Jump to content

Cell

The X
  • Posts

    707
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Cell

Recent Profile Visitors

1,974 profile views
  1. Hahahahaha "udara gitaru taj metalac" tu sam se srushio. Nisam ni slutio da narodnjaci pevaju o metalcima. Shta je sledece? "Djipa po orguljama taj Bah" ili shta?! No sve u svemu ROFL!
  2. Telekom 512/64.Odlicno radi posao.Bio bi ja zadovoljan i sa 384/384 wirelles-om ali to shto je nepouzdan pa tako neshto nema nigde.
  3. E to je vec druga stvar!O tome treba misliti sada a ne za 20 g ako dodje red na Shumadiju, Vojvodinu etc.A za KiM je kasno.
  4. Zavisi za shta!U 81. nije kasno da pochnesh chitati stripove ali je definitivno kasno da pochnesh uchiti kineski. Ovakve spotove je trebalo pushtati 80-ih pa bi i bilo efekta. Ali tada su svi buljili u "Mile voli disko".
  5. Bilo sa razlikom da je tad dato prevedeno na srpski.
  6. A josh neko kazhe da su neandertalci izumrli. Prvo Ilic pa Palma sad ovaj majmun ko je sledeci koce nam skinuti nametnutu masku divljaka.
  7. Cell

    Kultne igre

    Hitman, KOTOR i Gothic serijali naravno!
  8. Sranje! Sve u svemu RIP zrtvama. I nadam se da na nekim forumima u okolnim zemljama nece biti reakcija kao sto je bilo ovde kad se desila pucnjava u Virginia Tech.
  9. Sad teshko je biti obejektivan je chovek je uvek vishe pod utiskom onoga shto je gledao u poslednje vreme.Ali ajde. Pulp Fiction Godfather I Clockwork Orange Platoon American Psycho True Romance
  10. Cell

    vudu vs g!!!

    Jel ovo neki dvoboj tachno u podne kod O.K korala ili shta?
  11. STOKA u punom smislu rechi. Poslao bih ja njemu malo Alexa i ekipu iz "Paklene Pomorandzhe" da mu odrzhe par lekcija o Betovenu.
×
×
  • Create New...