Jump to content

Geom

The X
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Geom

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://
  1. Geom

    SD Partizan 08/09

    Jel ste primetili zastavu koja stoji ispred Partizana na slici koju je bobinho postavio. Ako hocete da ucestvujete u anketi i osvojite nagradu ne mojte je popunjavati na Ril-ovom sajtu.
  2. Da Lucky to je kao sto si rekao. Ovo je rezultat kampanje "Zelim.RedovanSex" makar nesto dobro da je proisteklo iz te kampanje a direktor RNIDS-a bi trebao da dostavi skupstini do srede spisak zaposlenih u RNIDS-u i njihova primanja i obaveze po bilo kom osnovu.
  3. A sad sampanjac Ukinuta obaveza dostavljanja dokumentacije za .rs domene. Video materijal: http://vimeo.com/5251973
  4. Pump Up The Jam, Get Up!, This Beat Is Technotronic! u verzijama za 2009. godinu uzivo. Mislim da ce biti i prenos na 106,8 Mhz za podrucije Beograda, a za ostale tu je stream.
  5. Pre par dana je krenula jedna veoma interesantna kampanja u organizaciji RNIDS-a pod nazivom Zelim.RS.
  6. Ovaj porez na upotrebu mobilnog telefona je vec neko vreme na snazi i do sada su operateri (Vip, Telenor i mt:s) placali drzavi umesto korisnika, jer su zbog prihoda to mogli ciniti. Zanimljivo je da su Telenor i mt:s najavlili obracun poreza od 1.juna (mt:s-ov sajt sa cenovnicima tarifa je update) dok ce Vip jos uvek porez od 10% placati umesto korisnika.
  7. Od 1. juna do 31. avgusta cena in.rs domena za jednu godinu registracije koju OR placaju RNIDS-u je 150 dinara. Neki ovlasceni registri su najavili da ce sniziti cene registracije in.rs domena, Beotel je vec objavio da ce cena u tom periodu biti 150 din. za fizicka lica.
  8. Pre peticije vam savetujem da kontaktirate vlasnika bazne stanice i RATEL. Oni bi trebali na zahtev gradjanja dati na uvid originalni elaborat o uticaju bazne stanice na zivotnu sredinu. Inace elaborat je obavezan da bi RATEL dao dozvolu. Znam da je Vip par puta izasao u susret u roku od 3-4 dana od datuma kontaktiranja da se isti procita u njihovim prostorijama.Mada bi RATEL trebao da bude u sluzbi gradjanja.
  9. Prodajem: Sony Ericsson J110i, zvanična specifikacija - SE sajt, original pakovanje, fiskalni račun i pisana garancija do 13.11.2008. kod CT Computers-a, boja: smooth gray. Cena: 2.100 dinara. Kontakt: 061 141 86 88 svakog radnog dana od 9h do 14h, poziv i/ili SMS, u drugom vremenskom terminu pošaljite PM, prednost poziv/SMS. Lokacija prodaje: Beograd (centar, Vračar ili kod glavnog parka u Zemunu).
  10. Dostupna je lista domena od državnog interesa, listu je pravila uprava za zajedničke poslove a prema nalogu Ministarstva telekomunikacija i informatičkog društva i možete je videti ovde. Moj favorit sa liste je autoservis.rs [deal] G, .co.yu domeni su registovani na neograničeno ranije, sad je dovoljno da se u roku od 6 meseci od pošetka registracije prijaviš i platiš registovane .rs i/ili co.rs domena nekom od 29 OR-ova, WHOIS upit za marex-sabac.rs sa sajta RNIDS-a kaže: "Domen 'marex-sabac.rs.' je rezervisan na osnovu registrovanog YU domena."
  11. Koristim njihov prepaid od početka i vrlo sam zadovoljan kvalitetom voice saobraćaja, a to mi je primerna upotreba mobilnog telefona. Pre par dana su me častili sa 100 besplatnih nacionalnih SMS-ova ukoliko uplatim kredit min. 50 rsd.
  12. Slazem se Kole, ali onih pet filmova koje sam predlozio su po meni "must see" a da se na FESTu prikazuju. malo sam citao o filmovima koji ce biti na FESTu prikazani i pored My Top 5 vredi pogledati: Сенки, Auf der anderen Seite, Mio fratello è figlio unico, Принц од папира, Les temoins, It's a Free World, Paranoid Park, Ai no yokan, Ye Che i La Fille coupe en deux naravno ne treba propustiti ni prilike podsetiti se legendarnih filmova koji se emituju u Jugoslovenskoj kinoteci. Nadam se da ces Lucky, a i ostali, naci od ovih koje sam predlozio nesto sto ce vas zainteresovati. Sto se tice marketinga FESTa najavni TV spot Изађи на ФЕСТ! 36. je fenomenalan, nazalost nema ga na YouTube-u (vidjen je za sada samo na TV Studio B, pa kad se umorite od monitora pogledajte ekran) ali pojavice se vec siguran sam.
  13. Sa1Nt, Nekome je specifičan nekome ne, domen sam registrovao u .net periodu "ludila" u svetu. Sad niti u (bliskoj) budućnosti mi nije potreban pa je to razlog prodaje istog. Ima vremena još više od 5 godina možda vremenom mu cena poraste, jer je svakog dana sve manje i manje domena .com i .net sa 4 i manje karaktera. Lucky, moze npr. games, mltimedia, maket...
  14. Сајт ФЕСТ-а на коме се можете информисати о фестивалу се налази на добро познатој адреси http://www.fest.org.yu/ Cene pojedinačnih karata su do 250 din u zavisnosti od termina projekcije sem za svečano otvaranje - 400din. Moje preporuke za filmove koje vredi pogledati su: Sukiyaki Western Django, There Will Be Blood, No Country for Old Men, Eastern Promises i 4 luni, 3 saptamani si 2 zile. Ima još filmova, ali ovih 5 vredi odgledati. Изађи на ФЕСТ!
  15. Na prodaju domen http://www.g-mm.net Svi detalji (kontakt, ponude, informacije...) isključivo na ovoj adresi.
×
×
  • Create New...