako.

tek sam dva poglavlja harija procitala, jer svaki put kad uzmem da citam, toliko sam umorna da mi samo glava padne na knjigu :/ a sinoc sam htela da povecam font... (btw, imam knjigu, znaci prolupala sam)

Smrt drvlje kamenje hari poteru i drugarima, a slichno i chitaocima dotichnog.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

zhiveo steva poter... ura ura ura :D

ianche tachno ovo za oluju. ja se kao presvukao za plazhu i uredno preko telefona iscimam ekipu za odbojku, jer nam je kao bio plan da zabodemo busiju na terenu i ne skidamo se satima, poshto na lidu izgleda samo neka buranija igra ;p

medjutim, doshli smo do mosta i videli da vetar pravi hasan shash po dunavu i plazhi. i nigde zhive dushe... pa se sad instalirao za komp opet. ne znam shta tju iskreno :/

@stator

budi kao krejmer kad je pizdeo na onu pilitjarsku radnju pored njegove zgrade :]]

zovi i mene ako treba podrshka, prosto obozhavam da vadim mast takvim mozgovima :p

Edited by Ramirez

evo me na poslu posle nesto vise od mesec dana.

radim jos mesec dana, pa onda na branik Otadzbine.

smorili ste vise sa hejtom prema hari poteru.

mafdajv!!!

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

dodjoh iz grada, pazari kartu za sredu :))

a napolju, samo sto drvece ne krene da leti, prisustvovao sam letu nekoliko suncobrana, onih velikih, a kod merkatora je jedan, cini mi se doncaffe udario zenu u glavu!

rekli popodne kisa sa grmljavinom, dobro nam doslo osvezenje. bar ce trava ponovo da se zeleni :)))

Zanimljivo je da sam ja ovde unutra i nista ne kapiram to sto vi pricate, kao sta duva, kakvi bakrachi ;) I onda pogledam napolje i vidi da se grane njishu kao pred uragan. Valjda ce da se smiri do pet, ili makar nek saceka do 19h dok pozavrsavam sve sta imam :)

Ladno je machka pala sa krova koliko jako vetar duva...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

IZASLA NOVA EPIZODA PURE PWNAGE-A [:D]

skinula se preko noci, sacu odgledam da mi dan pocne lepo :]

posle lunch, tush, malo igranja, pa palim kod ortaka na frp [:D]

a vreme nikad gore, duva neki vetar, mislim da ce skinuti bele linije sa asfalta jbt...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...