urgh Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 pa ejste, ali to nije film, buhu razveo se od zene, jel to vrhunac,pa jbt, jednostavno nema tu priche zanimljive. a istovremeno se toliko potencira na istrazivanju ubistava, kao on se tu enshto cima, i pajkan je odustao i sad kao pricha o tome kako je promenilo sve njegov zivot, kao you fooled me there. si gledao film ili prichash na osnovu onoga kako se pravilo? tu tek prodaju prichu za medalju. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 ne nisam ga odgledao nego samo volim da ti se iserem u usta! pa jebiga prevarili su te, ti si ochekivao da je pricha o ubici i njegovim ubistvima, a ustvari nije. nishta se ne potencira to je film. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 uostalom, chemu film o liku koji ubije samo cetvoro ljudi i nesto najspektularnije sto znamo o njemu jeste da ima uzhasan rukopis pa pishe pisma koje niko ne moze da razume.... :) film je sranje. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 pa zato shto film uopshte nije o ubici, ubistvima .. prevarili su vas nazivom filma. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 ne razumesh igi, nije film o njemu, ovo ej josh gore, ovo ej film o choveku kojem je taj ubica, bash takav kakvog si ga opisao, promenio zivot. i shta ej tebi cile bilo zanimljivo u celom filmu?zashto si gledao ta 2 sata, shta te je vuklo da gledash i dalje. samo mojne da napishesh da nisi rekao da je film govno, poshto i nisi rekao. onda lepo napishi film je govno, ili napishi shta ti se svidelo i zashto nije sranje. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 pa ja sad mogu da ti ispricham shta sam ja video na filmu, koje paralele mogu da se povuku, al poshto ti to nisi video ti tjesh mi retji da serem i shta onda da te ubedjujem .. boli me qrac da se upushtam u to. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 lol, bitno je da smo mi prevareni a da si ti spoznao iistinu, jel to opet ta pricha, uostalom postuj, mozda se neko nadje ko ce da potkrepi tvoje mishljenje, tj neko ko ce da se slozi s tobom, shto ce mene naterati da razmilim da li sam u pravu ili ne. uostalom posle seven, fight club*a, the game, shta se moglo ochekivati od finchera, ovako ej ostalo samo wtf, shta si se istripovao matori, dobro nije bash toliko mator. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 ako prichamo o promeni psihe ovog karikaturiste onda je i tu pricha monotona, jer lik nije postao bolesno opsesivan itd.... u sustini zaludio se jednim policijskim slucajemm razveo se i to je to.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 poenta je da i ta pricha smara i da ne znam koje si zakljuchke izvukao iz svega to en vredi 2h zivota. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 ja pochela i ugasila oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 1 If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 odgledah sinoc Amercan Pie 5-Naked Mile, film je u fazonu "Sve same noge, i golda dupeta", ima humora, ali su prethodni delovi bolji po meni. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 koji crni humor.. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 The Bank Job http://www.imdb.com/title/tt0200465/ mene je razocarao.previse mana.ne pamtim kad sam zadnji put gledao preteran dzejsonov film. drugim recima... WHERE THE FUCK IS Guy Ritchie ?!?! hoho http://www.imdb.com/title/tt1032755/ Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Baš dobar, ali mi je Life Aquatic i dalje nenadmašan. Izvrstan početak i cameo Bila Mareja (or is it?) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Meni je Darjeeling najbolji Andersonov film. Zisu mi je najdosadniji ali je vizuelno najlepsi, Tenenbaumsi su odlicni, ali mi je ovaj najkompletniji i po meni ima najbolju pricu. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 (edited) Ne znam, Life Aquatic mi je kao da čitam raskošnu avanturističku knjigu, perfektan sa svih aspekata, gledao sam ga samo 3 puta za sada i nikada mi nije dosadan. Muzikica i humor su predobri, a "akcione" scenu sa pure gold of cinematography. Edited April 10, 2008 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Crash http://www.imdb.com/title/tt0375679/ Odlichan film, preporuchujem, al' ga treba skoncentrisano odgledati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Crash je super film The Other Boleyn Girl - smaracina teska.Kao istoricaru trebalo bi da mi bude bar malo zanimljivo ali nista posebno,cak na history channelu emisija o Henriju VIII je zanimljivija od ovog filma.Seksi sestre podizu ocenu doduse :)) The Deaths of Ian Stone - zanimljiva ideja,nesto losija realizacija i nedovoljno razvijena prica.Pristojni efekti za low budget film (bar kao takav deluje).Kratak film i gledljiv skroz... Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Before the devil knows you're dead tezak i dobar oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Children of man nisam ga ranije gledao, ono nije los Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Odgledao sam sunshine ... ne znam zasto ste ga toliko ispljuvali ... nije bas ... cista kopija i nije toliko los. Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 sad sam prvi put gledao saw... jako dobar film,zaista...imao sam predrasude zbog naziva,mislio sam da je to neki lik,ide i kolje sve redom,pa mi bilo smor da gledam... ali prica,ideja,i pogotovo sto je kraj bio fenomenalan zaista...konstantno sam imao pitanja neka,i na kraju mi se sve otkrilo u poslednjih 20sekundi... vrh vrh...jedva cekam da odgledam II,III i IV,mada kapiram da je kec najjaci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 pa 2, 3 i 4 su ti isti fazoni, samo nove tehnologije i domishljatosti pogledaj sve delove Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 mada kapiram da je kec najjaci... Dobro kapiras, II je malo sranje, III je veliko sranje, IV je uber sranje. : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts