sinister Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 (edited) Lions for Lambs http://www.imdb.com/title/tt0891527/ /me razocaran. film je namenjen americkoj populaciji. kao i mnogi u zadnje vreme bavi se americkom politikom tj kritikovanjem iste. jako dosadno, jako.. + usrani kraj. mnogo sam ocekivao... Edited December 18, 2007 by siniSter Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Shoot 'Em Up Ovo je tako nenormalno dobar film da ja nemam reci. Svaka cast! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 19, 2007 Author Report Share Posted December 19, 2007 ih sto igi nije online sad da gledam fajt oko shoot'em upa =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Daklem P.S. I love you, ekstra filmic za svima kojima treba smeha i popravljanja raspolozenja. Odgledao sam ga pre jedno nedelju dana i jos mi ne silazi osmeh sa lica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 e da gledao sam tajh shoot em up, ne vidim poentu tolike filozofije oko filma, film igra na ivici shunda, ali opet je donekle zabavan ako uspesh totalno da se iskljuchish i uzivash u pucanju pucanju pucanju... koje je vecim delom neinspirativno, neorginalno a veoma malim delom zabavno, plus faktor monike koji se nikako ne moze zanemariti... dakle monika koja daje sisu plus par zabavnih fora ca pucanjem i stash vishe za jedno popodne... e da minor spojler alert 3.10 to yuma, http://www.imdb.com/title/tt0381849/ , rimejk, iako se originala samo pomalo secam, ovaj rimejk me je odushevio... dakle film koji mi je totalno popravio raspolozenje... a toooo se takoooo retkoooo desahvaaaaa..... sjajno sjajno sjajno, smrdljivi prljavi kauboji, rasel krou ne moze da ne briljira dok je bradat prljav ne silazi sa konja i prosipa fore njegovim kul-sam-dok-pricam -kroz nos glasicem sa paorskim akcentom tu i tamo zakolje ponekog, upuca njih 20ak, od dve ribe u filmu jednu smuva a druga ovlazi na njega, i mucheni kristijan bejl koji u svakom desetom filmu ne glumi kao da se ceo svet okrenuo protiv njega ukljucivsi tu i njegovu zenu koja je btw ona ista riba koja je ovlazila na rasela :P na kraju pravi herojski kaubojac... da da da moja secanja na dechachke dane se vracaju i sad se mnogo lepo osecam... woohooo... njiiihiiiihihiii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 20, 2007 Author Report Share Posted December 20, 2007 imam velikih problema, sto sa profi filmskim kriticharima sto sa "civilima" ;o) koji osecaju potrebu da nahvale kompletan film samo zato sto su glumci u njima odlichni. Mislim, ok, glumite maestralno ali to radite u loshe napisanom filmu za velike pare = not good =o) 3:10 (2007) je toliko inferiorniji film u odnosu na Three Ten (1957) da je to fantastichno. Da, original je mnogo jednostavniji, sa manje nijansi, ali je tempo infintezimalno bolji plus, mnogo bitnije, Ben Wade Dzhona Forda se nonshalantno smeje onome kog glumi Russel Crowe. Russelov Wade, u svom prosirivanju nije ni jednu desetinu simpatichan kao Fordov Wade (a fazon celog filma jeste da vremenom publika zavoli Wadea kako bi se josh vishe slagao sa svima koji nagovaraju Evansa da ga pusti) svega toga u novoj verziji nema - Russelov Wade je pametni/nachitan (lol biblije) psihopata....nista ne objashnjava onakvo krvnishtvo - taj lik nije likeable i tachka! Tako da njegove akcije na kraju filma, dok mogu da se tumache nekom unutrashnjom promenom, zapravo bolje lezhe uz teoriju da je on i dalje labilni sociopata. Takodje zamutili su logiku para, sklonili odlichnu zavrshnicu sa kishom i dodali agonalnu stupidariju sa klincem...kao i smejuriju sa Bejlovom nogom (primetite da bejl chas shepa chas ne u ovom filmu - like wtf mate! =o)) onda nichim izazvani jebo-sam-ti-zhenu momenat tokom vechere (ok, ta implikacija objashnjava novu zavrshnicu donekle ali i dalje mnogo bushnija varijanta u odnosu na odlichan tok originala)....sve u svemu originalni film jeste prekratak po danashnjim standardima, ali ovako razvuchno i to 99% samo zarad akcionih scena je ro-fl. Ne mora niko da umre u filmu da bi isti bio dinamichan, samo treba lepo smisliti tok radnje a ne kasapiti tudj materijal i gurati ga u kalup koji mu ne pristaje. G! drugare preporuchujem ti da pogledash original 40ak min je kraci od ovoga ali je toliko kompletniji i bolji film da ce ti biti milo sto si me poslushao =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Foster je izvukao taj film od propasti. This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 ... kole treba da skapirash kakve likove su ljudi voleli krajem sezdesetih a kakve vole sada :) pre su voleli suptilne negativce koji su u glavnom bili negativci jer nose crno i upucaju par momaka vise od dobrih baja koji usput piju samo mleko a sada vole omg baje nad bajama ubice koji odvajaju ribetine a koji u sebi imaju malo emocija ali to kao vesto skrivaju i zbog toga su iskompleksirani =) zato se i radi rimejk ;) naravno mozda je jednsotavno tajming bio takav da su se podzemni tokovi ukristili i da je meni film jednsotavno legao na pravi nachin u pravo vreme...u glavnom ne mogu nista pametno da rapsravljam dok ne pogledam original ceo i oblaka jedan deo a i gledao sam taj film kao kaubojstinu za jedno veche a nisam toliko razmishljao o likovima prichi svemo tome nebitnom :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Daklem P.S. I love you, ekstra filmic za svima kojima treba smeha i popravljanja raspolozenja. Odgledao sam ga pre jedno nedelju dana i jos mi ne silazi osmeh sa lica. Video sam danas trejler za ovaj film danas u jutarnjem programu, moracu da ga ubacim na download. Skinula mi se inace sasvim fina kopija 30 days of night, ali nikako da stignem da pogledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Dr. Strangelove / How i learned to love the bomb gledo sinoc s ortacima,oni gledali prvi put, ja neki 3,4..i uvek je genijalno sjajan! a danas The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford Potpuno sam odusevljen..generalno volim da nadjem manu svakom filmu ali ovaj je stvarno jako blizu savrsenosti..vecinu ljudi ce odbiti trajanje i cinice se razvucenim al meni nije bilo tako..fenomenalno sve(sad sam pod utiskom:), apostrofiram fotografiju.davno nisam video bolju. Bred Pit skroz ok..ma pogledajte film obavezno 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 HADERSFILD ljudi, Glogovca za predsednika. Boze kako je covek odglumio, to nema nigde.. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Finding Neverland po 100. put <3 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 fortress 1 i 2 koliko je drugi deo los pa to je uzas :) ali koliko me je nostalogija udarala dok sam gledao to je fuckin' brilliant If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 jao jel to ono sa lambertom kad je u zatvoru? prvi film je keva :) "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 http://www.imdb.com/title/tt0427392/ _ The invasion Glup film, josh jedna ekranizacija knjige Body Snatchers, ovaj put sa vanzemaljskim virusom kao pociniteljem It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 21, 2007 Author Report Share Posted December 21, 2007 'se to meni chini ili si ti igi krenuo lagano da "odradjujesh" ovogodishnju cinemaniju (kapiram da je mozda sluchajnost ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 pa nije, gledao sam pored ovog uzasa nedavno i Feris Bueller day off, Poslednji tango u parizu, Dog day Afternoon It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 pred spavanje matrix 1 Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradoX^^ Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 the flock. http://www.imdb.com/title/tt0473356/ preporuka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 ovih dana se drogiram south parkom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Pre par dana sam gledao film Fallen. Odlican film preporucujem svima! time is on my side, yes it is :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Finding Neverland po 100. put <3 odlichan 5+! ;] @topik .. sinotj u takvudu.. Elizabeth: The Golden Age.. zaista odlichan! pravi istoriski bez preterane fanazije i izmishljanja.. http://www.imdb.com/title/tt0414055/ posle beovulfa ovo je raj za ochi! ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 30 days of night, horor, onako kraljanje klasichno generalno zabavno ali sa par idiotskih scena Odgledah ovo ... nemam pojma, ok mi je film, lepo se razvija, ima tu necega, i onda resenje problema na kraju mi je bilo bezveze, plus onaj izlazak sunca i to ... ne'am pojma, bas sam pricao sa boletom ja mislim, kao da su skapirali da moraju sutra da zavrse snimanje, a mislili su da imaju josh mesec dana, i onda daj brzhe bolje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 pa ne znam, jeste li citali strip? posto to sto si rekao lici na kraj stripa Znas kako, kao strip mozda i mozhe tako da se zavrsi, jer u tom "miljeu" ima poente, ali kao film po meni nikako. btw, prilicno je dobra kopija, nije dvd rip ali je krajnje gledljivo, pa ako neko hoce neka javi. Ono sto je mene malo zbunilo je sto je imdb ocena solidno velika, posebno za horor, pa sam bas ocekivao nesto zanimljivo. Sta ga znam. juce bila boja noci na rts-u, Predpostavio sam da je to taj film, s obzirom da je RTS drzhao ono "18" obavestenje. Ali ga se ne secam jer je to bash bilo davno kad je bio "hit" pa sam predpostavio da je to taj :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 au boja noci...lozio sam se oduvek na onu cicu shto je brus cepao,delio bih je sa njim ali vishe od filma mi je ostavila utisak main pesma mislim da se zove everything i am>?<,melodija vrh. Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts