twisted system Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 pa ako ne blokiraju ip iz srbije onda cesh valjda moci... Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Pominje se pocetak februara kao moguca objava release date-a, pre leta cisto sumnjam bilo sta sto lici na full igru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 (edited) Boze koje gluposti sam ovde video.. Ti ces moci da stavis cenu ajtema koju oces.. Ako nadjes neki super redak "epic" ajtem mislis da nece biti ljudi koji ce dati po 50e i vise za njega? Znaci u cemu je tvoj problem? Svakako ces igrati igru a uz to ces je odplatiti i jos mozda i zaraditi nesto para.. A te price da ce Blizz da uzima 110% provizije nije mi ni pala na pamet takva glupost, pa nisu oni retardirani.. Mnogo im se vise isplati da ima milijardu ajtema na AH od kojih ce da uzmu po 1%, nego 5 ajtema od kojih ce da uzmu 100% Edited January 30, 2012 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 cekaju da prodje sopa pa da ne mozemo da piratizujemo :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 waaaht? koga boli penis za RMAH, svakako cu igrati samo hardcore likove... :] Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 mislim da se hc otkljucava kad obrnes kampanju jednom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Izlazi q2 2012 http://www.pcgamer.com/2012/02/10/diablo-3-release-date-set-for-spring/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Nisu naivni ovi iz mećave, 2012 i 2013 rasporediće planski tako da dozirano izbacuju najavljene proizvode na tržište - q2 Diablo 3 , negde u medjuvremenu WoW Pande, kraj leta ili jesen ove godine SC2 HoS , a onda sledeće godine ekspanziju za Diablo i treći, konačni deo triologije SC2. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Pominje se pocetak februara kao moguca objava release date-a, pre leta cisto sumnjam bilo sta sto lici na full igru ajde prestanice ovakve gluposti da sirite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 ajde prestanice ovakve gluposti da sirite A ja mislim da je mnogo veca glupost sto ti nisi uspeo da razumes sta sam napisao. U januaru je Blizzard rekao da ce pocetkom februara verovatno objaviti release date . Pre 3 dana (dakle pocetak februara) na sastanku su rekli da ce D3 stici u Q2 i da ce narednih nedelja biti vise vesti u vezi sa release date-om. Dakle nisu precizno rekli nista, ali su ipak pocetkom februara dali naznake o datumu izlaska igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Na Blizzard store Serbia stoji da je očekivan datum izlaska 30. jun ove godine, ne znam da li su to stavili da bi se ogradili (kao krajnja tačka q2 ) ili taj datum figurira u samoj firmi. http://store.blizzard.rs/products/Diablo-III.html Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 blizzard store srbija, koji je, misliš ti, oficijelni blizzard store za srbiju? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 (edited) Pa ne znam, u imenu i po izgledu mi je delovao ozbiljno i blizardovski, ali evo sad vidim dole da je sajt u stvari od nekog srpskog blizzard fan udruženja :DD Šta više, crvenim slovima jasno su naglasili sledeće :D This site is in no way associated with or endorsed by Blizzard Entertainment® Edited February 12, 2012 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Pisao je Stiven vec ovde da je datum stavio random, da ne stoji prazno polje. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 ili mozda zna nesto sto mi ne znamo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 kili, samo ono nase, demon hunter i witch doctor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 (edited) Dobro je da vidi neko i to crvenim bold slovima sto pisem :) Meni je ko kec na deset dosla najava da D3 izlazi u drugom kvartalu, pa sam zato i stavio poslednji datum drugog kvartala :D Stojalo mi je ranije 31.12.2012, ljudi su pricali da sam budala, sad sam upola budala :D Pa ne znam, u imenu i po izgledu mi je delovao ozbiljno i blizardovski Za ovo imas pivo :D Edited February 13, 2012 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 ili mozda zna nesto sto mi ne znamo ! sign of the beta??!?! Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Kakav bedak. Farmerski biznis u D3 sasechen u korenu. Dobio sam danas od blizzarda odgovor na tiket - bnet ballance nije dostupan ljudima chiji acc ima adresu u Srbiji. Nisu hteli da mi kazu dal se to odnosi samo na uplatu balansa karticom ili i na mogutjnost uopshte imanja nakih para na acc-u (od recimo prodaje na rmah). Rekoshe da chekam launch igre pa tjemo da vidimo, al ovo meni jako lichi na prdac u chabar. :( Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Sta ti je žao tačno? Gde ti vidiš naše hobiste u konkurenciji sa kineskim zatvorenicima? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Jbg nadao sam se malo rekreativno baviti malom privredom. :) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Isto sam i ja saznao pre par minuta :) Radim na tome da vidim koji je pravi razlog, medjutim mislim da ce da me proslede krod pravne sluzbe, a za njih moram da pisem pismo :D A iskrneo napisacu ga i pokusacu da vidim da nas uvedu u sistem ^^ Kapiram da ih koci neki zakon iz Srbije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Druže, ako može uprava za igre na sreću or whatnot da traži od ISPova da blokira online kladionice u Srbiji da li ti misliš da će Blizzard da se savije u most i da se jebe sa našim lopovima da bi ti mogao da prodaješ iteme, pa blokiraće im servere jer neće da dostave izveštaj o tvojoj zaradi poreskoj upravi Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Druže, ako može uprava za igre na sreću or whatnot da traži od ISPova da blokira online kladionice u Srbiji da li ti misliš da će Blizzard da se savije u most i da se jebe sa našim lopovima da bi ti mogao da prodaješ iteme, pa blokiraće im servere jer neće da dostave izveštaj o tvojoj zaradi poreskoj upravi Iskreno da li hoce ili nece, mene interesuje da znam zbog cega i to je to :) U WoW ne moze rumunija da ucestvuje npr ni ujednoj nagradnoj igri iz razloga sto imaju poseban zakon o igri na sreci ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Pozoveš Mocart kladžu objasniš da ako deca zarađuju pare u WoWu imaće više para da puknu na kladionici, sutradan će da se promeni zakon Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts