Guest Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 je l imao modrice na vratu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 Ja konstantno vec mesecima sanjam kako me neko ubija :) Znaci ko jebeni southpark ... uvek na kraju sna me neko nekako ubije, i dok padam na zemlju se probudim :) Strasno :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 On kaze "ma jok, nisu to bili lopovi, Miroslav Ilic je snimao neki film!". Hahah, ovo je odlicno. Obrt koji ja cesto imam u svojim snovima, 'de se tako nesto nebulozno pojavi i josh obuhvata i stvarnu lichnost ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 Ali sto je najjaca fora, uopste mi nije ubilu tu spooky notu sna, tj jednostavno sam presao preko toga. Ovako kad prepricava zvuci skroz debilno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 @Coll Smrt bi trebalo da predstavlja znacajan preokret u tvom prsihickom zivotu. Jos samo da utvrdis sta je u pitanju. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 @Coll Smrt bi trebalo da predstavlja znacajan preokret u tvom prsihickom zivotu. Jos samo da utvrdis sta je u pitanju. E moguce, jos malo pa cu oficijalno da dobijem "sifru" Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 @coll ja vec godinama unazad povremeno sanjam to padanje..iz raqznih objekata..i uvek je dugo u picku materinu..i obavezno sledi vrisak na kraju..sad u zzadnje vreme cesto gledam sebe u necemu kako padam..npr autobus niz liticu ili tako nesto.. u stvari kad razmislim koshmari mi dominiraju u zadnjih par meseci..i zato sam stalno ko kurac kad se probudim..neispavanost konstantna. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Morao sam ovo da ozivim. Vecras sam imao jedan dugacak san, sanjao sam da gledam TV, I saznajem je neka psihopata, koji je bio kepec, ubio grupu "The Prodigy", I prikazuju snimke,raspalih delova tela, creva, I tako ta sranja, I ja kao, ma mora da me drkaju, I u snu idem u Wikipediu, I kucam the Prodigy, I kao citam, WAS a band, i pishe kako su svi poginuli 17 Oktobra, I ja ka WTF. Onda idem na MSN I pricam sa Junkiem (da Junkiem sa foruma), I on mi kaze kao, pa jbg, desilo se, I meni je zao. I onda se budim, I kazem mu to. XD HORROR! HORROR! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Ja sam sanjao bivsu, poludeo sam, jebem ti i spavanje i sve. Sad ce ceo dan da bude u kurcu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 ja sam sanjao suzanu iz velikog brata a ne pratim velikog brata video sam samo par njenih slika po novinama Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Ja sam sanjao bivsu, poludeo sam, jebem ti i spavanje i sve. Sad ce ceo dan da bude u kurcu. I ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Ja sam sanjao sadashnju (©)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 pazi kad sam i ja juče sanjao bivšu. mast bi samtin vi ol ejt. nisam se skenjao, doduše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 ja sam prvo sanjala dovlu kako mi prica da je jebao paris hilton, pa da mi razredna govori da sam dobila 5 (srpski), pa da sam na letovanju u CG nasla velike pare na plazi. omg Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 ja ne spavam.. pa nemam ni kad da sanjam Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 ja sam prvo sanjala dovlu kako mi prica da je jebao paris hilton, pa da mi razredna govori da sam dobila 5 (srpski), pa da sam na letovanju u CG nasla velike pare na plazi. omg Koja droga i gde ima da se pazari? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 (edited) Jebote, ovaj dovla priča skoro pa rođaci od 16 godina kako je jebao nekog. Dovlo, veze s pedagogijom nemaš! Na stranu što je Paris Hilton seksipilna ko moja baba. Edited January 9, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Wulfi upomoc :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Jebem ti ovaj cudni dan. Prvo sam je sanjao, ok, onda sam video da je ovde jos par njih isto sanjalo bivse, i za kraj nazvala me je pre recimo pola sata, da cuje kako sam, sta radim, kao sve opusteno... Jebem ti telepatiju i ova cudna sranja od danas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 ja joj nista ne bih verovao!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Jebem ti ovaj cudni dan. Prvo sam je sanjao, ok, onda sam video da je ovde jos par njih isto sanjalo bivse, i za kraj nazvala me je pre recimo pola sata, da cuje kako sam, sta radim, kao sve opusteno... Jebem ti telepatiju i ova cudna sranja od danas... Meni se moja javila na irc-u o_O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 komoras says: e da komoras says: sanjao sam komoras says: kako te neki lik firca u bulju komoras says: i ja vas vidim komoras says: i ti u fazonu kao komoras says: brate nemoj nikom da kazes komoras says: brate komoras says: UZIVAO SI U TOME!!!!!!!!!!!!!!11111111111 komoras says: hahahahahha Satan says: AHHAHAHAHAAHHAHA Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 satanov drug je sanjao satanovu bivsu ribu i satana cudan dan doista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 I MENI SE JAVILA BIVSA NA MSN! mušterija iz hardverskog trejda, i traži neke pare nazad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Ah vudu , shaljivdzijo , pa ti nemash msn! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts