G!!! Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 vudu ulazi u top 5 sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 vudu ulazi u top 5 sigurno ja bar nisam osigurao prvo mesto preko kreveta ko ti ololo ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 ja bar nisam osigurao prvo mesto preko kreveta ko ti ololo ;) Ova dva momka su sve bolja i bolja! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 2, 2007 Author Report Share Posted July 2, 2007 ja bar nisam osigurao prvo mesto preko kreveta ko ti ololo ;) ma bilo je dobro priznacesh, malo si ga tesko primao u pocetku ali si posle vec nauchio da se opustish :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 priznajem, da ti se nije tako sprčio i osušio od radijacije, bilo bi mnogo gadnije :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 2, 2007 Author Report Share Posted July 2, 2007 ali si se samo smeshio kada sam izvadio Greater Staff of Sickness :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 erm.... dok si to smislio na mom si visio! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Jel ovo neki dvoboj tachno u podne kod O.K korala ili shta? Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 To ti je kad ivan splituje tred a ne ostavi nikakav dodatan info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Ahahaha, ovo ide sve bolje i bolje ... i taman kad sam hteo da se ubacim sa nekom iz osnovne skole preteche me vudu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Ima ona Flash zajebancija, kada bacash lika niz stepenice i gore strikaju poeni koliko se razbio pri padu. Mozemo da napravimo u Flashu da Vudija bacamo niz stepenice ili RUR Celebrity Deathmatch Vudi vs G i da moze da se kombinuje po nekoliko poteza. A sada evo nesto da presecemo: F3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 god damn it...taman sam spremio kokice a oni vec zavrshili...gde je TON FILM!? Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 pretera ivan pokvari svu zabavu na miss srbija topiku koji je svaki put bolno smoran onim gaborima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Samo mi nije jasno odakle ovo na FRP delu foruma. Sta kada izadjete na ring jedan ce da roleplay-juje boksera a drugi karatistu? I onda onda prvi baca kockice da vidi da li ga je udario i gde ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Ne nego jedan nosi bure radioaktivnog otpada, a drugi raznorazne alatke iz tamnice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Ne nego jedan nosi bure radioaktivnog otpada, a drugi veknu hleba iz tamnice You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 brate kakva je to tamnica sa veknom hleba. eventualno okrajak. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geom Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 "moje par'daj je bolje od tvojega" - copyright by Pijaca i to zelena :) Jel znas to vudu? Mnogo je ukusniji ozracen nego gnjecav sa ti alatkama koji Srecko spominje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Vudi nosi srp i cekic, a G uranijumske sipke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Vudu vudu ti si komunista volimo te volimo te ko isusa hrista! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 brate kakva je to tamnica sa veknom hleba. eventualno okrajak. ma ubudjali PUTOHLEB LAL Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts