medolinka Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 poslednje sam gledala Troju, a ovih dana mozda odem u bioskop u dc. kazu da su super bioskopske sale, jos samo da nadjem dobar film :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 shta otvorili su bioskop ? koji je setup i kako je u poredjenju sa takom, ko je bio nek zucne ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Odgledao sam I-spy sa Eddie Murphy-jem, extra film, lepo osmisljen i lepo sam se nasmejao. Preporucujem ga svakog ko voli komedije/akcije u jednom filmu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 shta otvorili su bioskop ? koji je setup i kako je u poredjenju sa takom, ko je bio nek zucne ? navodno 6 sala sa ukupno 1200 sedista, najveca sala je 300, najmanja 50 mesta za kvalitet reprodukcije/zvuka ne znam, nisam josh ishao danashnji repertoar im je STER CITY CINEMA u 11 i 13.20h Začarana u 11, 13.05, 15.10, 17.15 i 19.20h Pčelac Beri Medić u 12, 14, 16 i 18h Alvin i veverica u 12, 14.10, 16.20, 18.30, 20.40 i 22.50h Ja sam legenda u 12, 14.40, 17.20, 20 i 22.35h P. S. Volim te (P. S. I Love You) u 12, 15.10, 18.20 i 21.30h Američki gangster u 15.40 i 18.10h Beovulf u 20 i 22.25h Elizabeta: Zlatno doba u 20.40 i 23h Četvrti čovek u 21.25 i 23.35h Savršeno stvorenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 baš sam juče gledao repertoar jer mi se ide u bioskop i ono... tuga Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 dobar je americki gangster, mada nekako imas osecaj kao da si ga vec gledao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) dobar je Americhki gangster... valja ga pogledati... edit: nisam video post iznad mog Edited January 10, 2008 by InfernOwn Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 u svojoj bolesti pocheo sma jericho da gledam, ocekivao sam vise neke akcije a ne pricu kako su ameri patetichni, to sam vec znao... tek u cetvrtoj epizodi se ojavljuju ghoulovi meh... kad ce neki fajt nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Skinuo se konstantin u HD-u, malo sam pogledao, super izgleda, pa cu da se bacim na gledanje za vikend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Gledao sam film Transporter, veoma dobra akcija :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Broken English http://www.imdb.com/title/tt0772157/ Fenomenalna Parker Posey u odlicnom filmu. Zasto je ona tako dobra ja ne znam, ali je divota gledati je. Samo jedno pitanje mi se postavlja, kako je moguce da nije glumila u nekom Woody Alenovom filmu? Sto se samog filma tice, film kakav bih ja voleo da napravim, mada bih u izvesnim trenutcima ubacio drugaciju muziku (iako ima odlicnih numera). Sve ostalo, blizu savrsenstva. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Hostel II http://www.imdb.com/title/tt0498353/ Peh ... sta ga znam, sta ga znam ... ocekivao sam vishe. Imajuci u vidu da vec znamo koja je fora iza filma i sta se tu zapravo dogadja, nadao sam se da ce mozda okrenuti stvari na neku drugu stranu, a oni zapravo i nisu. Pricha je manje vise identichna kao u kecu, s tim sto su sad u glavnim ulogama ribe + sto imamo prilike da vidimo i kako se odvija drugi deo "novcica" tj. kako oni koji hoce da ubijaju postavljaju uloge na aukciji i tako to. Otkriva se i ko je u pozadini kompletnog "sporta" i kako to sve funkcionishe, ali nije da je bilo preterano vazhno u jednom hororu. Tu su, jelda, najvaznije scene ... A tu mi je nekako Hostel malo podbacio ... Ima uvodna scena sa Paxtonom koja je onako, so-so, onih par scena muchenja (kad onaj tip uz klasichnu muziku seche onog lika i jede ga) i tako te, koje su ono, ok, ali nista novo, i ima tek jedna ili dve zaista interesantne. Ona sa testerom (odnosno kako se vec zove taj alat) je ok, mada bi mogao kole ili tako neko da nam kazhe da li zaista mozhe da ostane zhiva osoba kojoj se zarije testera 1cm po sred chelenke. Najbolje su mi definitivno jedna od prvih scena sa ribom koja se kupa u krvi i ona poslednja sa Bet i Stjuartom. Prva, zato sto su tako dobro odradili zvuke i ponashanje kozhe dok ova preko nje ide kosom (alatom, ne onim na glavi) da je bash prava jeza gledati, a ova poslednja mozda ponajvishe zbog toga sto obuhvata pishulin ;>, deo tela koji do sada nismo imali prilike da previshe gledamo u horor filmovima. I sam kraj mi je nekako isforsiran, mada stvara novog "zlibera" i daje neku osnovu za treci deo, ali i postavlja mnooogo rupa u citavu prichu. Sta ga znam. The Game http://www.imdb.com/title/tt0119174/ Interesantan koncept filma, i ne znam kako se desilo da ga nisam odgledao do sada. Ne bih verovatno ni danas da nisam slucajno nabasao na isti na TV1000 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 kad sam ga prvi put gledao mene je onako zestoko smorio, jer nisam video poentu te ozbiljne neozbiljnosti i celog pristupa filmu, bilo mi je zao shto sam dao pare za kartu. danas onako, shta znam, i dalje bi mi bilo zao da platim da ga gledam, na tvu ok, dok ide u pozadini dokr adim enshto drugo. denise vs dina hmm?nije bash neka bitka kad se gleda ovako ovo je josh pre nego shto je ubacila silikone :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 (edited) Gledao sam jedan film. Prvo I drugo pravilo su da ne smem da pricam o tome. Ovo mi je 13 put da ga gledam, mozda 15. My favorite movie. Edited January 12, 2008 by NoNikita sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 samo cekam ovaj film http://www.imdb.com/title/tt0469494/ Paul Thomas Anderson i Daniel Day-Lewis OMG OWNINGGG nek vice neko ako vidi dvdrip There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Is that your blood? Some of it, yeah. \o/ <3 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Nas film "Klopka". Sjajan film, na skali od 1-10, ja mu dajem 9 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Gledao sam jedan film. Prvo I drugo pravilo su da ne smem da pricam o tome. Ovo mi je 13 put da ga gledam, mozda 15. My favorite movie. \o/ Moram o5 da ga pogledam u skorije vreme . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 (edited) Odgledao Gone baby gone iliti Nestalo dete Lep triler, Morgan Frimen u glavnoj ulozi... naslov govori o temi filma...odgledajte ... Pigs Mnogo opasna komedija, kao ovaj treba da po'ebe sve zhenske po abecedi (a, b, c, d ... x ) dobra je!! Edited January 13, 2008 by InfernOwn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 The Chronicles of Riddick (2004), mnogo, mnogo dobar film, kao nastavak njegovog prvog dela "Pitch black", isto glumi Vin Diesel, preporucujem ga svima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Odgledao Gone baby gone iliti Nestalo dete Lep triler, Morgan Frimen u glavnoj ulozi... naslov govori o temi filma...odgledajte ... Pigs Mnogo opasna komedija, kao ovaj treba da po'ebe sve zhenske po abecedi (a, b, c, d ... x ) dobra je!! Stvarno sjajan film, ulepsao mi popodne, najjaci zajeb je na kraju filma xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 zavrsio sam Jericho, ono sto sam cekao celu seriju desilo se u pozlednje 3-4 epizode.... generalno nije losa serija ali sam ocekivao nesto drugacije za tu tematiku.... ovim se i zavrsava moje vishednevno gledanje filomova i serija te se vracam sa bolovanja i krecem na posao.... malte ne vise ne znam ni sta da gledam jer sam popravio moj prosek odgledanih filmova za godinu dana... ajd sad rurovci da cujem predloge :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 daj preporucite neku akciju dobru mrzi me da citam postove :) potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Odgledah Heart. http://www.imdb.com/title/tt0130761/ Odushevljen. Genijalno. I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts