MarkoL Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Kristiane, bukvalno nemam pojma o cemu pricas, skoro sam pa nov u igrici :D danas farmao malo paragon sa nekim random likovima, i skenjao se kada nisam prosao gr 20 :('ajde od vas iskusnijih da trazim savet sta da menjam na DH-u :Dhttp://eu.battle.net/d3/en/profile/vukashinp-1174/hero/46045916Na svakom itemu moras da imas Dexterity. Ako nema dex mozes slobodno da ga bacis. Tako da promeni Cain set koji je tebi poprilicno beskorisan i juri +dex iteme koji ce ti povecati dmg. Blackthorn je defensive item i ti kao DH nemas koristi od toga, tako da ga menjaj opet za nesto sto je vise dmg related.evo ti primer DH opreme sa enchantovima i gemovima http://eu.battle.net/d3/en/profile/Svipke-2923/hero/16677363 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 evo ga ovaj sto pokusava da postane hejter ali mu ne ide :(nije hejt, jednostavno moras svaki od tih itema da zamenis jer je svaki za u kantu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Aham, sad sam ukapirao :D Shomi, mislio sam da je hejt, sry :DZnaci, svaki item da mi bude dex? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Evo ti moj DH od prosle sezone, nije nista spec, ali cisto da vidis iteme http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kristian-2900/hero/54656232 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted August 8, 2015 Report Share Posted August 8, 2015 dal blizzovci stvarno ocekuju da cu da krenem u novu sezonu samo zato sto su umesto jednog viable builda po klasi sada ubacili (wow wow much wow) 2 builda po klasi... proslu sezonu sam igrao rekor barba, firebird wiza i marauder dh-a i u glavnom sam stao kod gr 37 posto je toliko repetitive postalo cak i za mene koji se nisam skidao od vanilla d3-a kada su se jos furali plavi 15 ias prstenci sa AH... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 Pocela S4 juce \o/Jel igra neko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 ne Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Bugi car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Korektna je igra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 3, 2015 Report Share Posted September 3, 2015 to bre vudu, tobreja sam odigrao 10ak sati i oko patcha su se potrudili da ubace neke nove ideje/sitnice koje su poptuno korektne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 Igram monka prvi put :D zavrih solo 58gr, nece padne djubre od oruzija nikako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 (edited) Igram monka prvi put :D zavrih solo 58gr, nece padne djubre od oruzija nikakoSvaka cast Coyo, jos nisam presao 25gr u novoj sezoni. Nisam jos probao kokosku u gr. Igram WD kada imam slobodnog vremena (i ako se cura ne buni), tek 101P. Picim zasad kao kokoska uz ceo spirit of arachyr set/ manajume's way. Juce sam zamenio 3 dela preko kanai cube-a i uzeo to sto mi je falilo za set, padne mi Convention of elements sa 151% *SPIT*. Sacrifical dagger-e sam pravio preko kanai cube-a. Sledece cu da probam da napravim the furnace, jeftinije mi je nego da se kockam. Fale mi focus/restraint i hellfire amulet i belt of transcendence. Kada mi to dosadi, skupljam usput za fetish-e sa duvaljkama. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------U sustini nije los build (kokoska), ako radim bounty pretrcim celu mapu bez problema na t7. Izbacio sam za sada iz paragona movement speed i ubacio sve u int. Stvarno nema potrebe, posto u kokosci pretrcim celu mapu bez problema. Greater rift-u sam presao 32, nisam isao dalje, fali mi dosta materijala za kanai (death's breathe) pa farmam rift-ove. Moracu da probam danas t8-t10 rift-ove, da vidim kako idu (ali mi je dmg i dalje mali 500k), mada nije efektivno. Edited September 16, 2015 by drndara 1 Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Pao mi veceras i sesti deo Immortal King seta. Pa koje je ono pisanje po sirotinji sunce ti jebem. Ko da je easy mode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 Poceo sam ovaj adventurers mode i imam 300 pitanja.. Ali me trenutno zanima jel mogu ovaj afix od Leorikove Krune da uzmem i da ga stavim na chest tako da dobijem +840 strength-a? I zar to nije najbolje sto mogu stavim kao Crusader koji ima Finery pasivnu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saaconis Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 Taj afix ne stavljas na deo gear-a nego u cube slot. Ako ga slotujes opet ce raditi samo na gem koji imas u helm-u tako da strength nikako ne mozes da bustujes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted October 24, 2015 Report Share Posted October 24, 2015 Taj afix ne stavljas na deo gear-a nego u cube slot. Ako ga slotujes opet ce raditi samo na gem koji imas u helm-u tako da strength nikako ne mozes da bustujes.Aha, hvala na objasnjenju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 30, 2015 Report Share Posted October 30, 2015 Šeki se usrao od igranja D3 ko nikad do sada od ovog patcha, power creep je odvratan, dok sam pre 2.3 gulio T5 ko peznt that i am sad mogu da igram T10, na seasonal HC, GR sam dogurao do 48. T6 se igra sa full Helltooth setom zmurecki, skrcao sam 425 paragona dok sam pre patcha na softu otkad imam igru iscedio ~250. Devalvacija drugovi Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 (edited) Sutra izlazi, kamon!edit: pogrešan topic, trebalo je u SC2 :c Edited November 9, 2015 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 ahaha, vudu u kilijevom stilu fejl:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Shekk Posted November 30, 2015 Popular Post Report Share Posted November 30, 2015 Mene interesuje što ne zoveš, siso Ahahah ladno sam nevideo da si postovao nekako mi je ovaj forum ispao iz "new content" :( A igrao sam još dok nije počeo PTR (posle nema smisla, to je realno kraj sezone a i ko proba PTR posle mu se ne mili nazad u normal drop)Sorry, mislio sam da ljudi generalno ne igraju HC sem Rileta :) Evo sad će nova sezona (kad god bude) pa ću da te zovem da možeš da kažeš da nemaš kad! :D 3 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Izasao patch 2.4.0 ubacili set dungeons...Za 2 dana krece season 5...I DE MO :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 http://www.movienewsguide.com/diablo-4-update-diablo-2-remake-rumors-blizzard-scraps-sequel-unannounced-project-underway/263142 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 Ajaoj, ako ovo izadje mogu da se upucam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 ma 'de će četvorku da rade kad su se zeznuli sa trojkom i nema više publike za taj koncept. Pa ja ne znam dal' D3 trenutno igra više od tipa 10k ljudi na celoj planeti :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts